Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 26 септември до 3 октомври 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Събитията от тази седмица могат да ви принудят да действате и да проявите повече решителност и активност от обикновено. Опитайте се да се настроите положително, но не бързайте и тогава късметът ще ви се усмихне. На работното място са възможни промени и преструктуриране. Ще трябва да запазите спокойствие и рационалност, независимо какво се случва. Използвайте своя професионализъм и способност да създавате интелигентни стратегии. Слушайте интуицията си, не търсете съвети от околните. Добра седмица за подобряване на личния ви живот.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Тази седмица изисква стабилност и консервативно поведение. Не влизайте в процеса на вземане на промени и решения относно бъдещето на вашата работа. Някои събития ще изглеждат важни, но ще бъдат само временни. Във финансите ви се появяват някои обезпокоителни проблеми. Избягвайте излишните разходи и финансови споразумения точно сега, тъй като Вселената не ги облагодетелства. Възможно е човек от близката, приятелска среда да се появи неочаквано в живота ви. Този период ще бъде много полезен за вашия любовен живот. Еротичното настроение надделява и създава добра основа за това.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Нещата вървят добре за вас. Седмицата ще изисква вашата ангажираност и способност да вземате бързи решения, да бъдете активни във всяка ситуация. Бъдете разумни и методични, ако трябва да вземате решения относно кариерата си. Ще си прекарате чудесно и ще се насладите на малко спокойствие и релаксация. Вашето настроение ще бъде добро и това ще ви помогне да видите нещата в положителна светлина и да изразите открито чувствата си. Ще почувствате необходимостта да разперите криле и да полетите, да откриете нови хоризонти. Ако сте самотни, тази седмица е подходяща за ново начало.

РакРак (22.06 – 21.07)

След средата на седмицата може да се осмелите да предприемете инициативи и да планирате бъдещето без колебание и страх. Опитайте се да не влизате в спорове по битови въпроси със съседи и роднини. Погрижете се за нервната система. В противен случай стресът може да повлияе негативно. Не вземайте решения, които могат да доведат до големи промени. Контролирайте разочарованието си, причинено от неща, които не вървят точно както сте очаквали, защото това ви води до безсмислени и неефективни действия.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Съсредоточете се върху работата си. Обърнете повече внимание на онези проблеми, които преди не сте могли да разрешите бързо. Нещата в работата вървят много добре. Не разваляйте това добро настроение с импулсивният си нрав, който може да предизвика конфликти с колегите ви. Внимателните движения и стабилни стъпки ще ви позволят да правите нови планове и сътрудничество. Вашите финанси изглеждат нестабилни, така че не забравяйте да контролирате разходите си. Вашето настроение ще бъде страхотно и либидото ще достигне до звездите. Очаквайте приятни изненади.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Планетите ще ви дадат седмица мир и емоционално спокойствие. През тези дни ще се почувствате като супергерои, сякаш сте най-добрите и можете да се справяте с всичко у дома, на работа и при всяко свое задължение. Не се заблуждавайте. Нещата не са толкова прости и истината е различна. Бъдете реалисти, ако искате да успеете. Проявете повече внимание и любов към тези, които цените и обичате. Ако сте самотни, хващайте се за работа. Късметът е на ваша страна и може да срещнете любовта. Започнете да правите плановете си!

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Всичко е много по-добре във вашия свят, тъй като Слънцето е вече във вашия балансиран знак. Тази нова енергия ви дава все едно чист лист, върху който да напишете вашите бъдещи мечти. Хората завиждат на вашата грация и чар, докато вие прегръщате оптимистичното си бъдеще. Дали във вашето семейство или на работното място, но трябва да бъдете много внимателни и да знаете точно какво искате и как да го изразите, за да убедите другите във вашето мнение. Ще има възможност да се срещнете с привлекателни хора, които ще ви очароват и ще ви накарат да почувствате нещо специално.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Избягвайте важните решения засега, тъй като седмицата не благоприятства подобни ходове. Турбуленцията във вашия вътрешен свят ви кара да подозирате партньора си, тъй като виждате поведението му от друга гледна точка. През този период ще сте склонни да изкривявате реалността, така че трябва да сте абсолютно сигурни, преди да изразите притесненията си. Бъдете мили и нежни - вероятно вашият любим човек се нуждае от вашето внимание и грижи повече, отколкото си мислите. Не очаквайте инициатива от другите, проявете я сами.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Седмицата обещава да бъде успешна за активните и целенасочени Стрелци, които не са свикнали да седят със скръстени ръце. Именно те ще могат да се справят с трудностите и да поемат по пътя на успеха, ако проявят повече инициатива и постоянство. Вярно е, че в началото на периода са вероятни изненади и смущения, опитайте се да се справите с тях възможно най-скоро. Някои обстоятелства ще ви накарат да видите нещата през чисто нова призма. Освен това дръжте очите си отворени и използвайте възможностите, които ви се предоставят.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Тази седмица ще имате много работа, която ще изисква отдаденост и усилия. Любовният ви живот върви много добре, вие сте в романтично и чувствено настроение. Наслаждавайте се на живота си с партньора си и зареждайте батериите си, като се възползвате максимално от всеки шанс за релаксация и спокойствие. Ако сте самотни, време е да излезете от домашната си килия. Приятелите ви очакват, можете да излезете и да се забавлявате заедно. Любовта е точно зад ъгъла и скоро ще се покаже.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Ще срещнете на пътя си много предизвикателства. Поемете дълбоко въздух и се справете с тях по спокоен начин. Не правете прибързани ходове. Има много интересни идеи, нови планове, които наистина ви вдъхновяват, но що се отнася до изпълнението им, се оказва малко по-трудно. Отделете малко качествено време на връзката си. Винаги сте отворени за промяна и очаквате нови предизвикателства. Имате много издръжливост и желание за живот. При необвързаните шансовете за любов се увеличават значително.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Тази седмица е много обнадеждаваща за вас в много отношения, въпреки намаляване на енергийния потенциал, отслабване на имунната система. Любовният ви живот е в много добър период и тези дни ви позволяват да се разберете с партньора си. Това ще ви помогне да разрешите проблемите, които възникват между вас и произтичат от миналото. Необвързаните не трябва просто да седят у дома. Излезте, срещнете се с приятели, не отказвайте покани. Венера не само осигурява щастие в любовта, но и ви кара да се чувствате много по-комфортно и привлекателно.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията