Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 4 ноември до 11 ноември 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Най-добре ще е да се фокусирате върху собствената си работа. Също така, да отделяте част от времето си, за да помагате на други хора, но само чрез услуги, не давайте пари назаем. Слънцето е във вашия осми дом, което означава, че ще бъде доста интензивен живота около вас. Юпитер ви предлага добри възможности за пътуване, но също така и за проучване на нови места, както и за продължаване на обучение. Що се отнася до новите запознанства, те едва ли ще доведат до нещо сериозно в този момент. Нищо повече от приятелско общуване или флирт.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Една продуктивна седмица ви очаква. Някои от вас ще сменят длъжността си или ще бъдат повишени. Здравето може да ви създаде проблеми, ако не се научите да се отпускате и да отделяте достатъчно време за почивка. Ако искате да запазите взаимното разбирателство между вас и близкия ви човек, бъдете изключително откровени с него и избягвайте недоразуменията. Влюбените Телци ще са склонни да покажат забележителна фантазия, да измислят някои приятни изненади, за да изненадат половинките си. За свободните представители на знака, твърде е възможно романтично запознанство, но не възлагайте големи надежди за нещо повече.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

През седмицата ще имате достатъчно мотивация и енергия за постигане на целите, към които се стремите в краткосрочен работен план и в житейски. Не позволявайте на никого да се намесва в живота ви, следвайте собствения си устрем. Може да се изправите пред трудна задача на работното място. Контролирайте производителността си, като сами си определяте приоритетите и си зададете свои собствени срокове за изпълнение. Венера, която се намира във вашия пети дом, ви гарантира добро прекарване на времето - романтични моменти, много възможности за забавление, почивка и релаксация, от които трябва да се възползвате. За сериозна връзка не е благоприятно времето, но ако обичате да флиртувате, нищо не пречи да се потопите в новите емоции.

РакРак (22.06 – 21.07)

През седмицата звездите очакват смели и решителни действия от вас. Всички, които желаят обновяване и промяна към по-добро в живота си, ще успеят. През втората половина на периодът имунитетът ви ще започне да намалява и в резултат на това се повишава възможността от настинки и инфекциозни заболявания. Стойте далеч от болни, които кихат и кашлят. При употреба на лекарства внимавайте. Има опасност от предозиране или да се допусне грешка при лечението. За нови запознанства периодът не е много успешен. Дори любим човек може да предизвика раздразнението ви. Но трябва да сте сдържани - гневът ви може да се обърне срещу вас.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Тази седмица ще бъдете активни и пълни с енергия, но ще имате желание да постигнете баланс в живота. Марс засилва амбициите ви и ви дава мотивация за нови завоевания във всички сфери на живота. Много е важно да отделяте достатъчно време за почивка, защото натрупаният стрес от ежедневието може да доведе до отслабване на имунната ви система и съответно до здравословни проблеми. През този период могат драстично да се увеличат непланираните разходи. Трябва да се стараете да бъдете по-пестеливи, а не да губите пари. Ако се стремите към сериозни връзки, все още не е подходящ момента за това. Само се забавлявайте.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

На работното място не развивайте прекомерна активност. Голяма е вероятността да получите допълнително натоварване с работа и задачи, без всякаква материална компенсация. Вместо това обърнете повече внимание на своето здраве. Подходящо е за медицински прегледи, диагностика, изследвания и започване на лечение. В отношенията с близките си проявете мъдрост и търпение и най-важното - въздържайте се от мърморене, критики и правене на забележки. Внимателни бъдете и към партньора си. Не изисквайте прекалено много от него, влезте в неговото положение и вместо да го критикувате, внимателно го насочвайте към това, което е правилно от вашата гледна точка.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Насочете всички усилия към решението на работните задачи и спокойствието ще се върне при вас. Ако намерите сили да завършите това, което сте започнали, ви очаква триумф (поне мнозина от вас). Старайте се да съхраните емоционалното си равновесие и спокойствие, като избягвате да се дразните от дреболиите. За тези, които вече имат партньор, щастието с него ще бъде по-важно от всичко друго. Готови сте да пренебрегнете своите интереси в името на общото благо и хармония. Любимият човек също ще ви отвърне с нежност и страст, не се отказвайте от тези красиви моменти и се потопете в емоциите.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Седмицата като цяло ще бъде успешна и продуктивна. Довършете старите дела преди да преминете към новите. Възможно е поради лични проблеми да не се чувствате много добре. Помислете над въпроса: „Кое е по-важно, да бъда прав/а или щастлива/а?” Навярно това ще ви помогне да избегнете конфликти с любимия човек. Бъдете внимателни, когато плащате покупките си. Нуждаете се от уединение, за да погледнете ситуацията отстрани и да можете да вземете правилното решение. Вие сте твърде очарователни и с желание общувате, така че нови запознанства няма да ви е трудно да осъществяват. Вече някой ви е хвърлил око.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

През седмицата ще се изявите като добри лидери. Вземете инициативата в собствени ръце, особено  на работното ви място. Но ако допуснете прекомерно напрежение и претоварване с работа и отговорности, възможно е получите тежко главоболие за няколко дни. Това е подходящо време за възстановяване на стари връзки и реанимиране на приятелства. През втората половина на периода може да се създаде напрежение в любовта и интимните отношения. Не е изключено да възникнат недоразумения поради невъзможността да се постигне взаимно съгласие. Опитайте се да не криете нищо от близкия си човек. В противен случай усещането за подозрение може да се засили.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Не се страхувайте да експериментирате, да поемете инициативи там, където се налага, чувствайте се свободни да заявите себе си. Действайте уверено, упорито, но тактично, тогава при всякакви обстоятелства ще имате предимство и ще постигнете целите си много по-бързо. През периода не се занимавайте прекалено много със собствените си притеснения, а обръщайте повече внимание на това, което се случва в живота на любимия човек - в работата, в общуването с роднини и приятели. Във вторник и събота внимавайте да не предизвикате конфликт чрез собствените си думи или действия.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Седмицата ще е динамична и богата на събития, но успехът ви ще зависи изцяло от вас и от решенията, които вземате. Не си давайте много зор, повече се препоръчва да почивате и да обръщате внимание на себе си. Съставете си план за нещата, които искате да постигнете. Втората половина на периода е неблагоприятен за вземане на финансови и всякакви решения. Има вероятност от измами и загуба на пари при плащане на покупките. Нежелателно е да се дават или да се заемат заеми. Партньорът ви ще е склонен да завоалира поведението си и ще избягва да дава директни отговори, а това ще засили вашата подозрителност.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Седмицата може да е успешна за вас, ако успеете да откриете и следвате знаците, които съдбата ви изпраща. Вие сте на една ръка разстояние от щастлив обрат на съдбата - както в личния си живот, така и във вашата кариера. Не се разсейвайте от дребните неща, докато работите. Бъдете внимателни към нови запознанства. За тези, които имат вече връзка, ще бъде хармоничен период. Старайте се да не прекалявате в изискванията си. Ако се стигне до кавги, те ще бъдат толкова незначителни, че ще бъдат забравени още същия ден. За да може всичко да върви гладко, често си напомняйте, че всеки има право на свободен избор и независими решения.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията