Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 20 до 27 ноември 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

В началото на седмицата са възможни парични постъпления. Вторник и четвъртък могат да бъдат особено успешни в бизнес или делови план. Но не се отпускайте, в противен случай са възможни грешки. Представителите на този знак ще трябва да работят много. Първата половина на седмицата ще изисква инвестиция на доста енергия. Професионално ще бъдете подкрепени от Марс, който ще ви преведе през дните без никакви проблеми. Някои от вас планират лека афера, която няма да доведе до нищо особено. Дори и да стигнете до леглото, няма да ви очаква зашеметяващо шоу, феерия от сексуалност и фонтан от емоции - стереотипна интимност и нищо повече.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Ще почувствате голям натиск върху себе си поради многото си задължения. Ще работите много усърдно и свободното ви време ще бъде много ограничено. Венера влиза в Скорпион и следователно във вашия партньорски дом. Човек по това време обикновено е приятелски настроен, общителен, търси контакти с други хора, създава нови запознанства. Често привлича вниманието със своята учтивост и приветливост. През този период популярността му се увеличава. Установявате добро „разбирателство“ с вашия брачен партньор. Има шанс да успеете във финансово отношение, просто не се увличайте твърде много, не всички инвестиции на пари ще се изплатят. Струва си да се проучи внимателно пазара.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Тази седмица ще бъде много уморителна поради голямото ви натоварване и постоянните промени, пред които ще бъдете изправени. Напрегнатите аспекти на Венера с Юпитер и Сатурн засягат сектора на работата и здравето и могат да направят емоционално напрегната атмосферата на работното място. В колективът са възможни интриги, предателства, спорове. Проблеми са възможни поради прекомерна лековерност и откровеност, които колега може да използва в своя полза. Също могат да възникнат притеснения за здравето. Възможно е да има проблеми с пикочно-половата система, репродуктивните органи, белите дробове.

РакРак (22.06 – 21.07)

Вашата енергия и динамика ще ви помогнат да подредите нещата и да разрешите проблемите си. След това ще можете свободно да правите планове за бъдещето си. Венера ще се движи през дома на любовта и творчеството. Вие просто ще омагьосвате противоположния пол, ще се ползвате с повишено внимание. Но преди да се впуснете в романтично приключение, помислете дали това увлечение няма да развали сериозните отношения, които вече имате. Има сериозна опасност за неприятности. Прекарвайте повече качествено време с партньора си, правейки неща, които ще зарадват и двамата и ще съживят връзката ви. Ако сте неженени, звездите ще ви помогнат да се запознаете с интересни хора и да се върнете в играта.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Вашата увереност и динамичност ще ви помогнат да промените нещата, които правят живота ви труден. Тази седмица късметът няма да ви изневери. Особено на тези, които възнамеряват най-накрая да започнат да реализират своите „наполеоновски“ планове. Планетите ще подкрепят вашата решителност и няма от какво да се страхувате. Ще ви бъдат предоставени множество възможности и ако се справите правилно с тях, ще бъдете възнаградени в бъдеще. Опитайте се да действате въз основа на рационално мислене и не правете прибързани ходове. Във финансите се опитайте да бъдете по-дисциплинирани и не поемайте никакви рискове, които могат да застрашат състоянието ви.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Събудете се, вземете нещата в свои ръце, правете правилните действия. Изглежда, че всичко върви добре и всичко, което трябва да направите, е да държите очите си отворени, за да откриете потенциални възможности, които биха могли да подобрят живота ви. Не поемайте финансови рискове, времената са опасни. Някои от мечтите ви имат шанс да се сбъднат тази седмица. Винаги сте имали големи амбиции, но условията често не са били идеални за вас. Този лош късмет е на път да се промени и ще почувствате голяма вълна от радост. Ограничете се в хапването на сладкиши, в противен случай ще си добавите няколко килограма с лекота.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Работили сте много усилено и вече можете да се наслаждавате на резултатите от вашите усилия. Не е изключено да изпитвате умора. Звездите ви съветват да се отпуснете и да отдадете значение само на онези неща, които са наистина важни. Спокойствието и сдържаността също са особено важни за вас тази седмица. Ще има шанс да промените личния си живот към по-добро. Очакват ви приятни приятелски и любовни срещи. Затова се постарайте да изглеждате винаги стилно и ярко. Трябва ви повече блясък в очите, енергия и вкус към живота. Затова пазарувайте и освежете гардероба си. Нов парфюм също е добре.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Успешна и приятна седмица. Може да се появи информация за нова работа, която предлага много добро заплащане. Вашата динамичност ви прави повече от способни да се справите с работните проблеми. Вашата кипяща енергия и добро настроение ще ви помогнат да направите някои необходими промени, които ще направят живота ви по-приятен и удовлетворяващ. Нещата ще текат хармонично и плавно и ще можете успешно да завършите всичко, което започнете. Някои хора около вас мислят, че сте повече от привлекателна и интересна личност. Очаква ви остър прилив на вдъхновение в любовен и творчески план.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Трябва леко да намалите своята делова активност, тъй като старанието ви няма да има голям ефект върху крайния резултат. Възможно е да срещнете някои трудности. Запазете спокойствие и направете всичко възможно, за да преодолеете препятствията и да продължите напред. Препоръчително е тази седмица да спите повече, да се разхождате и да общувате с приятели, в противен случай има опасност от пренапрежение и нервно изтощение. Основното нещо за вас сега е да обръщате достатъчно внимание на тялото си. Звездите предупреждават, че сте изложени на риск от различни наранявания. Време е да заемете по-отговорна позиция към връзката си.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Бъдете нащрек и използвайте всяка добра възможност, която ви попадне. Бъдете внимателни във финансите си; пресмятайте всеки разход, за да останете в рамките на бюджета. Ситуацията във вашето семейство може да бъде трудна. Може би член на семейството или по-възрастен роднина е възможно да се нуждае от вашето внимание и грижи. В любовния ви живот има неща, които не ви удовлетворяват, така че по-добре действайте и ги разрешете. Това ще донесе спокойствие във връзката ви. Ако сте неженени, отворете широко очи. Някой от приятелите ви се интересува от вас и все още не сте го осъзнали.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Мотото ви тази седмица трябва да бъде „умереност във всичко“. Опитайте се да не правите прекалено амбициозни планове, важно е просто да свършите важните неща и да се справите с ежедневните проблеми. Основната грижа тази седмица може да бъде борбата с ограничаващите външни влияния. Бъдете внимателни при шофиране. Нарушаването на правилата за движение може да доведе до наказания и до отнемане на шофьорска книжка включително. Внимавайте със споделянето, не казвайте на никого подробностите от личния си живот. Може да пострада репутацията ви.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Представителите на този знак могат да се сблъскват с препятствия и неочаквани стресови ситуации през седмицата. Може да усетят как напълно неочаквано се променят външните обстоятелства и плановете им трябва да бъдат отменени или коригирани. Може би ще изпитват носталгия по миналото. Опитайте се да не се обезсърчавате и мислете, че най-доброто е пред вас. В приятелствата може да има усложнения. Вашият енергиен тонус може да намалее, да имате по-малко сили за работа и ще се уморявате по-често. Ходете на разходки, водете по-активен начин на живот, поддържайте позитивно отношение към света. И околните няма да пренебрегнат добрият ви външен вид.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията