Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 28 ноември до 5 декември 2020

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Тази седмица може да се развие прекрасно, защото в сряда и четвъртък Луната е във вашия знак. Там все още се намира и вашият управител Марс. Сега вашата енергична и амбициозна страна отново излиза на преден план. Все още можете да вземете инициативата в свои ръце и да започнете да постигате собствените си цели. Вашите сили ще бъдат достатъчни, за да се придвижите смело към тях. Няма да имате нужда от подкрепата и напътствията на другите. Всичко се развива доста успешно. Ще получите точно това, за което отдавна мечтаете, ще намерите хармония, ще почувствате радостта от живота и прилив на сила. През уикенда душата ви ще се нуждае от спокойствие и уединение. Вземете си почивка, това ще има благоприятен ефект върху вашето здраве.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Тази седмица ще бъде изпълнена с много задачи. Организирайте се добре и имайте търпение. Възможно е се тревожите за бъдещето на личния или професионалния си живот, две области, които изглежда са засегнати от планетите. Вашият интерес ще бъде фокусиран върху домашните и семейните въпроси. Съсредоточете се върху разрешаването на проблемите, за да намерите спокойствие и да можете да се отпуснете. Ако сте имали трудности в личните отношения, планетите ще ви помогнат да оправите нещата и да се отървете от всичко негативно. Ако сте необвързани и свободни, ще срещнете много интересни хора, един от които може да е този/тази, който да ви направи щастливи.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Венера преминава през дома на работата ви, създава добра емоционална атмосфера на работното място. Създават се добри отношения с колеги, шефът по това време също се отнася благосклонно към вас. В някои случаи може да означава леко повишение на позиция или увеличение на заплащането (важи до средата на декември). Планетата допринася за разкриването на вашия творчески потенциал, натрупване на сила и енергия. Вътрешният ви стремеж към ред и дисциплина се засилва. Ако сте достатъчно мотивирани, можете да направите живота си по-продуктивен.

РакРак (22.06 – 21.07)

Опитайте да погледнете към светлата страна и да разгледате този период като шанс да подновите живота си. Идва добро време за личния ви живот, защото романтичната Венера вече е във вашия дом на любовта. Планетата ще бъде там до 15 декември. Това е добър период за тези, които търсят любов и за тези двойки, чиято връзка тепърва започва. Флирт, романтични и еротични преживявания - има място и време за всичко. Може да има вълнения, но едно е сигурно - няма да скучаете. Възползвайте се от възможностите, които ви се отварят. Ще изпитате жажда за приключения, интерес към любовни игри.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Тази седмица трябва да бъдете реалисти и активни, за да постигнете целите си и да можете да претендирате за това, което искате и заслужавате. Опитайте всичко възможно, за да докажете уменията и силните си страни. Трябва да бъдете по-внимателни! Подайте ръка на любовта си, освободете се от всякакви разочарования и ограничения! Не забравяйте да вземете предвид и нуждите и желанията на партньора си. Ще бъдете весели и оптимистични, ще имате желание да се радвате на живота и да се наслаждавате на любовта. Радвайте се на благоволението на планетите към вас и задайте основите за предстоящите си ходове.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Най-накрая ще вземете нещата в свои ръце и ще внесете малко спокойствие и удовлетворение в живота си. Избягвайте да рискувате, ако искате да избегнете неприятни изненади. Вие имате желанието за повече разнообразие в живота си. Планетата на любовта Венера ще обитава третия ви дом до 15 декември - дом на пътуването, комуникациите. Нейното влияние ще създаде оживена атмосфера. Ще бъдете в настроение за флирт и шеги. Ако е умерено проявено, дори може да бъде полезно. Успех в любовта очаква тези, които не седят да чакат, а лесно установяват нови контакти. Бъдете гъвкави и отворени към света и със сигурност ще се появят нови възможности.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Седмицата ще започне със странно усещане за несигурност. Ще бъде доста трудно време за мнозина. Трудно ще общувате с хората около вас и ще се чувствате така, сякаш никой не може да ви разбере. Не е нужно да доказвате нищо на никого, основното е да запазите самоувереността. Вие и вашият партньор често ще се разбирате погрешно един друг, ще имате различни интереси, желания, нужди. Най-вероятно няма да се стигне до кавга, просто няма да имате какво да си кажете. Нужно е да бъдете по-внимателни, търпеливи и дипломатични, за да избегнете големи сблъсъци. Имунитетът може да бъде отслабен, така че се пазете от преохлаждане.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Тази седмица ще ви терзаят подозрения и ще сте изпълнени с някои съмнения. Любовният ви живот призовава за внимание, тъй като изглежда, че връзката ви ще се сблъска с проблеми и напрежение. Планетарната обстановка оказва отрицателни влияния в тази област и по-добре бъдете по-дипломатични и по-сдържани. Внимавайте да не правите неща или да не казвате думи, които не можете да си вземете обратно. Приспособете се към новата реалност на живота си, в противен случай може да съсипете всичко, за което сте се трудили толкова много. Опитайте се да се организирате и да се грижите за себе си, особено когато става въпрос за вашето пренебрегвано здраве.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Слънцето транзитирайки през вашия знак, ще ви осигури добро настроение и ще ви помогне да се почувствате по-леки и ярки. То ще отвори за вас прекрасен период от време за правене на неща, които наистина харесвате и да се освободите от ненужния стрес. Венера се намира във вашия тайнствен дванадесети дом, където остава до 15 декември. Животът ви ще бъде изпълнен с нови цветове, ще забележите повече красота и очарование в света около вас. Това е времето, когато реалността може да бъде като приказка. Що се отнася до любовта, ще се радвате, докато гледате любимия си човек през розови очила. Възможно е през този период да се върне при вас някой от миналото.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Тази седмица ще се случат много неочаквани и приятни събития, тъй като предстои да навлезете в положителен и полезен период. Работили сте усилено и сега е точното време да се насладите на плодовете на труда си и да осъществите някои взискателни планове. Избягвайте импулсивните действия. Старайте се да бъдете по-концентрирани. Може да получите интересни предложения за ново начало, но внимавайте: помислете много добре, преди да приемете, защото не всичко е така, както изглежда.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица ще бъде изключително положителна за всеки аспект от живота ви. Ще популяризирате иновативни идеи и планове. Имате достатъчно сили и енергия да се справите. Желанието да се самоутвърдите ще изисква значителни усилия от вас. Не се съпротивлявайте на събитията. Времето ще постави всичко на мястото си. Само бъдете по-търпеливи. Трябва да помислите за промяна на поведението си и да се съсредоточите само върху това, което наистина има значение. Ако продължавате да настоявате за малките неща, непрекъснато ще създавате проблеми от нищото.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Фокусирайте кипящата си енергия върху няколко от най-важните идеи и започнете да ги прилагате. Най-накрая ще преодолеете определени пречки и забавяния, които пречат на работата ви. Мечтите ви (или поне някои от тях) ще се сбъднат и ще можете да задвижвате нови планове и идеи. Придържайте се към плановете си и се доверете на способностите си. Освен това намерете време, за да се видите с приятелите си и да се отпуснете от проблемите си. През уикенда планирайте кратко бягство извън града, което ще ви даде глътка свеж въздух.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията