Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 30 декември 2020 до 5 януари 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Опитайте се да мислите само за хубави неща. Макар и не без трудности ви се откриват добри възможности. Но за да ги използвате, се нуждаете от целенасоченост, оптимизъм, самоувереност. При решаването на много лични проблеми деликатността ще ви помогне. Важно е да се въздържате от необмислени постъпки, от безразсъдни действия. Ще имате изключителна енергия, но препоръчително е сега да не преодолявате бурните бързеи, а спокойно да се оставите по течението. Много е лесно да замаете главата на някого с розови блянове, но по важно е да запазите собствения си здрав разум.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Трябва да обмислите настоящата ситуация, да определите целите и приоритетите, да изготвите план. Важно е да не правите нищо с бързане. Ако бързате, става много по-трудно да се вземе правилното решение и по-лесно може да попаднете под нечие зловредно влияние. Добре е да завършите натрупаните и отложени дела. Никакви външни фактори няма да ви попречат да постигнете целите си. Ще имате голям успех с противоположния пол, само не се поддавайте на ласкателствата. Флиртът, безобиден на пръв поглед, може да доведе до хитро скроена мрежа, от която няма да е толкова лесно да се измъкнете.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Струва си да слушате интуицията - именно поради нея, често ще се окажете в точното време, на точното място. Опитайте се да помагате на другите, правете неща, които са важни не само за вас, но и за тях. Това ще се окаже много полезно. В началото на седмицата е добре да се опитате да подредите мислите и чувствата си. Старайте се да не се дразните или да реагирате толкова бурно на дребните грешки на любимия човек. Всичко е свързано с компромиси, така че бъдете внимателни и предпазливи в отношенията си един към друг.

РакРак (22.06 – 21.07)

Най-вероятно ще почувствате прилив на сили. Възможно е да нарушите обещанията, дадени по-рано и някой ще бъде много обиден от това. Въпреки че може да срещнете трудности и препятствия, вашите дела ще вървят добре. Важно е да проявите достойнство и самоконтрол дори в стресови ситуации. Независимо колко искате да успеете във всичко, не забравяйте, че вашите възможности не са неограничени. Сега трябва да изберете на какво да отделите време и усилия. Искрената усмивка и доброто настроение са много по-важни. Не позволявайте на малките неща да развалят празничното ви настроение.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Периодът е благоприятен за творчески изяви и търсене на нещо ново. Използвайте последния шанс да завършите всички дела и проекти за тази година. В понеделник ще бъдете изпълнени с убедителност, решителност и чувство за цел и ще знаете точно какво да правите. В сряда трябва да контролирате раздразнителността си и да не провокирате конфликти. Създайте празнично настроение за себе си и близките си. Уикенда не трябва да се прекарва в блажено безделие, направете нещо полезно.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Седмицата се очертава като доста активна и интензивна. Имате време да предприемате конкретни стъпки. Тези дни са подходящи да помислите за бъдещето и да планирате, в това число дългосрочно. Можете да срещнете потенциални съюзници и други хора, на които бихте искали да направите добро впечатление. Повишените изисквания към любимия човек могат да доведат до разногласия, които са напълно ненужни в момента. По-малко критики! По-добре неохотно да игнорирате малките недостатъци на партньора си, отколкото да получите изчерпателен списък със собствените си.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Настроението ви често ще се променя, след това ще се наслаждавате на всяко малко нещо, а после отново ще се ядосвате за някоя дреболия. В средата на седмицата ще сте малко по-изнервени. Едва ли ще бъде свързана тази нервност с конкретни събития. Просто емоционалният фон е нестабилен. Трудно ви е да разберете собствените си чувства, затова се чувствате много несигурни. Обърнете повече внимание на любимия човек, в противен случай той ще си помисли, че чувствата ви към него са се охладили. Въпреки че може и да е така.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Можете да промените много неща в живота, но за това първо трябва да разберете към какво точно се стремите, какво искате да постигнете. Много е важно да запазите самостоятелността си при вземането на решения, а не да се опитвате да прехвърлите отговорността за действията си и собствения си избор на някой друг. Много често вие се повлиявате от други хора, които във вашите очи са авторитети. Ще бъдете отдадени на хората в непосредствената ви среда. Краят на годината обещава добро настроение за вас, въпреки някои трудности. Важното е да го съхраните през цялата седмица. Ще излъчвате чар и привлекателност, които няма да останат незабелязани.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Предстоят нови работни или семейни ангажименти, които изискват допълнителна ангажираност или нови дилеми, които ще трябва да бъдат разрешени много бързо в най-кратки срокове. Седмицата може да бъде много благоприятна за вас и дори минимални усилия могат да доведат до значителни резултати.Ще бъдете енергични, активни, креативни. Нещата ще вървят лесно, трябва само да насочите енергията си в правилната посока, поддържайки собственото си движение в потока от събития.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Проявявате се като много добри анализатори и стратези. Всяка позиция ще бъде проверявана по три пъти, за да се избегнат грешки и проблеми. Отново трябва да мобилизирате силите си. Ще вдъхновявате околните. Можете да потърсите нови съюзници или делови партньори. Конфликтите някак ви заобикалят. Всекидневната рутина е причината за натрупването на малко апатия. Когато решавате сложни въпроси, слушайте интуицията си. Някои от свободните представители на знака могат да попаднат на необичайно стечение на обстоятелствата. Оглеждайте се дали някъде наоколо не се навърта някоя привлекателна личност.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

След последните изморителни седмици няма да имате много желание да се занимавате с нови задачи, но не ги избягвайте. Опитайте се да направите всичко възможно по най-добрия начин. Не пропускайте в свободното си време да се разтоварвате с любимите си развлечения. Това ще ви зарежда с нови сили. Ще имате магнетична привлекателност, която привлича хората на подсъзнателно ниво, което може да доведе до интензивни сексуални преживявания. Моменталното привличане може да доведе до кармични и дълбоки взаимоотношения.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Чувствате силно желание да се освободите от рутината, правейки нещо съвсем различно от обичайните си дейности. Много е важно да гледате нещата по-реалистично, да не се увличате прекомерно по фантазиите и мечтите. Възможно е да имате нови идеи. Това е подходящ момент да опитате нещо ново и вълнуващо и ще имате достатъчно свобода да го направите. Може да забележите много синхроничности при развоя на събитията, които се случват независимо от техните повърхностни изяви. Като цяло, това е много положително време за вас. Настройте се на позитивното и не губете самоувереност и надежда за най-доброто - ще се справите с всички проблеми.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията