Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 22 януари до 29 януари 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

През новата седмица ще трябва да съсредоточите усилията си върху работата. Ще ви трябва повече почивка и сън, различна диета и лека физическа активност. Възможни са проблеми с безсънието, болки в гърба (особено врата) и главоболие. Добре би било да отидете на разпускащ масаж или на спа процедури. Пред свободните представители на знака ще се открият интересни възможности за нови запознанства, чрез работата или чрез сферата на приятелствата и социалните мрежи. Също така, не се изненадвайте, ако бившият ви партньор ви се обади - контактът може да бъде подновен, но в каква посока ще тръгне - твърде рано е да се каже.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Всичко е наред тази седмица. Чувствате се в отлична форма, просто сте в добро настроение. Ще изпитате прилив на енергия. Ставате по-амбициозни и по-уверени, въпреки че Марс може да ви направи по-неспокойни и ви предупреждава: “Не прекалявайте“. Сега е моментът да продължите с плановете. Възможни са наранявания, вирусни инфекции, придружени с повишена температура и проблеми с гърлото. Нуждаете се от почивка от ежедневните задължения. Връзките, които не са изградени на стабилна основа и в които няма хармонизация, могат да преминат доста неравен път през този период.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Могат да ви се отворят нови шансове, нови възможности, нови оферти за работа. Напрежение, безсъние, нервност - всичко това може да бъде причина за потенциални здравословни проблеми. Най-общо казано - повишена нервност във връзките. Всичко тайно, скрито, неизказано, потиснато със сигурност може да създаде проблем в емоционалните ви отношения. Ако сте стабилни като двойка - ще ги избутате. Това, което можете да направите, е да не следвате тайни пътеки, да не предизвиквате съмнения у партньора си с поведението си, да казвате това, което ви притеснява и да се опитвате да го разрешите.

РакРак (22.06 – 21.07)

Това е благоприятна седмица както за личностно развитие, така и за напредък. Посветете се на четене на книги и придобиване на нови умения. Не влизайте в излишни дискусии с колеги. Някои неща е по-умно да се премълчат и да не спорите на всяка цена. Подарете си почивка, защото наистина имате нужда от нея. Изолацията от околната среда ще ви помогне да презаредите батериите си. Възможна е нова вълнуваща романтика, тъй като вашето сексуално влечение и физическа привлекателност се радват на нов тласък. Ако сте в сериозна връзка, бъдете внимателни, защото безобидният флирт може да усложни ситуацията.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Началото на седмицата носи прилив на положителна енергия и амбиция. Помислете за стартиране на нов проект, защото периодът е благоприятен за това. Постепенно ще започнете да разбирате какво е наистина важно в живота ви и за какви неща просто си губите времето. Съвпадът на Марс и Уран в сектора на кариерата може да доведе до неочаквани промени, но не се шокирайте. Съсредоточете се върху важното, поставете си цел и ще получите това, към което се стремите. Нещо повече, самите обстоятелства ще се развият във ваша полза. Любовта ще помогне и вдъхнови.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

През седмицата ще почувствате прилив на сила и активност. Обичате предизвикателствата, така че всичко, което започнете, ще завършите успешно. Единственото нещо, от което трябва да се въздържате, е да участвате в нови проекти. Началото на седмицата ще бъде доста нервно. Семейната ситуация няма да е най-идеалната, така че често ще влизате в конфликтни ситуации с близките. В емоционалните отношения с партньора ви ще преобладава студена атмосфера. Ще има много предизвикателства в областта на любовта и връзката ви ще бъде подложена на изпитание.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Сега е моментът да съберете всичките си сили и да покажете на себе си и на околните, че сте боец. Имайте предвид, че всички пречки са само уроци и ви правят по-силни. Бихте се радвали на малка почивка и дистанциране от хора, които разпространяват негативна енергия и ви затрупват със собствените си проблеми. Посветете се на някое творческо хоби, защото то ще ви помогне да се успокоите. Успехът ще ви съпътства по много начини. Старайте се да не пренебрегвате близки хора поради служебни задължения. Нужно е да отделите повече време за личния си живот, независимо дали имате партньор или не.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Седмицата може да бъде доста динамична. Нещата ще се случват много бързо, понякога няма да имате време да реагирате. Нужно е да бъдете по-търпеливи и дисциплинирани. Плановете ви през следващите дни могат драстично да се променят поради обстоятелства, които не зависят изцяло от вас. Опитайте се да контролирате чувствата си, защото в противен случай ще влизате само в конфликти. Ще се чувствате уморени, така че преосмислете навиците си. Опитайте се да спите повече, да си почивате и да приемате повече витамини. Ще има някои нови хора, които ще обогатят живота ви и ще внесат нова, приятна енергия.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Звездите ще ви дарят с достатъчно енергия и ще се увеличи вашата активност. Добре е да положите усилия да завършите започнатите нови проекти. Най-накрая ще се доближите до личния успех чрез различни промени. Вие създавате дълготрайна основа на успеха, за която сте копнели. Въпреки всички обстоятелства, оставате фокусирани върху пътя си. Ще реагирате много импулсивно, което може да ви създаде неприятности и да ви въвлече в различни конфликти. Настроението ви ще варира. Съветът е да намерите някакъв баланс. Някои представители на този знак ще почувстват страхотна сексуална енергия.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Трябва да действате много бързо, в различни неочаквани ситуации, да вземате правилните решения и да избягвате задълбочаването на проблемите. Марс ще добави енергия към вашата самоувереност, ще ви даде сила и ще ви подтикне към активни действия. Ще имате силно желание да се грижите за всичко около вас и да установите контрол над всичко и всички.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица ще бъдете максимално фокусирани върху работата. Ще се справите добре, но сериозно ще започнете да мислите, че е време за промени. Ще откриете много нови възможности, ще се радвате на добро настроение и голямо количество енергия и търпение. Със Слънцето, Меркурий, Юпитер и Сатурн във вашия знак вие сте в добри ръце. Вече можете да се насладите и на тихите моменти, да се отпуснете, да мечтаете, просто да се чувствате добре. В това духовно спокойствие често се раждат добри идеи. Само Марс отслабва малко енергията ви. Понякога се чувствате така, сякаш трябва да промените всичко веднага и тогава сте склонни да го правите.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През седмицата ще бъдете изключително заети, особено след като Марс се съедини с Уран – непредвидени задачи, задължения или отговорности се насочват към вас и може да ограничат значително свободата ви, но за кратко. Вие сте много интуитивен знак и сега ще се засилят тези способности. Ще се чувствате така, сякаш знаете точно какво искате от живота и всяка стъпка ще се извършва в съответствие с Вселената. Сега имате възможност да промените живота си към по-добро. Ще започнете да копнеете за мир и тишина далеч от забързания ритъм на ежедневието.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията