Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 30 януари до 5 февруари 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Графикът ви е малко претоварен и сте под значителен натиск. Просто сте поели твърде много задачи и всичко ви притиска, всички задължения и отговорности, които сте призовани да изпълните. Старайте се да не започвате нови проекти и да се стремите първо да завършите това, което вече сте започнали. Справяйте се с нещата едно по едно и поддържайте контрол. С тази стратегия можете да сте сигурни, че всичко ще бъде наред. През седмицата могат да възникнат неочаквани недоразумения и неприятности. Силната нервност и раздразнителност води до свръхвъзбуждение на нервната система и нарушения в ритъма на сърдечната дейност.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Тази седмица всичко ще стане ясно в живота ви. Сега осъзнавате, че упоритостта и прибързаността в решенията ви са ви причинили само вреда. Ще се сблъскате с проблеми и закъснения по време на работа. Бъдете спокойни и търпеливи и се опитайте да определите какво не е наред и как можете да го поправите. Пълнолунието ще измести фокуса на вниманието към вашия дом, семейство. Ще преобладава стремежът към любовно-сексуални приключения. Но в този период е нежелателно да се стига до крайности!

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Седмицата започва страхотно за вас. Още в понеделник Луната, която се намира във вашия знак ще бъде в приятелски аспект с вашата управляваща планета Меркурий. Късметът ще бъде на ваша страна и вие ще бъдете много уверени през този период. Лесно ще ви се отдава умствената работа, общуването и работата с хората. Препоръчително е да следите парите и разходите си. В края на седмицата в мислите ви може да надделее чувство на разочарование. Голяма е вероятността да възникнат разправии в семейството. Въздържайте се от започване на битки и спорове. Необходимо е да отделите повече време на сферата на любовта.

РакРак (22.06 – 21.07)

Тази седмица може да бъде изключително непредсказуема. Възможно е да възникнат неочаквани стресови събития. Ситуацията може да е свързана с някакво недоразумение в отношенията с приятели. Може да се появи дори ревност в приятелството. Опитайте се да бъдете деликатни и не критикувайте никого. Отнасяйте се към разходите внимателно, не се увличайте от скъпи покупки. Не са изключени битови проблеми като развалянето на някой уред или колата. Възможни са проблеми с разплащателните ви карти – от загуба, блокиране до кражба. Старайте се да не се разпилявате в различни области и концентрирайте усилията си в започнатите вече начинания. Оставете се да ви водят вашите практичност, изобретателност и работоспособност.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Транзитът на Луната във вторник и сряда в 12 дом може да ви донесе стрес и здравословни проблеми. Някои от тях са свързани с напрежение, стомашно-чревни проблеми. Доминираща нагласа ще е желанието за спокойствие и сигурност. В четвъртък и петък ще се почувствате по-щастливи и доволни. Пълнолунието ще ви донесе творческо вдъхновение и неочаквано успешни решения на сложни проблеми, към които преди не сте знаели как да подходите. Тъй като Луната ще е във вашия знак, ще ви направи по-енергични и агресивни. Търсете баланса между любовта и работата, но не ги смесвайте. Възможно е ново запознанство, както и приятни мигове.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Погрижете се специално за здравето си тази седмица. Колкото повече вълнение и стрес, толкова по-влошено може да стане здравето ви. Вашето тяло ще бъде особено податливо на вирусни инфекции поради отслабената имунна система. Семейните отношения могат да се влошат. Основната причина за противоречията е ревността и несъгласуваност в действията. Не на последно място недоверието и неискреността. Пълнолунието в четвъртък може да засили страховете ви и да изостри тайните ви проблеми. Минавате през кармичен период за проверка на духовната ви зрелост. Ще трябва да се стараете повече да постигате съгласие и хармония в отношенията с другите.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Седмицата носи напълно нови възможности и ако реагирате спокойно, ще забележите положителните неща. Всякакви рискове са крайно нежелателни. Трябва да внимавате при работа с уреди и електричество. Особено мъжете Везни е необходимо да са внимателни, ако разглобяват техника за ремонти. Друга силно интензивна тема на седмицата може да бъде любовта. На любовния фронт могат да кипят сериозни страсти и ревността да бушува. Не се поддавайте на мимолетни увлечения. Сега не е моментът да се отдалечите от реалността и да отидете в света на илюзиите. Не бива да сте сантиментални. Опитайте се да не изпадате в крайности.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

В началото на седмицата настроението ще бъде повлияно главно от връзката с партньора и близките. Ще бъдете по-съпричастни и възприемчиви към техните желания и нужди. Можете също така да почувствате желанието да се запознаете с нови хора. Има вероятност да срещнете човек, който ще ви вдъхнови и ще ви тласне към саморазвитие. В края на седмицата ще почувствате желанието за признание за вашите усилия. Трябва да сте готови да действате с ловкост и дипломация, за да станат нещата така, както ги искате.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

През тази седмица е нужно преди всичко да предпазвате нервната си система от стресови ситуации. Психиката ви сега ще бъде изключително чувствителна към стимули и вие лесно ще излезете от състояние на емоционален баланс от всякакви неприятности. Опитайте се да ограничите социалните си контакти. И особено се дистанцирайте от общуване с тези хора, които ви дразнят по някаква причина. Бъдете внимателни и не се опитвайте да седите на два стола. Отлично време да се посветите на занимания, които радват душата ви. По възможност намирайте повече време за почивка. Представителите на творческите професии ще имат шанс да демонстрират в пълния си блясък своя талант и вдъхновение.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

През тази седмица е много важно да може правилно да прецените своите сили и възможности, за да не си поставяте нереални цели и задачи. Много от вашите инициативи могат да срещнат съпротива от външни обстоятелства. Понякога е по-разумно да спрете и да изчакате, докато обстоятелствата се променят във ваша полза. Демонстрирайте своята сила и решителност, работете по-ефективно и проявете щедрост към другите. Всичко това ще ви помогне да постигнете личните си цели и да привлечете тези, които искате да впечатлите. Изтънченият флирт ще привлече вниманието на противоположния пол към вас.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Почти цялата седмица може да бъде доста стресираща. И две от най-проблемните теми, които могат да се появят: състоянието на вашите финанси и отношенията с партньора ви. Старайте се да се въздържате от необмислени постъпки и тайни забежки. По-късно може да съжалявате за стореното. Жизненият ви тонус ще бъде занижен, ще възникне потребност от повече почивка и уединение. Работата ви през следващите дни няма да бъде твърде продуктивна. За мнозина ще е сложна седмица, на моменти ще имате усещане че губите почва под краката си, а в други моменти ще сте изпълнени с радост и усещане за важни промени и събития в живота ви.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Седмицата може да не е особено лека за някои от вас. Възможно е да възобновите контактите с хора, с които отдавна не сте общували. Но помислете поради какви причини сте прекъснали отношения и дали си струва сега отново да ги започвате. Във вашето пространство могат да се появят хора с нечестни намерения, склонни към лъжи и измами. Не се доверявайте на обещанията и не казвайте на никого за вашите тайни. Не забравяйте, че думите, които казвате, могат да бъдат използвани срещу вас. Енергийният потенциал няма да е висок, затова е добре да се пазите от всякакви зимни инфекции и простуди.


 Контакти: 0885 408 779

 

 

От галерията