Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 6 февруари до 13 февруари 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Трябва да имате предварителен план за разходите. Това може да ви спаси от финансовата криза. Може да получите добри финансови печалби от предишни инвестиции. Не е благоприятна седмица да инвестирате голяма сума пари в движими или недвижими имоти. Трябва да избягвате прекаляването с работата и да се опитвате да избягвате стреса, доколкото е възможно. Не е изключено да претърпите инцидент поради вашето невнимание. Затова бъдете предпазливи, докато шофирате, работите или се отдадете на каквато и да е физическа активност. Тази седмица може да донесе смесени резултати в любовта и отношенията.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Трябва да сте практични на работното място и да направите ефективен план за седмицата. Това ще ви даде безпроблемни дни и спокоен ум. Не е много благоприятно време да предприемате значителни промени. Не е подходящ момент за големи инвестиции. Тази седмица ще бъде средна по отношение на любовта. Намалете изискванията си към партньора си и избягвайте семейните спорове. Следващите дни ще бъдете доста ангажирани. Затова трябва да се опитате да запълните празнината в брачните си отношения, като изпълните обещанията си. Има възможност за тайна връзка.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Трябва да изпълните всички предстоящи задачи до края на седмицата. Можете да промените метода си на работа. Планетите ще ви помогнат да изградите сила и издръжливост. Насочете енергията си в положителна посока. Препоръчва се да бъдете внимателни, когато се занимавате с финансови въпроси. Възможно е да преживеете инцидент поради вашето невнимание. Затова бъдете предпазливи, докато шофирате, работите или се отдавате на каквато и да е физическа активност. Необходимо е да развиете дисциплина в хранителните си навици.

РакРак (22.06 – 21.07)

Тази седмица може да доведе до хармония във всички сфери на живота. Във финансов аспект, сред трудностите може да откриете добри възможности за печалба. Сега може да ви се иска да изразите емоциите си към човека, когото обичате. Въпреки това може да се чувствате емоционално уязвими, така че стъпвайте внимателно. През втората част на седмицата планетите могат да повлияят положително на вас и връзката ви. Не се учудвайте, ако имате повишен апетит и особено изразена нужда от сладкиши и захар. Дори можете лесно да качите няколко излишни килограма.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Благоприятните планетарни влияния ще ви направят енергични, като ви помагат да се представяте ефективно. Може би е подходящият момент да задействате (или формирате) нови стратегии за увеличаване на приходите си. Може да възникнат някои незначителни здравословни проблеми. Така че трябва да се грижите добре за себе си. Като цяло втората половина на седмицата може да е по-благоприятна за вашето здраве. Не се колебайте да се консултирате с добър лекар, ако възникнат съмнения. Погрижете се за съня и диетата си. Необходимо е да има пълна отдаденост във взаимоотношенията.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Седмицата ще ви донесе много прозрения. Нови идеи и нови спътници може да ви насочат към нови цели. Трябва да отдадете дължимото значение на здравето си, особено в началото на периода. Тревожността може да доведе до главоболие и промени в настроението. Твърде много стрес, свързан с работата или пътуване, може да ви накара да се почувствате уморени. Достатъчната почивка и добрият сън може да ви помогнат да останете във форма. Около средата на седмицата може да е трудно да устоите на изкушението да купите нещо, което много ви харесва. Времето е благоприятно, ако търсите само несериозна връзка или авантюра.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Животът може да ви подхвърли няколко добри възможности. Внимавайте за пропуски, докато бързате да свършите нещата на професионалния фронт. Трябва да бъдете изключително внимателни. Вземайте решения само след надлежно обмисляне. Звездите предвиждат здрава и енергична седмица за родените под този знак. Може да се насладите на добро здраве. Този период може да е свързан със споделяне на грижи с вашия партньор. В същото време някой, когото обичате и се грижите е възможно да нарани чувствата ви с думите си. Може да ви е трудно да се справите с емоциите си.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Седмицата може да донесе значителни промени във вашето финансово състояние. Трябва да стоите настрана от спекулативните инвестиции, тъй като те може да не са толкова плодотворни, както и да се грижите за разходите си и да има баланс между приходите и разходите. Тези дни може да е наистина интересно в сантиментален план. Възможно е да има някои промени, които ще направят връзката ви по-добра и по-силна. Семейните двойки могат да се насладят на семейното си блаженство. А двойките, които планират да имат дете, може да имат добри новини.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Седмицата ще е добра за тези, които работят усилено. Всички ваши цели могат да бъдат постигнати навреме. Планирането обаче е задължително. Вашата вътрешна потребност е да избягате някъде и да се скриете за няколко дни. Вие сте свръхчувствителни към стреса. Освободете тази енергия, както знаете и можете. По-често проверявайте кръвното си налягане. Възможни са проблеми с очите. За свободните Стрелци - ако мислите, че вече сте във фазата на флирт, грешите. Истинските неща тепърва предстоят.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Ако сте предразположени към сърдечни и гръбначни заболявания, препоръчително е да предприемете подходящи стъпки, за да избегнете здравословни проблеми в тези области. Можете също така да изпаднете в депресия. Обичате да бъдете в центъра на вниманието, но понякога ставате арогантни и наранявате чувствата на другите. Така че, звездите ви съветват да се грижите за техните чувства и да уважавате техните възгледи и мисли. В същото време може да сте много грижовен партньор и да спечелите сърцето на половинката си.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица могат да възникнат разногласия в отношенията ви с близки роднини. Това ще се случи, защото няма да срещнете разбиране и подкрепа за вашите действия. Може да искате да направите нещо важно по ваша собствена инициатива, без да вземете предвид мнението на близките и по този начин да предизвикате тяхното недоволство. Нервната ви система в този период (и в следващия) се опитва да се справи с атаките от всички страни. Свободните представители на знака нека да бъдат спокойни, ще имат причина да се усмихнат.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През седмицата често може да се сблъсквате с усложнения и препятствия на работа, с транспорта и при комуникация с другите. Ако имате кола, тя може да се повреди на пътя и ще бъдете принудени да я ремонтирате. Периодът не е много благоприятен, за да се прави голяма инвестиция в земя и имоти. Неприятна информация като клюки или слухове може да достигне до вашето внимание. Опитайте се да не се фокусирате върху негативното. Възможно е да подновите контактите с тези хора, с които отдавна не сте общували.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията