Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 14 февруари до 21 февруари 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Юпитер – планетата на щастието - ви гарантира, че можете да постигнете много с малко усилия. Увеличаване на физическата активност ще благоприятства и улеснява ефективността на работата ви. Имате чудесни идеи, но е важно да ги запазите за себе си и да не ги разгласявате, докато не дойде време да ги реализирате. В съответствие с приоритетите, които сте си поставили, имате собствена визия и не искате да приемате компромисни решения, предложени ви от определени сътрудници или колеги. Опитът ви предупреждава да се дистанцирате от един човек и някои подозрителни ситуации.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Тази седмица няма да е лесна. Слънцето, Венера, Меркурий, Юпитер и Сатурн са в квадратури спрямо вашия знак. Но не се притеснявайте, това не означава, че нещо лошо ще се случи сега. Не, просто трябва да бъдете по-отдадени на това, което наистина искате и правите. Марс, който е във вашия знак, ви дава силата и смелостта, от които се нуждаете. За добро или лошо трябва да се справите с няколко неща, които не ви харесват съвсем. Не трябва обаче да реагирате прекалено, а по-скоро да подходите обективно към въпроса. В крайна сметка може да се реши всичко във ваша полза.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Някои нерешени проблеми в миналото, сега могат да изплуват на повърхността и да потърсят своето решение. Енергийният ви потенциал не е достатъчно висок, затова е необходимо да се грижите за здравето си повече. Може да се обадят стари хронични заболявания. Ще ви липсва решителност по отношение на важни въпроси. По-добре отложете тези ситуации, ако е възможно. Грижете се повече за дома си, укрепвайте съпружеските си отношения. Ако се въздържате да критикувате партньора, близките си, домашната атмосфера ще бъде сравнително спокойна. Необходимо е да сдържате емоциите си и да контролирате нервите си.

РакРак (22.06 – 21.07)

Може да не върви толкова гладко, колкото искате. Внимавайте да не се забърквате в конфликти. Полагате много усилия, за да постигнете положителни резултати в професионалната сфера, но има внезапни ситуации, които нарушават вашите планове. Трябва да се освободите от допълнителни задължения, нямате достатъчно енергия, за да участвате в няколко неща едновременно. Склонни сте към чести промени в настроението. Ще ви е необходимо да се уедините на по-спокойно място, където да можете да се изключите от текущите проблеми и суетата, да отдъхнете и да съберете сили. В обстановка на комфорт и уют, обкръжени от любимите си вещи, вие ще можете да се отпуснете.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Добра седмица за тези, които не преследват празни илюзии, а умеят да държат здраво юздите в ръце. На работното място се старайте да бъдете търпеливи и да запазвате нужното спокойствие. Ще се изявите като много добри стратези и анализатори. За да не допуснете грешки, проверявайте нещата по няколко пъти. Докато Венера танцува заедно своя танц с Юпитер във вашия партньорски дом, голяма е вероятността да срещнете някой важен за вас човек (особено ако сте сами) и да се сприятелявате лесно с нови хора. В живота ви също може да се върне (или да срещнете) човек от миналото ви.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Необходимо ви е преосмисляне на настоящето. Трябва да измислите добър план и да останете последователни на всеки етап от изпълнението на започнатото. Полагате много усилия за постигане на положителни резултати, но има поредица от събития, които нарушават вашите планове. Важно е да се организирате правилно. Някои колеги може да ви предизвикват с действията си. Внимателно претегляйте всяка добра възможност. Обзети сте от различни мисли и емоции. Не е нужно да се притеснявате за някои парични проблеми, защото скоро ще разрешите и тези дилеми. Любовното вдъхновение ви следва.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Многото планети (Слънце, Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн) във Водолей ви дават крила. Още в началото на седмицата трябва да се настроите по най-конструктивен начин. Въздържайте се от ненужни контакти и активни действия в професионалната сфера. По-голямо внимание обръщайте на детайлите и не ги пренебрегвайте, колкото и да ви се струват незначителни на пръв поглед. Приели сте твърде много ангажименти, които бавно започват да ви уморяват и сега търсите незабавни решения, за да можете да отделите повече време на някои от любимите си занимания.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Бъдете предпазливи по отношение на рисковете. Действайте внимателно и не поемайте твърде много рискове в деловата и финансовата сфера. Ще трябва обаче да се изправите пред някои предизвикателства, които не са по ваш вкус. Изпълнени сте с невероятен оптимизъм и жизненост. Усилията ви ще бъдат възнаградени, макар и не веднага. Бъдете умерени и търпеливи, тактични и спокойни крачейки по пътя към целта. В любовта сте много взискателни. Разхлабете малко примката около врата на партньора си.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Това ще бъде много важна седмица за вас. Вие сте свободен дух и ще почувствате нужда да се изразявате. Лесно ще се справите с възникващите трудности. Слънце, Меркурий, Венера, Юпитер и Сатурн гледат любезно към вас и предлагат своите услуги. Отворени сте към нови идеи. Ако искате, можете да стъпите на пътеката на промените. Имате шанса да поставите нови основи и нови цели, които да ви мотивират да продължите напред в живота си. Възможни са нови запознанства и разширение на контактите. В живота ви може да се появи човек, с когото да ви свързват общи интереси.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Изпълнени сте с енергичност и инициативност. Марс ви подкрепя в прекрасен тригон към вашия знак. Това ви дава много нови сили, а освен това ви създава добро настроение. Помага ви при всяко важно решение, което вземате. Не е нужно да доказвате нищо на никого. Опитайте се да намерите правилния баланс между дълг, отговорност и вашите лични интереси. Пред вас ще се разкрият нови задачи, но няма да имате доверие на другите и ще опитвате сами да се справяте с тях. Изцяло ще действате по свое усмотрение, без да се доверявате на чуждите съвети.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Седмицата ще премине доста динамично. Вашето интелектуално любопитство и естествената приветливост ще ви отведат до нови хора и нови преживявания. Трудно ще се застоявате на едно място. Делата и обстоятелствата ще ви принуждават да бъдете постоянно в движение, но бързайте по-бавно! Добре е да превключите на по-ниска предавка, както емоционално, така и психически. В момента може да ви е нужно малко време, за да подредите дългосрочните си цели и амбиции. Избягвайте да се намесвате в чуждите проблеми, освен ако не са ви помолили за помощ.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Трябва да следите за противоречиви подробности и изисквания - вие сте човекът, който трябва да постигне равновесие. Не се колебайте да отстоявате себе си, особено по правни и финансови въпроси. Разчитайте, че шансовете са във ваша полза. Може да усетите лек спад на жизнения тонус и затова да сте по-инертни. Избягвайте да участвате в спорове, защото това допълнително ще изразходи и малкото останала ви енергия. Нужна ви е повече почивка! Партньорските отношения ще бъдат във фокуса на вашето внимание.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията