Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 22 февруари до 1 март 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Много добре знаете какво искате и какво сте готови да дадете, за да го получите. Сатурн в единадесети дом ще се изправи срещу Уран във втория ви дом на притежанията, което може да ви накара да се чувствате недоволни от отношенията в живота си и сте готови за нещо различно. Това чувство може да достигне точка на кипене, когато Венера ще влезе в квадратура с Марс. Колкото и да се опитвате, все още не виждате резултати или не се чувствате компенсирани правилно. Това може да е напрегнато време, в което се борите да имате вяра в себе си. Добър момент за реорганизация на работата, за извършване на промени в съвместни проекти, преразглеждане на насоките в живота.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Може да се почувствате в капан между вашите задължения и желанието ви за независимост. Сатурн във вашия десети дом се изправя срещу Уран в първия ви дом, напомняйки ви за вашите отговорности към кариерата и работата ви, но и за вашето семейство. Този аспект ще създаде напрежение между вашето желание да се бунтувате и вашата нужда да спазвате статуквото. Това може да ви накара да се почувствате донякъде в капан между вашите отговорности и желанието ви да правите каквото искате. Трябва внимателно да контролирате емоциите и разговорите си, за да избегнете безполезни разправии и караници.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Претърпявате дълбока духовна промяна, но нещо ви пречи да разберете какво е това. Интуицията се засилва, което допринася за вземането на правилни решения. Венера се изправя в квадратура срещу Марс и ако сте сдържали да кажете нещо на партньора си или сте се мъчили да намерите нужните думи, за да го кажете, това е моментът, в който най-накрая се пропуквате по шевовете. Това може или да ви сближи много или да ви разкъса допълнително - и всичко зависи от вашия подход и неговата реакция. Доверете се, че се намирате точно там, където трябва да бъдете. Когато Луната образува тригон с Венера, ще възвърнете вярата си в любовта, която може да сте загубили временно.

РакРак (22.06 – 21.07)

В работата разчитайте само на своите сили и възможности. Надеждността на партньори и колеги заплашва да бъде много условна. Бъдете внимателни на кого се доверявате. Квадратурата на Луната в десетия дом на кариерата с Плутон в седмия ви дом с откритите врагове, може да ви създаде противоречия с някой, с когото работите. Не е изключено ревнив (завистлив) колега да се опита да саботира работата ви. Често ще попадате в ситуации на противопоставяне, но през този период отработвате много кармични проблеми, като се научавате да балансирате всяка ситуация, като отчитате нуждите на хората около вас.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Интензивна активност - понякога трябва да работите усилено. Неочаквани събития могат да променят всички планове. Започва интересен, наситен и в някои случаи дори провокативен период на търсене на приключения. Вашите планове и творчески идеи ще бъдат доста успешни. Препоръчва се да не изкушавате съдбата. Не пренебрегвайте правилата за безопасност. Не се колебайте да помогнете и да посъветвате тези, които се нуждаят от помощ - доброто дело ще ви се върне стократно. Не пренебрегвайте полезните съвети на някой близък приятел.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Имате възможността да правите неща и да вършите работата, които скоро ще дадат достойни резултати. Придържайте се само към реални и изпълними идеи. Възможно е да изпитате затруднения на работното място и общ спад в активността. Може да се наложи почивка. Трудности възникват при общуване и взаимодействие с други хора. Бъдете търпеливи и се постарайте да споделяте по-малко от плановете си с колеги, не критикувайте ръководството. Вашите идеи и творчески планове могат да изненадат дори самите вас и да ви накарат да промените живота си, отваряйки ви добри перспективи.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Важно е да мобилизират силите си и да надвиете мързела. Само така ще можете да постигнете целта си в много области на живота. Слушайте вътрешния си глас - ще бъде изненадващо проницателен. Хората около вас ще се нуждаят от вашия съвет - не пестете вниманието, което скоро ще ви се отплати. Привлича ви новото, интересното, необичайното. Душата изисква нещо вълнуващо, така че е много по-лесно да повярвате в приказките и чудесата. Периодът е благоприятен за запознанства и по-нататъшното развитие на съществуващите отношения.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

По-добре да заемете изчаквателна позиция и да не се намесвате в развитието на ситуацията. Не се поддавайте на провокации и не участвайте в примамливи авантюристични събития. Не се страхувайте от отговорности - ще успеете да се справите с всичко. Съдбата е на ваша страна и вие  ще имате късмет в работата и бизнеса си. Възползвайте се от това. В личните отношения настъпва пауза, която не е напълно ясна за вас. Възможен неочакван изблик на чувства по отношение на някой човек. Губейки главата си, опитайте се да не изгубите себе си.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Сатурн във Водолей прави квадратура с Уран във вашия дом на работата. Въпреки че кариерата ви като цяло може да ви харесва, в момента работата ви може да не ви харесва. Това се дължи на трудни колеги или процедури, задължения, които нямат смисъл. Ще се чувствате като бунтари. Така че, навярно ви трябва малко почивка. Но ако това недоволство се основава на нещо по-сериозно, е време да се огледате за нова работа, но тази седмица не е много подходящо за това. Може да се почувствате силно привлечени от човек около 20 февруари - Луната и Северният възел се срещат във вашия седми дом на партньорството.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Седмицата е добра, така че се очаква великолепното настроение да надделее. Опитайте се да си поставите реалистични цели, за да избегнете илюзии и последващи разочарования от тях. Придържайте се към плановете си, независимо какво се случва. Сатурн прави квадратура с Уран във вашия любовен сектор, което може да ви накара да се чувствате недоволни от начина, по който върви в момента вашият любовен живот. Може да няма нещо голямо, за което да се оплаквате, само че се чувствате отегчени от начина, по който се чувствате напоследък.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Очаквайте значителни преживявания в личния ви живот. Често се сблъсквате с неприятни ситуации, но вие сте в състояние да ги преодолеете. Опитайте се да се контролирате, за да избегнете излишния гняв. Не забравяйте, че агресията едва ли ще доведе до любов и разбиране. През този период имате силно развита интуиция, която ви помага да избегнете или да изгладите много неприятности. Старайте се да не се откривате напълно пред непознати хора. Трябва да покажете самодисциплина, издръжливост и търпение. И не забравяйте да се погрижете за здравето си.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Сатурн е във Водолей и прави квадрат с Уран в Телец във вашия дом на комуникацията. Напълно е възможно някоя тайна да бъде разкрита (и това може да е ваша тайна). Но това ще ви помогне да се освободите от едно бреме. Може би е нещо, което сте искали да извадите на бял свят, но не сте знаели как. Емоционалната нестабилност създава трудности във взаимоотношенията, особено с жените. Възможни са проблеми с приятели и колеги, включително финансови и емоционални. Не се ядосвайте, особено за дреболии, а си правете изводи - къде сте пропуснали нещо. Любовният ви живот ще бъде чувствителна тема тази седмица.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията