Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 18 март до 24 март 2021

 

 

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

През седмицата ще имате подкрепата на звездите, особено когато Слънцето премине след 20-то число във вашия знак. Ще се изявите като креативни, енергични и предприемчиви личности и ще действате целенасочено и практично. Ще имате възможност да наваксате пропуснатите възможности. Основното условие за успех е да имате ясна и конкретно определена цел. Избягвайте да вземате прибързани и импулсивни решения, първо добре обмислете нещата. През следващите дни звездните влияния ще ви направят по-харизматични и очарователни. Очаква ви успех в сферата на любовта и повишаване на енергията като цяло.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Не си позволявайте да бъдете мързеливи. Вашето несериозно отношение към работата със сигурност ще бъде забелязано от вашите колеги и ще предизвика недоволство от началниците ви. Лекарството срещу всички беди и ядове е възможността да се заемете с нещо приятно. Периодът ще бъде белязан от различни емоционални преживявания, но по-голямата част от тях няма да са толкова съществени и важни. Човек от далечното минало може да се върне във вашия живот. Благоприятно време за йога и други духовни практики. Избягвайте да се напрягате, посветете уикенда на спокойна почивка.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Слабото място през този период са гърлото и дихателните органи. Внимавайте за настинки и ледени напитки. По-чувствителните представители на знака могат да получат главоболие, безсъние и общо влошаване на състоянието. Почивайте си достатъчно и отказвайте да общувате с хора, които ви отнемат енергията. Добре е да поддържате позитивно начало у себе си. Вселената ще разчиства всички възможни ограничения пред вас, така че трябва да си поставите ясни планове. Залог за успешните дела ще бъде вашата практичност, целеустременост, постоянство плюс здрав разум.

РакРак (22.06 – 21.07)

Бъдете изключително внимателни във всичко, умерено изразходвайте силите си. Ще разчитате на своята интуиция, но и звездите ще ви подкрепят в начинанията ви. Избягвайте да се претоварвате. Нуждаете се от повече време, за да вземете правилните решения. Не бързайте, дори ако обстоятелствата го изискват. Действайте на принципа: седем пъти премери, един път отрежи, за ​​да не стават грешки. И колкото е възможно повече да контролирате собствените си емоции. Бъдете по-уверени и се усмихвайте по-често. Това ви прави много очарователни. В личните отношения си позволете да бъдете романтични, внимателни и нежни.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Енергийният тонус започва да се увеличава, ставате по-активни, енергични и предприемчиви. Могат да настъпят сериозни промени в живота, за което свидетелстват различните аспекти на планетите. Успехът ви ще зависи от увереността в правилния избор и съгласуваност в действията. Хармонично развитие на любовните отношения. Може да има възраждане на романтичните връзки и партньорства. Шансове има и за тези, които са сами, но е необходимо да бъдете по-активни и да водите по-отворен живот. В края на седмицата може да почувствате леко неразположение. По-добре е да си почивате добре през почивните дни и да се разхождате на чист въздух.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Седмицата ще е успешна, но трябва да се концентрирате и да не си позволявате да се отпускате, за да постигнете важните цели. Независимо какво се случва, можете да вярвате, че сте тръгнали в правилната посока. Космическият пратеник Меркурий, ще улесни комуникацията ви с партньора ви от вторник нататък. Два особено важни дни тази седмица ще бъдат 16 март и 18 март. Слънцето се свързва в секстил с Плутон на първата дата, докато Венера отразява този аспект на последната. С тези щастливи аспекти ви очакват само хубави неща. Пролетта ще ви посрещне също с усмивка и отворени обятия.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Везни, не позволявайте на някой, който изпуска пара, да ви развали настроението. Седмицата ви започва с Луната във вашия седми дом. Това ще насочи вниманието ви към партньора ви и ще ви позволи да прекарате известно време спокойно един с друг у дома. Друг важен аспект за вас тази седмица ще бъде, когато вашата управителка Венера, се свърже в секстил с мощния Плутон на 18 март. Ще почувствате огромна нужда от приятелство и съюз, което може да има дълбоко въздействие върху вашите взаимоотношения.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Необходимо е да се постараете да решите всички най-основни проблеми и задачи у дома и на работното място, да се погрижите за детайлите, да разпределите отговорностите. Може да срещнете немотивирана агресия от страна на другите, което ще ви създаде емоционален дискомфорт. В отношенията с любимия човек, напротив, ще цари хармония и взаимно разбирателство. На 16 март задълбочаването може да доведе до вдъхновяващи резултати, когато Слънцето във вашия творчески пети дом образува секстил с Плутон, насърчавайки ви да научите нови неща.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Нищо не застрашава вашето благополучие. Ще постигнете успехи благодарение на добрите идеи и стратегията, която прилагате. Отварят се нови възможности, затова трябва да започнете да разширявате хоризонтите си. Желателно е да не бъдете импулсивни. Събитията, които ви съпътстват в любовния ви живот, изглеждат обнадеждаващи. Ако сте неженени, бъдете предпазливи, не се втурвайте в обятията на никого, тъй като връзката може да се окаже кармична по природа и в крайна сметка да ви преобрази - за добро или лошо.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Очаква ви спокойна, продуктивна седмица. Ако преди сте се съмнявали в способностите си, сега ще получите неопровержимо доказателство за вашия професионализъм. Вашите виждания за споделено бъдеще може да се различават от възгледите на вашия партньор, което ще доведе до конфликт. По-добре е да не предизвиквате скандал, а да отложите обсъждането на спорния въпрос за по-добро време. Склонни сте към чести промени в емоционалното си настроение, но няма причина да губите надежда или да се дистанцирате от партньора си.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Положителен период на работа. Сред вашите колеги ще намерите съмишленици, които ще ви помогнат да защитите идея или да ви подкрепят пред ръководството. Това е добър период от време, когато с един ход на коня, можете да обърнете нещата в своя полза. Приемете любовните кавги като отминаваща фаза, защото всичко се свежда до нов стимул или добър импулс, който ви води до емоционално сближаване с партньора. Разчитате на своите „скрити козове“. Вероятността за нова връзка е твърде висока.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Трябва да се освободите от допълнителни задължения, защото нямате достатъчно енергия, за да се ангажирате едновременно от няколко страни. Всяка стъпка трябва да бъде добре пресметната и точна. Всичко обаче се движи към положителен резултат. Покажете, че имате повече доверие в партньора си. Освободете се от всичко, което е загубило значение за вас - безперспективни взаимоотношения, остарели идеали и цели, които пречат да имате щастлив живот. Всичко, което вече няма смисъл за бъдещето, е важно да се изостави.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията