Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 25 март до 1 април 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Успехът ви следва тази седмица. Имайте това предвид, когато се сблъсквате с внезапни битови проблеми. Те могат да бъдат разрешени чрез някаква самооценка и дипломация. Обичате препятствията. Те ви дават нещо за правене. Нещо, което изглежда извън вашия обсег, всъщност е много по-близо, отколкото си мислите. Излезте и се запознайте с нови хора. Ще създадете нови приятелства и ще установите нови полезни контакти. Изпробвайте нова прическа или направете някои промени в гардероба си, за да актуализирате външния си вид.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Миналата седмица премина в черно-бели нюанси, тази седмица обаче ще бъде по-цветна. Не приемайте нещата прекалено на сериозно. Целият ви живот сега изглежда ориентиран към перспективата за нова любов, ако вече не сте влюбени. Задълбочава се любовта ви към някого и ви помага да се свържете на изключително емоционално - почти духовно ниво. Имате силен копнеж да споделите себе си с някой друг и не е задължително да е на романтично ниво. Платоническите приятелства също могат да се засилят.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Обичате добрите предизвикателства. Около сряда и четвъртък сърцето ви ще бъде широко отворено и няма да липсват хубави идеи и хора, които да го запълнят. Преди да направите нещо прибързано обаче, отделете време за малко дълбоко размишление върху това. Средата на седмицата се характеризира също с недоразумения и объркване. Всъщност комуникацията може да е по-добре да се остави за друго време - например петък. До края на седмицата ще се изтощите и всичко, което ще ви се иска, е да се виждате с приятели. Уикендът е изпълнен с любов, спокойствие и смях.

РакРак (22.06 – 21.07)

Вместо да затъвате в миналите неуспехи или грешки, фокусирайте се върху скорошните си успехи. Всички проблеми, с които се сблъсквате сега, са временни. Фокусирането върху самосъжалението не е много здравословно. Опитайте се да се отпуснете и да се концентрирате. Сега сте жадни за интелектуална реализация, нови и увлекателни идеи, върху които да се спрете. Нови възможности ви очакват в края на тунела. Вземете каквото можете от живота сега. Ако не искате да застрашавате връзката си чрез вземане на лоши решения, тогава избягвайте изкушенията под каквато и форма да възникнат.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Време е да демонстрирате умението си да се ориентирате в развълнуваните води на обществените дела. Отделете време, за да се погрижите за здравето си, както психическо, така и физическо. Разширете знанията си и научете нови неща, за да подобрите ефективността си. Промяната на перспективата ще ви помогне да намерите решение на проблем. Избягвайте клюки или споделяне на лична информация. Втората половина на седмицата е доминирана от някои проблеми, независимо дари свързани с работата или извън нея. Изглежда сте готови да дадете втори шанс на някой, след като сте го отписали.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Още от понеделник сте в настроение за нещо свежо, нещо ново. За да продължите напред, трябва да сте готови наистина да се освободите от миналото. Ако сте безработни, това е отличен момент да побързате, за да намерите подходящата за вас работа. Може да се почувствате леко стресирани. Ако се чувствате обременени, опитвайки се да достигнете до правилния избор, протегнете ръка. Ако имате неприятности или проблеми, намерете утеха в компанията на приятели и семейство. Избягвайте рисковано вземане на решения сега. Използвайте това време, за да постигнете целите си. Това е добър момент също да бъдете смели и в любовния си живот.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Седмицата ще е изпълнена със спонтанност и екшън. Промяната в обкръжението предлага нов източник на забавление и добавя малко подправка към чувството ви за романтика. Бъдете дипломатични във взаимоотношенията си. Някои отношения може да бъдат прекратени сега. Приемете това като шанс да тръгнете в нова посока. Разчитайте на вашата интелигентност и креативност, за да ви отведе на нови места. Погрижете се за най-близките си, но не изпускайте от поглед собственото си здраве. Претовареният график не би бил полезен или здравословен за вас в момента. Починете си малко. Нещата идват на мястото си. Не се претоварвайте. Поглезете се добре.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Ако сте претоварени с работа, преглътнете гордостта си и помолете за помощ. Избягвайте рисковани решения или инвестиции. Прекарайте известно време на открито или в обстановка, която ви носи усещане за спокойствие. Опитайте нещо ново, може би нова рецепта или ново място за пътуване с приятели и семейство. Това е и подходящ момент да започнете любовна връзка. Тази седмица ви заобикаля аурата на увереността. Изведнъж може да станете център на вниманието. Ако някой специален човек не ви е забелязвал, това може да стане сега.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Тази седмица благоприятства повишената концентрация и задържане на вниманието. Свършването на важна работа може да се нуждае от усамотение. Сега е моментът да се сдобиете с ново обучение, което да ви помогне в работата. Бъдете наясно кои са враговете ви, тъй като може неизбежно да се изправите пред тях в конкуренция. Взимайте сигурни парични решения сега и избягвайте спекулациите. Вашите мисли се въртят около лични въпроси - семейство, приятели и близки. Семейни въпроси от миналото може да доминират във вашите разговори сега. Отделете време за семейството или партньора, които може да се нуждаят от допълнителни грижи и внимание.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Очаква ви една интерактивна седмица. Запретнете ръкави и се пригответе за срещи, обаждания и евентуално пътуване. Насочете фокуса си към корените, дома и семейството. Може да откриете, че е време да обновите или преустроите жилищното си пространство или да се справите с някои ситуации, които се появяват, свързани с вашите роднини. Време е да вземете някакво важно решение. Колкото и да се интересувате от печелене на пари, повече се интересувате от това да не ги губите в момента. Поради парични причини или поради вътрешни въпроси, плановете може да се нуждаят от забавяне или разсрочване.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Финансовите въпроси стават важни или поне основен фокус, но добрите стъпки трябва да бъдат обмислени. Не се опитвайте да правите бързи пари. Това не е трайно и може да ви даде усещане за фалшива сигурност. Склонни сте да изпробвате нови неща, да поемете необмислени рискове, както във финансовите, така и в романтичните начинания. Опитайте се да бъдете търпеливи в деликатни моменти, тъй като импулсивността може да ви докара главоболия. Не отстъпвайте от собствените си преценки, но продължете с повишено внимание.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Може да ви е трудно да определите действията и целите си, може да имате краткосрочна загуба на представа за действителността и обосновката. Някои от вас може да се окажат подведени от други хора или от ситуации; това е заради вашата склонност да търсите преки пътища. Може да се наложи да се справите с проблеми от миналото, които се появяват отново сега. Бъдете внимателни с парите и да се избягват импулсивни покупки. Привличате почитатели, някои от които могат да проявят романтичен интерес към вас. Не просто живейте живота си, направете каквото трябва, за да е истински и цялостен.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията