Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

12 май до 19 май 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Добра седмица да популяризирате вашите вкусове, предпочитания и лични ценности. Работата върви добре и резултатите неизменно следват след тях. Меркурий в третия ви дом може да донесе много новини, съобщения, пътувания. Относно любовта, можете да прекарате доста чувствени моменти с партньора си и дори да получите подарък или изненада от него. Хармоничната Венера увеличава магнетизма ви и ако сте сами, може да започнете нова любовна история. За целта по-малко стойте в къщи и повече общувайте. Така че не се колебайте да използвате всичките си активи, за да укрепите емоционалния си живот.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Новолунието във вторник е във вашия собствен знак и през следващите две седмици е добре да се съсредоточите върху нови начала. Това събитие ви насърчава да се съсредоточите върху себе си и собственото си развитие. Уран ви показва пътя, Марс ви дава необходимата енергия и решителност, инициативите ви се множат. От петък планетата на щастието Юпитер ще влезе в Риби до края на юли и по този начин в хармоничен аспект с вас. И затова ще имате по-голям късмет от обикновено. Сега сте по-приятелски настроени, повече отворени към света и хората. Откъм чар и магнетизъм, привличате всички погледи.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Северният Лунен възел може да ви доведе някой, който да просветли пътя ви напред. Този период ви дава възможност да засадите семената на добри съвместни проекти. Споделете идеите си с приятелите си, така че да процъфтят по-бързо. Времето си остава добро, за да започнете нещо, което ви интересува или да предприемете нови инициативи. Небето осветява любовния ви живот и ви позволява да забравите за малко за вашите притеснения. Ако сте все още сами, дръжте всичко под око, защото вашата засилена харизма ви гарантира голям успех с потенциални почитатели.

РакРак (22.06 – 21.07)

Тези, които работят непрекъснато, могат да очакват допълнителни поръчки, но тяхното възнаграждение ще бъде задоволително. Хората, които учат или вземат изпити тази седмица ще докажат знанията си. Вашата яснота на ума и лекотата на изразяване ще ви помогнат да постигнете добри резултати. Хората, които наскоро са започнали нова работа, ще трябва да се доказват, за да я запазят. Ще имате силно чувство за емоционална несигурност, идваща от идеята, че промени могат да се случат в семейството ви.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Може би е време да медитирате и да размишлявате върху поведението си, защото анализирането на миналото ще ви помогне да изградите по-добро бъдеще. Ако търсите работа, може да е идеалният момент да подадете кандидатура и много потенциални работодатели ще ви поканят на интервю. Избягвайте вземането на решения с дългосрочни последствия, тъй като несъзнателно ще поемете ангажименти, които ще повлияят на живота ви дълготрайно. Ако сте сами, не се опитвайте да насилвате нещата.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Слънцето и Нептун са на ваша страна и укрепват интуитивните ви способности, събуждат духовните ви сили. Докато се ръководите от вътрешния си глас, всичко ще бъде наред. Фокусирайте се върху себе си, своите нужди и нещата, които сте пренебрегвали отдавна. Не подценявайте и не отлагайте неща, които изискват вашето внимание. Въпреки предизвикателствата, пред които се изправяте, ще ги преодолеете. Нещата се променят по позитивен начин за вас. Вече знаете за силата на мисълта и че Вселената предлага много неизчерпаеми възможности.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Ще разчитате на неоспорим чар и сила на съблазняване. Няма съмнение, че ще оказвате положително влияние върху хората. Небето благоприятства красивите полети, големите чувства, кара ви да разтворите крила и ви дава яростното желание да полетите към седмото небе. Не пропускайте възможността да докажете чувствата си, ако искате да продължите „пътуването“ си в отлична компания. Търсете повече интимност с партньора си. До края на юли Юпитер ще ви предложи възможности да се измъкнете от рутината, за да освежите малко ежедневието си.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Сатурн в дисонанс с вашия знак, понякога ви сблъсква със здравословни проблеми, както и в професионалната среда, така и в семейния живот. Това е част от капризите на планетата. Ще се съсредоточите върху интересите си повече от обикновено. Ще посветите всеки свободен момент на своето хоби, ще започнете да мислите за промени и дори да планирате нова дейност. Венера ще гъделичка сетивата ви. Възползвайте се от тези вдъхновяващи тенденции. Излезте от кулата си от слонова кост и се усмихвайте по-често и ще видите, че е много ефективно.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Свободните представители на знака имат шанс да срещнат някоя интересна личност, но връзките тази седмица ще бъдат само краткотрайни. Двойките ще се чувстват стабилизирани и спокойни. Внезапното настъпване на различни обстоятелства ще ви накара да почувствате положителните промени. С Южния Лунен възел в знака ви, може да направите „кармична среща“ с човек, който не сте виждали от дълги години или ново лице.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Тази седмица ще бъдете доста ентусиазирани. Дори да не сте фенове на изненадите, новолунието и Марс с Уран ще ви помогнат да се подготвите за нови неща. Независимо дали предстои нов ход, промяна в кариерата или нов проект. Понякога трябва да се доверявате на инстинктите си. Звездите ви казват, че това е момент, в който можете да постигнете много неща, ако използвате уменията си. Приели сте твърде много ангажименти, които бавно започват да ви уморяват. Не забравяйте да използвате здравия си разум и сърцето си.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица ще виждате света в розово. Тази ситуация има своите плюсове и минуси. Няма да можете да мислите рационално и да преценявате ситуациите. Не бързайте, поглезете се с почивка и релаксация, просто се освободете от стреса и дайте на чувствата си пространство! В любовта се научете да давате това, което другият човек наистина иска. Дори и другите планети да са неблагоприятни, винаги ще намерите удовлетворение от Венера, която ще прави всичко по-лесно, по-прекрасно, по-приятно.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Ще бъде интересна седмица за вас. Юпитер се връща във вашия знак от петък до края на юли. Освен, че ще ви носи късмет и събитията ви дават „зелена светлина“. Очаква ви изненада, която ще ви донесе нови шансове. Добре е да се отпуснете и да направите нещо, което ви харесва. Възможна любовна афера, която ще ви позволи да избягате от ежедневието. Ако има нещо, което трябва да бъде изяснено в личния ви живот, в партньорството ви или между приятели, тогава сега е подходящ момент.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията