Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

29 юли до 4 август 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Очаква ви благоприятен период без излишни притеснения. Началото на седмицата са възможни нови контакти и връзки, както делови, така и лични. Въпросите, които са ви занимавали дълго време и са ви накарали да спите лошо, ще бъдат разрешени от нищото. Средата на периода е за приятни приятелски срещи. Не са изключени любовни приключения или началото на нова еротична глава в живота ви. Но имайте предвид, че началото на нова любов не означава непременно края на старата.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Внезапна и неочаквана промяна ще ви изненада в началото на седмицата, чувството, че сякаш светкавица е поразила живота ви може да ви накара да се притеснявате. След като се успокоите, ще откриете, че всичко е наред и най-накрая ще започнете да се наслаждавате на живота с пълни глътки. Това, което не принадлежи на живота ви, изчезва бавно, а щастието, любовта и радостта идват на негово място. Отделете време за себе си и подхранвайте душата и красотата си. Този период е благоприятен за изграждане на взаимоотношения.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Напълно вероятно е да нараните тези, които обичате най-много, но не е сигурно. Избягвайте грешки поради преумора. В средата на седмицата, ако няма до кого да се сгушите, медитирайте вечер при светлината на розовите свещи (казват, че те привличат любов). Ако сте разочаровани от наднорменото си тегло, купете сини чинии, в които да ядете, за които се смята, че потискат апетита. Не е изключено някои да изживеят кратък вълнуващ флирт. В края на седмицата си вземете отпуск от работа: трябва да си починете. Идеалният вариант ще бъде кратка ваканция с любими хора. Планирайте пътуването си от рано.

РакРак (22.06 – 21.07)

Все още не вземайте необмислени решения, особено когато става въпрос за напускане на работа. В средата на седмицата може да привлечете конфликтни хора и да попаднете в сблъсъци на характери. Ще бъдат тествани колко са силни вашите нерви. Сега кавгите могат да възникнат мигновено от нищото. Доколкото е възможно, старайте се да избягвате такива моменти. Спокойната комуникация е единственото решение на вашите проблеми. Периодът е благоприятен за преустройство и ремонт на жилището.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Слънцето във вашия знак прави благоприятен периода. Ще ви дари с енергия, сила, решителност и харизма. Предизвикателства ви очакват в работата, но и в личен план. Бъдете готови всичко да бъде различно от планираното. Ще трябва да уважавате нуждата на партньора си от личностно развитие и повече свобода. Не забравяйте, че всеки от вас сега трябва да създаде и развие собствената си духовна природа. Венера ще ви помогне да внесете повече любов във връзката си.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Бързайте бавно и обръщайте повече внимание на детайлите. Внимавайте и за джебчии и измамници като цяло. В любовните и финансовите въпроси може да има тенденции, водещи до рисковано лекомислие. Животът на другите не трябва да ви безпокои, по-скоро се грижете за семейството си. Свободните Деви трябва да се посветят на намирането на сродна душа, защото звездите им дават подкрепа в любовта. Сега е точното време за това! Препоръчително е да прекарвате време с близки хора.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Периодът може да бъде много продуктивен, ако не сте мързеливи. В началото на седмицата ще бъдете пълни с идеи и възможности. Не бъдете излишно скромни. Просто не се ограничавайте и показвайте своето интелектуално превъзходство без страх. По пътя си ще срещате подводни камъни, а кавги ще има около домашното огнище. Внимавайте с импулсивните действия и какви думи използвате, защото е възможно да нараните някого. Може да реагирате неадекватно и после да съжалявате.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

По-състезателните типове имат предимство, не се нуждаят от допълнителна мотивация, но могат да бъдат движени от собственото си его. Увеличаването на разходите започва да ви притеснява. Започнете да мислите за някакви приходи или промяна на работата, която ще ви донесе повече пари. Ще работите много и ще се справите добре, но намерете време за почивка. Ако имате някакви проблеми с кръвното налягане, натиснете спирачките. На хоризонта не се очертават някакви драми в любовните отношения.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Седмичният хороскоп препоръчва да подхождате отговорно към задачите си и да се отпуснете повече в края на седмицата. Ако обаче не изпълните най-важните задачи през първата половина на периода, ще бъдете изпреварени в края. Опитайте се да покажете максимално на какво сте способни по време на работа. Ръководството ще оцени вашите усилия и ще ви възнагради съответно. След тежък работен ден си позволете да не правите нищо и просто се отпуснете. Може би партньорът ви се чувства несигурен. Опитайте се да говорите с него и да намерите общи решения на проблемите.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Чувствайте се свободни да се усмихвате на живота, защото има прекрасни и любящи енергии, които ви очакват цяла седмица. Ще процъфтявате не само на работното място, но и в областта на любовта и личния живот. Независимо дали сте обвързани или не, очаква ви интензивен любовен живот. Откритостта, способността да действате бързо, особено в областта на работата, ще бъде оценена не само от вас, но и от вашите колеги. Ще се почувствате вдъхновени, защото искате да направите нещо специално. Дайте воля на въображението си!

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Посрещнете с усмивка новата седмица и не бързайте. Перфектното време да започнете да сбъдвате мечтите си. Започнете, като направите списък с цели за близко бъдеще. Ще ви е трудно да устоите на изкушенията, които сега ще бъдат на всяка стъпка. Объркващата ситуация, която може да ви изненада достатъчно, не може да бъде решена само с красноречие. Тази седмица ще е по-добре да обърнете внимание на влиянието на други хора върху живота ви. Щастието, благополучието и радостта от живота ще ви съпътстват във всяка стъпка от пътя.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През седмица не е подходящо да сключвате договори или да вземате важни финансови решения. Звездите изобщо не са благосклонни към вас в това отношение, така че можете лесно да се заблудите. Не предизвиквайте конфликти с колеги, бихте предизвикали ефект на бумеранг. Колегите веднага биха ви го върнали с лихва. Бъдете в подкрепа на семейството си. Насладете се на уикенда и намерете дейности, които ви правят щастливи. В мнозина от вас живее скрито едно игриво хлапе, което копнее да се покаже, да бъде в центъра на вниманието.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията