Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

13 август до 20 август 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Седмицата ви ще бъде успешна. Ще ви бъде особено полезно да поддържате самоконтрол и да се държите приятелски. Старайте се да изглаждате нещата, не провокирайте конфликти, търсете компромиси, не аргументи. Вие сте в добра физическа форма, но има много задачи и отговорности, които трябва да бъдат изпълнени. Ще намерите баланс и спокойствие в професионалната и личната сфера. Животът и страстта се пробуждат във вас, така че е време да бъдете активни в общуването. Не пропускайте възможността да срещнете собствения си късмет.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Благоприятна седмица, която дава възможност да направите нещо полезно за себе си и за другите. Не планирайте скъпи покупки, освен ако не са абсолютно необходими. През цялото време ще се стремите да поддържате хармония в дома си, в емоциите и състоянието си. За да съхраните доброто състояние, звездите ви съветват да намерите време за релакс, хоби или някаква дейност, която ви позволява да се отпуснете. Очакванията ви ще се изпълнят, но всичко трябва да става стъпка по стъпка, внимателно.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Първите няколко дни от тази седмица ще донесат няколко сложни ситуации и недоразумения в комуникацията с колеги или сътрудниците. Също така може да има проблеми с технологиите, средствата за комуникация и трафика. Ситуацията не е толкова проблемна или опасна, колкото изглежда на пръв поглед. Като цяло ще сте във форма, но бъдете много внимателни, когато вземате решения. Втората част от седмицата е по-спокойна, носи по-голяма организация и фокус върху задълженията.

РакРак (22.06 – 21.07)

Възможно е да срещнете някои трудности през седмицата, но влиянието на положителните тенденции ще надделее. Изправени пред пречка, вие не отстъпвате, а просто търсите начин да я преодолеете. Не прекалявайте с работата, защото това може да доведе до преумора. Бъдете отворени за нови идеи и асоциации. Външните обстоятелства ще ви помогнат. Очакванията ви са големи, но поне засега е невъзможно да вървите с темпото, с което се надявате. Бъдете практични, когато става въпрос за пари.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Имате отлични възможности да оставите зад себе си трудностите и да влезете в нов, по-позитивен етап от живота си. Отваря се нов цикъл в личния ви живот. Време за промяна и нови идеи. Добре обмисляйте действията си. Трябва да сте на ясно какво точно искате да постигнете. Ще бъдете много спонтанни, смели и отворени за нови преживявания. Ще бъдете по-отдадени на приятните неща и ще сте изключително общителни. Като цяло обаче ще бъдете в центъра на вниманието през цялата седмица. Само вашият темперамент може да ви създаде проблеми, затова се опитайте да бъдете максимално спокойни.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Седмицата се очертава да е спокойна, внимавайте обаче да не ви се натрупват много задължения. Поредица от важни събития могат да се случат в личния ви живот. Когато става въпрос за въпросите на сърцето, винаги знаете какво да направите, за да коригирате ситуацията. Венера дава подкрепата си за тези, които търсят любов. Планетата на любовта ви прави привлекателни и съблазнителни и със сигурност ще предизвикате интерес от страна на противоположния пол. Ако сте готови да смъкнете бронята си и да отворите сърцето си, може дори да се влюбите.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Седмицата е добра в много отношения. Можете да постигнете успех по различни начини; въпросът е върху какво искате да се съсредоточите. Нови идеи, вдъхновение и таланти може да се събудят у вас. Първо ще трябва да обмислите всичко внимателно, едва тогава ще можете да предприемете действия. Консултирайте се с други, на които имате доверие, защото понякога не виждате нещата в правилната светлина, независимо дали са добри или лоши. Личният живот ще бъде в центъра на вниманието ви.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Не всичко е толкова просто и очевидно, колкото си мислите и както бихте искали. Успешните решения не лежат на повърхността, затова се опитайте да не бързате, дайте си време да разберете ситуацията, погледнете я от различни ъгли. Пазете се от злите езици, за да не разваляте седмицата си. Не трябва да вярвате на всяка дума, не трябва да приемате всичко за истина. Избягвайте да инвестирате пари, за да не ги загубите. Вашата сексуална сила, която ще се усеща отдалеч, ще бъде привлекателна като магнит.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Вие не само ще имате доверие в собствените си способности, но и ще разполагате с енергията да изпълнявате всичките си планове и задачи. Ето защо може да се превърнете в истински лидери през следващите дни. Научете се правилно да определяте приоритетите си и на първо място да разрешавате само наистина важните въпроси. През следващите седем дни бихте могли да срещнете ангел и този ангел може да бъде от плът и кръв. Огледайте се добре и посрещнете съдбоносния момент. И помнете, не звездите, а вашата инициатива е вашата съдба.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Философското разбиране за живота и запазване на спокойствие във всички ситуации, които се случват, ще ви позволи да постигнете блестящи резултати. Вниманието ви ще бъде насочено към материалните ценности. Поради тази причина може да направите много разходи за удовлетворяване на вашите желания и нужди. Във връзката ви ще трябва да направите нещо оригинално и забавно, за да разбудите страстта на партньора си и да разпалите нова искра любов. Смелите идеи ще бъдат наистина приветствани в любовта от вашата половинка. Затова не чакайте и я насърчете с някаква гъделичкаща идея.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Поддържайте дипломатическо поведение при разрешаване на всякакви конфликти. През втората половина на седмицата не е разумно да поемате риск, което няма да ви донесе никакви ползи в живота. Добро време да обърнете внимание на здравето си. Предприемете действия по укрепване на имунната система. Придържайте се към по-здравословен начин на живот. На първо място променете храненето и наблегнете на почивката. Разходките на открито ще допринесат максимални ползи за здравословното състояние.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През тази седмица се постарайте да запазите обективност не само при оценка на околните и на събитията, но и на собствените си способности и възможности. През този период самодостатъчността и независимостта ви няма да бъдат на висота, затова ще се нуждаете от допълнителна подкрепа на близки хора и съюзници. Някои от вас ще се почувстват неудовлетворени от живота, защото смятат, че заслужават повече. Тези, които са още сами, трябва да изчакат малко повече време, за да намерят подходящия човек, но това не означава, че трябва да останете заключени в къщи, напротив - използвайте всяка възможност да се видите със стари приятели или да се запознаете с нови.

 Контакти: 0885 408 779

 

 

От галерията