Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

21 август до 28 август 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Пред вас ще се разкрие добра възможност, но за да се развие всичко, както трябва, ще ви трябва малко търпение. Съединението на Меркурий и Марс в знака на Дева може да донесе някои уморителни дни поради проблеми с работата и ежедневни задължения. Не позволявайте на умората да предизвика раздразнение, което от своя страна може да доведе до недоразумения с вашите близки. Влизането на Венера в сектора на партньорството ви може да спомогне за развитието на ново запознанство и изглежда, напълно възможно да се създаде нова връзка

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Новата седмица ще ви поднесе предизвикателства, в които ще трябва да докажете личната си сила и решителност. Не подценявайте проблемите с работата, както и някои семейни задължения. Не можете да повлияете на обстоятелствата в момента, но това не означава, че няма да можете и по-късно. Влизането на Венера в знака на Везни показва, че тези дни ще прекарате чудесно с партньора си, ако включите в ежедневните си планове някои неща, които да правите заедно. Срещата на Меркурий с Марс в Дева обаче може да създаде някои временни разногласия между вас, но това не изглежда нещо важно.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Започва творческа седмица за вас с влизането на Венера в знака на Везни. Ще бъдете устремени (поне мнозина от вас) да търсите начини и дейности, които да ви помогнат да се отпуснете или забавлявате. Срещата на Меркурий с Марс в сектора на дома, може да предизвика някои проблеми в семейството, които да ви разстроят, но ако имате добра воля, ще се намерят решения за тях. Ще бъдете по-отворени към любовта, което ще увеличи доверието, но и очакванията ви към партньора ви. Тези, които все още търсят сродна душа, лесно ще я срещнат на най-обикновени места.

РакРак (22.06 – 21.07)

Тази седмица ще трябва да отделите време за някои семейни задължения, както и за въпроси, свързани с дома ви. Ще намерите правилния път, който да ви помогне да разрешите всички проблеми. Срещата на Меркурий с Марс в третия ви дом може да помогне за създаването на някои разногласия по време на разговори с приятели (съседи, братя, сестри). Пълнолунието в края на седмицата ще ви призове да разгледате внимателно финансовите въпроси и ако е възможно да намалите разходите малко, тъй като тези дни има тенденция за разхищение.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Тази седмица ще бъдете доста енергични на работа и въобще, затова ще получите похвали и положителни коментари. Финансите ще бъдат важна тема тези дни. Срещата на Меркурий с Марс в сектора на парите, ще ви накара да обърнете малко повече внимание на разходите си. Почивайте повече и бъдете умерени във всичко. Ако сте във връзка, опитайте се да не приемате за даденост някои елементи в нея. Ще имате възможност да се сближите с човек, с когото сте се запознали чрез общи познати. Мнозина ще направят нова стъпка в личния си живот.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Тази седмица вашето внимание ще бъде съсредоточено върху въпроси, свързани с финансовия сектор, но вашата загриженост за приходите и други задължения може да ви създаде напрежение. Срещата на Меркурий с Марс във вашия зодиакален знак, не е изключено да доведе до възникване на някои спорове или разправии, които ще засилят вътрешното напрежение. Мнозина от вас ще бъдат емоционално нестабилни. Застрашени сте от сериозен спад на енергията и настинка.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Много добра седмица започва за вас, тъй като влизането на Венера във вашия знак в понеделник ще засили очарованието ви, ще ви отведе в центъра на интереса на другите. В същото време ще се чувствате много нервни и претоварени. Бъдете съсредоточени в това, което правите. Избягвайте ненужни и безполезни спорове. Ще попаднете в предизвикателни ситуации, но ще бъдете в готовност да реагирате на провокации. Срещата на Меркурий с Марс в знака Дева ще засили енергията ви, затова се опитайте да я насочите във ваша полза в неща, които искате да правите.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Влизането на Венера във вашия мистичен дом, ще спусне завесата тази седмица и изглежда, че ще създаде подходяща почва за някои тайни срещи, флиртове. Периодът е труден, но разчитайте единствено на вашите способности и бъдете внимателни към трудностите и предизвикателствата. Пълни сте с енергия и воля, а борбеният дух и оптимизмът ще ви направят още по-силни. Вие се променяте по-бързо, отколкото светът около вас. Може би последната изненада ви очаква преди края на седмицата, така че бъдете готови за неочакваното.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Срещата на Меркурий с Марс в знака на Дева в сектора на кариерата, вероятно ще донесе някои допълнителни професионални задължения, които могат да създадат тревога или раздразнение, тъй като те ще ви принудят да промените графика си или да стане по-натоварен. През втората половина на седмицата ще бъдете много по-решителни, отколкото в началото и вниманието ви ще бъде насочено главно към въвеждане на иновации. Ако ухажвате някого, бъдете по-дискретни. Вървете стъпка по стъпка и така резултатите ще бъдат по-трайни.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Тази седмица е много необичайна, интензивна и непредвидима. Може едва да сте в крак с всичко, което ще се случва около вас. Вие сте толкова дълбоко потопени в себе си, че сте готови да отмените всички планове и да прекарате известно време сами. Ако общуването с другите отнема енергията ви, чуйте какво ви казва подсъзнанието ви и се обградете с тишина. Вие обработвате повече духовна енергия от обикновено и може да изпитвате трансформация. Всичко е наред, ако никой не разбира през какво преминавате.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Делата ви изглежда не са в центъра на интереса ви тази седмица, напротив, много е вероятно да ги оставите да се развиват на автопилот и изобщо да не се занимавате с тях. Възможно е да вземете някои импулсивни решения или да не осъзнаете опасността, която някои от вашите ходове и изявления могат да имат. Тази седмица е възможно да търсите начини да избягате малко от тесните рамки на ежедневието и да промените обстановката. Ако вече сте на почивка, тези дни ще са много добри за вас. Благоприятно е за романтични отношения, за флирт и за нови запознанства.

РибиРиби (20.02 – 20.03)


Тази седмица изглежда, че ще има някои проблеми, които ще създадат силни емоции, а те от своя страна ще повлияят на начина ви на мислене и решенията ви за тях. Опитайте се да се дистанцирате от някои предположения, тъй като това е начин да ги погледнете глобално и да вземете подходящи решения. Може би е най-добре да се оттеглите и отложите всяка реакция. Венера с новата си позиция ще създаде много еротично настроение. Въпреки това е възможно да пропуснете някоя любовна възможност, защото ще я проспите.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията