Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

29 август до 4 септември 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Тази седмица, с влизането на Слънцето в знака на Дева, ще почувствате, че се връщате към ежедневието и всички задължения, които го съпътстват. Това ще бъде особено неприятно, ако тъкмо се връщате от почивка. В средата на седмицата ще трябва да бъдете внимателни, тъй като може да не сте „координирани“ и да ви е малко трудно да се оправяте с ежедневните си задължения, а опозицията между Меркурий и Нептун може да направи този преход още по-труден. Опитайте се да избегнете недоразумения, които този аспект може да създаде.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Комуникацията тази седмица може да има възходи и падения, тъй като противопоставянето между Меркурий и Нептун ще доведе до някои разговори, които може да ви объркат. Начинът, по който се справяте с нещата, не ви носи желаните резултати. Дайте си малко време да разберете какво правите погрешно и да преразгледате методите си, за да постигнете успех. Внимателно планирайте действията си и се съсредоточете върху бъдещето си. Не пренебрегвайте хората, които се нуждаят от вас, защото в крайна сметка и вие ще имате нужда от тях.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Тази седмица е възможно да почувствате нужда да се занимавате повече с някои въпроси, които засягат дома ви, както и с някои семейни задължения. Влизането на Слънцето в знака на Дева ще създаде подходяща почва, за да подредите това, което имате предвид. Тази седмица също е подходяща за някои промени в къщата ви. Можете да влезете в ново развитие, което ще повиши качеството ви на живот и комфорт. Това е щастлив период да започнете връзка с нов човек, който ще ви даде увереност.

РакРак (22.06 – 21.07)

Може да възникнат някои объркващи ситуации в сектора на работата през тази седмица. Възможно е обхватът на отговорностите да е твърде голям, да ви е трудно да се съсредоточите върху приоритетите и да възникне проблем около организацията. Навлизате в период, в който може да искате да направите иновации и подобрения в живота си. Някой се опитва да привлече вниманието ви към себе си. Това може да бъде човек, както от миналото, така и нещо ново. Как ще реагирате зависи от вас.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Периодът, в който сте много активни и борбени продължава - нека тази борбеност не бъде оцветена от нервност, а нека ви „тласне“ към завладяване на областта, към която сте се насочили. Искате да се измъкнете от градския живот и да направите нови открития. Изключително важно е да следвате по-конструктивно отношение в подхода си и общуването. Тази седмица са възможни нови контакти. Ако сте необвързани, не бъдете толкова интровертни; ако станете малко по-отворени, ще бъде по-лесно хората да се приближат до вас.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Като цяло - тиха и спокойна седмица е пред вас. Не бързайте с никакви изводи, а се вслушайте в себе си и в това, което ви казва интуицията. Помнете, че всичко е преходно и разрешимо. Вие ще бъдете много енергични и активни в планове, които досега са били в застой, сега ще намерят подходящата основа за процъфтяване и развитие, така че бъдете умни и бдителни. През уикенда си починете или направете кратко, приятно пътуване. Това ще ви помогне да се отпуснете и да реорганизирате, отплавайки към нови приключения.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Сатурн подкрепя Венера във вашия знак - така че какво по-добро за вас. Получавате хармония, красота, чар, получавате големи шансове да стабилизирате и подредите емоционалните си истории. Тази седмица ще бъде положителна за вас, особено в областта на комуникацията. Можете да се свържете и да си сътрудничите с хората около вас и да намерите правилните решения за всеки проблем. Продължавайте да реализирате плановете, които сте си поставили, не се отказвайте - защото всичко, което правите сега, ще даде резултати, от които ще останете изключително доволни. Ако сте неангажирани и сами, тези дни могат да ви донесат приятни изненади, които ще ви изпълнят с радост.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Тази седмица трябва да сте въоръжени с търпение и да работите усилено, за да осъществите своите стремежи. Ще останете фокусирани върху плановете си и нищо няма да може да ви попречи да следвате динамичния път, който сте създали. Останете реалисти, защото предстоят много промени. Доброто настроение ще ви даде тласък, от който се нуждаете, за да вземете всички важни решения, които отлагате. Вашето самочувствие ви води към инициативи и нови действия, а вашата динамика ще ви помогне да промените живота си положително.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Може да сте забелязали, а може и да не сте, че животът ви тласка към страната, на която трябва да бъдете - затваря врати, които не са за вас и отваря такива, които имат смисъл за бъдещето ви. И приемете това. Не можете да вървите срещу Сатурн. Продължавате да сте изпълнени с оптимизъм и енергия. Имате всичко необходимо, за да изпълните всичките си мечти и очаквания. Проблеми, които са били проблематични, сега ще намерят решенията, които са нужни и ще започнете да изпълнявате проекти, за които може би сте забравили.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Може да е важно да продължите напред, като поемете контрол над поведението си, да бъдете по-енергични, като се освободите от песимистичната енергия. Най-накрая ще успеете да уредите някои проблеми, които ви вълнуват. Проблемите с брака може да излязат на преден план, но ако има воля за компромис, уважение и съгласие - тази седмица няма да е никак лоша в емоционалните ви отношения. Някои може да отплават към нова любов. Имате нужда от повече удоволствие и релаксация, за да се почувствате добре.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Нещата бавно започват да се движат към по-добро, към сигурността. Възможни проблеми със стомаха и съня през първата част на седмицата. Настроението ви ще бъде страхотно и ще имате достатъчно добро либидо. Планетите ви дават картбланш за действие. Имате всичко необходимо, за да подобрите нещата. Сега вземете живота си в свои ръце, уредете неизпълнени задължения и променете нещата, които не ви удовлетворяват. Късметът е на ваша страна. Имате нужда от екстаз, емоции, илюзии, романтика, копнеж - всичко в един пакет.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Периодът на много интензивни събития и голям брой задължения и ангажименти ще продължи. Но все пак ще успеете да наваксате малко по-добре и ще ви бъде по-лесно да се справите с много ситуации, които изискват вашето време и внимание. Някои ползи дори ще започнат да се появяват. Подобрява се ситуацията в любовния ви живот. Планирайте кратко пътуване за свободното време през уикенда. Неочаквано запознанство може да се окаже това, което търсите.

 Контакти: 0885 408 779

 

 

От галерията