Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 13 септември до 20 септември 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

На работа ще бъдете доста креативни и пълни с енергия, но обстоятелствата постоянно ще ви забавят малко. Въпреки че сте в добро здраве, главата може да ви боли по-често през следващата седмица. Независимо дали това е въздействието на времето или сте стресирани, ще трябва да помислите повече за себе си. Бъдете внимателни и предпазливи, когато общувате с хората, внимавате за тайните - свои и чужди. В любовта не всичко ще върви по план, но Венера ще помогне да се подобрят семейните отношения.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Няма да има нищо специално през следващата седмица. Чувствате се добре и сте изпълнени с енергия, но трудностите и отговорностите може да ви накарат да се почувствате леко стресирани и неспокойни. Макар да цените стабилността и предвидимостта, много е възможно да възникне нещо неочаквано. Често разногласията между вас и партньора ви ще бъдат свързани с по-шумната ви реакция, предимно за дреболии. Понякога трябва да се отдадете повече на връзката. Не бъдете толкова упорити и неотстъпчиви.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Напълно възможно е нещо неочаквано да ви изненада, което ще обърне нещата с главата надолу. По-вероятно по-положителен начин. Позволете си повече спонтанност и ще намерите ключа към сърцето на човека, който харесвате, ако сте свободни. Ще е добре да влезете в нова среда, да се запознаете с нови хора и да участвате в нови дейности. Където и да се появите, приковавате погледите към себе си. Препоръчително е сега да отложите големите промени по отношение на вашия естетически и външен вид.

РакРак (22.06 – 21.07)

Можете да закъснеете в работата тази седмица, да сте неорганизирани, неефективни, лесно да правите грешки (добре е, че те ще бъдат лесни за коригиране). Мислите ви ще се лутат лесно и ще изглежда така, сякаш сте се изключили. Някои ще се почувстват неспокойни вътрешно. Въпреки, че нямате причина да се съмнявате в партньора си, възможно е някои от вас да се измъчват с този тип въпроси. По-решителните ще решат да обсъдят това с човека, с когото са емоционално свързани.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

През седмицата можете да очаквате положителен изход от дадена ситуация. В решенията умът ви трябва да ви води. Можете да правите нови планове относно вашите цели в кариерата си и да разработвате проекти. В момента сте "заредени" с по-голямо количество предпазливост, мъдрост и способност да превърнете опита си в страхотни (бизнес) ходове. Срещайте се с повече хора, общувайте в компанията на приятели и така по-лесно може да срещнете търсената половинка, ако сте още сами.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

За мнозина седмицата ще бъде напрегната и изпълнена с неясноти или дори лошо настроение, а чувствителността ви като цяло ще бъде по-висока от обикновено. Вашият прекомерен перфекционизъм може да ви докара трудности. Колегите могат да бъдат „източник“ на някои странни, неприятни или проблемни ситуации. Не е благоприятно за правене на големи планове, защото Нептун може да превърне дори такива добри намерения в някаква непонятна бъркотия.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Венера във вашия знак ви казва: Животът е красив, просто трябва да живее. Липсва ви релаксация, много сте напрегнати. Лесно можете да допуснете грешки. Време е да намерите отново баланса в себе си. На дневен ред ще бъдат въпроси, свързани с вашите семейни отношения и родители. Положителният аспект между Меркурий и Сатурн в неделя ще ви подкрепи при трайното разрешаване на кризите в семейството. Обърнете специално внимание на здравето си, тъй като вирусът не е единствената заплаха, но са възможни и наранявания поради невнимание.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Това определено не е добра седмица за правене на заключения или вземане на решения, но е добър период да оставите нещата да вървят по своя ред. Първите дни може да са по-напрегнати и стресиращи. Някъде в средата на периода можете да почувствате малко по-приятна енергия, така че напрежението във вас ще се отпусне. Завършете всичко, което имате недовършено, преди да се съсредоточите върху нови неща. Нека действията ви бъдат добри и мислите ви да бъдат положителни.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

През този период не сте в най-добро работно настроение. Вие сте твърде разсеяни, ефирни, енергията ви е разпръсната и ви е трудно да се съсредоточите. Добре е да стоите далеч от напрегната среда през седмицата, защото може да изпаднете в кризи, които не искате. Ще има моменти, в които ще изоставите логиката си, тъй като ще подхождате емоционално към всякакви проблеми. Възможно е да изпитате някои трудности в семейния си живот. Някой близък може да ви разочарова. Здравни проблеми може да имате с кръвното налягане, вирусите, стомаха. Имате нужда от повече почивка.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Работата тази седмица може да ви донесе някои стресиращи, объркващи моменти. Но вие отдавна сте в такъв период, така че сте свикнали с всякакви препятствия и вече нищо не ви изненадва. Би било добре да не вземате някои важни решения под натиск или под стрес. Към края на периода може да имате проблем с емоциите си - битка между ума и сърцето. Някак си се опитайте да ги съгласувате. Ще ви трябва спокойствие и тишина, за да възстановите вътрешната хармония.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Предстои ви интересен период, в който всичко ще зависи само от вас, от това как можете да балансирате между добри възможности и неприятни проблеми. При сегашните обстоятелства емоционалните ви отношения се развиват доста добре. Това не означава, че всичко е перфектно и приказно, но че вие двамата се разбирате, че имате воля и желание да се хармонизирате и да правите компромиси. През следващите дни ще срещнете човек, който напълно ще ви привлече с външния си вид и положителна харизма.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Някой ще се нуждае от вашето внимание и може би дори от грижи. Не жертвайте обаче цялото си свободно време за другите. Понякога е достатъчно да насочите другия да постигне целите си сам. Но трябва да го насърчите и да му покажете правилния път. Съсредоточете се върху своите цели и желанията си. Започнете да правите малки стъпки към тях. Ако сте смели и упорити, скоро ще видите първите плодове от усилията си. Дръжте главата си изправена и бъдете отворени към промените и нововъведенията, които идват в живота ви. Заслужавате качествена почивка, в която няма да мислите за неща, които ви стресират.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията