Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 14 ноември до 21 ноември 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Това е малко стресиращ период за вас, защото Венера започва да решава някои проблеми от миналото. Ще трябва да се ангажирате с много по-дълбока връзка с партньора си, особено през тази седмица. Много е важно да избягвате ревниви сцени. Планетите ще оказват голямо влияние не само върху личния ви живот, но и върху кариерата ви. Възможно е да възникнат някои дребни затруднения или разногласия в работата между вас и вашите колеги.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Тази седмица може да бъде много приятна за някои от родените под този знак. Съсредоточете се върху решаването на личните проблеми, ако искате мирът и хармонията да присъстват в живота ви. Венера в Козирог ще помогне за стабилизиране на взаимоотношенията и в емоционалните решения. Пътуването с партньор е възможно до края на месеца. Вашият любовен живот може да стане много интересен чрез нови познанства, които бихте могли да направите. Свободни представители на знака, ще имате добра комуникация с потенциален партньор.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

През тази седмица ще се посветите много повече на работата и бизнес задълженията и отговорностите, но това може да ви коства доста напрежение. Опитайте се да останете неутрални, особено когато става въпрос за общуване с колеги, за да избегнете възможни недоразумения. Не пренасяйте нервността си върху членовете на семейството или партньора си, защото не са виновни за всичко, което ви се случва на работа. Добре е да намерите време за себе си.

РакРак (22.06 – 21.07)

Ще бъдете много напрегнати заради поведението на партньора си. Старайте се да бъдете по-малко нервни, защото не решавате нищо с нервност и възможни конфликти. Напоследък животът ви е някак объркващ и нестабилен и всичко това ви кара да вземате понякога грешни решения, които не ви носят нищо полезно. Опитайте се да отделите малко време за себе си, за да подредите някои неща и да организирате по-добре ежедневието си. Спрете да се преструвате, че всичко е наред в живота ви и помислете, преди да вземате решения.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

От вас зависи да вземете голямо и важно решение по отношение на емоциите и любовта. Важно е да знаете какво искате от себе си и партньора си. Ако сте "соло" играч, Венера може да ви поднесе нова възможност най-скоро. Възможни са някои нови познанства, които биха могли да внесат вълнение в живота ви. Опитайте се да бъдете по-гъвкави и оставете егото си настрана. На работа бихте могли да се сблъскате с редица трудности. Старайте се да поддържате добри взаимоотношения с колегите си от службата. Отделете малко време на себе си, за да се отпуснете.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Тази седмица може да бъде много по-спокойна за Девите, което ще окаже голямо влияние върху техните взаимоотношения. Не позволявайте на трудностите да ви завладеят и се постарайте да ги решите възможно най-скоро. Опитайте се да се доближите до хората, на които държите и подновете комуникацията с тях. Вие сте разумни и аналитични по природа. Опитвате се да бъдете по-реалистични и практични. Добре е да се отпуснете максимално и да се насладите на стабилността на връзката си, а за онези Деви, които са свободни, ще имат интересна среща.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Обърнете внимание на проблемите от миналото. До края на месеца може да има проблеми в общуването с партньора. Особено ви дразни ревността (или критиката) от негова страна. Позицията на Меркурий ще ви помогне да станете малко по-организирани по въпроси, касаещи финансите, докато Венера обръща вниманието ви към дома и семейството. Развитието на някои събития би могло да ви донесе ненужна нервност. Не вземайте прибързани решения. Опитайте се да намерите малко време, за да се отпуснете и да се забавлявате с приятелите си. Това ще ви помогне.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

За вас това е период на стабилизация. Ще бъдете много продуктивни в работата, което ще ви позволи да напредвате с малки, но сигурни стъпки. Обръщате се към партньора си и към плановете, които имате. Тези, които са все още свободни, имат шанс да срещнат нова интересна личност. Планетите ще ви благоприятстват и ще ви помогнат да решите всеки проблем във ваша полза. Гледайте на ситуацията, в която се намирате от към добрата страна и я използвайте, за да направите някои промени в живота си.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Що се отнася до Стрелец, това е период на предизвикателства за вас. Ще бъдете много отдадени на вашите нужди и желания, така че това може да подразни партньора ви. За вас е важно да постигнете хармония със себе си. Ако търсите да намерите източник на приходи, следващият период ще се окаже много положителен. Ако сте в търсене на работа, сега е моментът да засилите изследванията си. Придържайте се към плановете си и се съсредоточете върху постигането на целите си, но внимавайте пред кого ги разкривате. Някои хора не ви мислят доброто толкова, колкото си мислите.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

За Козирозите това е идеален период за любов и за разрешаване на любовни отношения. Всички вие, които сте свободни, имате шанс да подновите връзката с човек от миналото. Ще бъдете много развълнувани от това. Старайте се да поддържате положително отношение, за да избегнете евентуални конфликти. Обградете се с позитивни хора и тези, които ви карат да се чувствате добре. Това ще ви помогне да преодолеете този период без много затруднения.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Не ви се отразява много добре присъствието на Венера в Козирог. Опитайте се да се концентрирате върху себе си и своите емоции. Най-важното е да сте доволни от себе си и живота си. Има вероятност да срещнете някои хора, които биха могли да окажат голямо влияние върху развитието на кариерата ви. Бихте могли да получите някои много добри възможности, които могат да ви дадат сигурно бъдеще. Има обстоятелства, които биха могли да ви помогнат да реализирате плановете си

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През седмицата ще имате много ангажименти, така че е наистина важно да направите добър план и да се придържате към него. В работата може да се сблъскате с някои дребни препятствия, които ще забавят плановете ви, но все пак ще свършите всичките си задължения навреме. Вие сте в унисон със себе си, Венера в Козирог ви радва и ви носи усещане за стабилност и сигурност. Ще бъдете много щастливи във връзката си, което ви дава пълен контрол над живота си. Оставете несигурността си настрана и да се позабавлявате с хората, които харесвате

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията