Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 31 деkември до 6 януари 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Успявате да намерите изгубена мотивация и да привлечете пари в живота. В службата можете да получите признание за страхотните идеи и решения, които сте проектирали и внесли в работната среда. Вашите емоции и взаимоотношения ще излязат на преден план тази седмица. Това обаче ще бъде специално време, тъй като може да доведе до ключов спор в семейния ви живот. Време, в което ще можете да си кажете всичко, което ви притеснява и ще можете да започнете отначало.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Любовта може да изисква от вас преданост и загриженост, така че знайте как да бъдете на разположение на хората, които ви обичат, и тогава те могат да усетят вашето присъствие и привързаност. В работата си не бива да се товарите с твърде много задачи: тази седмица е по-добре да се съсредоточите върху качеството, а не върху количеството. Трябва да се обърне специално внимание на собственото ви здраве. През следващите дни са възможни настинки, вирусни заболявания, обостряне на хронични заболявания.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Освен търпение, ще са необходими предпазливост и дискретност. Колкото повече пазите плановете и действията си в тайна, толкова по-добре за вас. Ако носите емоции от миналото, трябва да се отървете от тези чувства и да изчистите ума си. Забравете разногласията и покажете на света своето добро аз. Запазете лицето на добър човек, който може да разбира другите. Обърнете повече внимание на здравето си и се пазете от наранявания. Седмицата може да донесе загуби или кражби, така че внимавайте с документи и лични вещи.

РакРак (22.06 – 21.07)

На работното място може да стане малко напрегната атмосферата, но не бива да обръщате внимание на клюките, просто си вършете добре работата и всичко ще бъде наред. В близко бъдеще Венера ще ви даде красиви преживявания в прегръдките на партньора ви. Ще осъзнаете и нуждата от целувки и докосвания. Насладете се на това красиво време, което спокойно можете да споделите с любовта си. Ако сте сами, не се страхувайте от отхвърляне. Просто търсите на грешните места. Подарете си малко почивка.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Не пренебрегвайте приятелите си. Поканете ги на среща и се забавлявайте. Това ще ви позволи да се отпуснете заедно и вашите енергии ще се обединят. Ако все още търсите партньор, време е да помислите за промяна на начина си на живот. В живота на Лъвовете започва един ярък период и късметът ще придружава представителите на знака във всички области. Очаква ви изключително успешно време. Разбира се, ако самите вие вземете съдбата си в свои ръце.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Ще се създаде нужда от хармония във взаимоотношенията в живота ви. В последно време, ако не сте обръщали достатъчно внимание на половинката си, сега е време да се поправите. Ако цените връзката, тогава бъдете по-мъдри. В никакъв случай не се поддавайте на емоциите – сега всякакви решения трябва да се вземат не със сърцето, а с ума. Стресът ще играе основна роля за житейският ви дисбаланс през този период. Ако се съсредоточите върху балансирането на негативните енергии от миналото си, ще привлечете повече положителна енергия и щастие в живота си.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Меркурий ще повлияе основно на способността ви да общувате и чувството ви за хумор. Възможно е в момента да пренебрегвате здравето си и да забравите колко необходимо и важно е. Не забравяйте да прекарате следващите моменти с партньора си, с хубава вечеря или просто в прегръдките си. Времето е подарък, който трябва да си направите, ако целта ви е в любовта да продължите напред в правилната посока. Необвързаните ги очаква кратък/моментен флирт с някого.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Влиянието на планетата Меркурий ще почувствате много интензивно през следващите дни. Планетата ще повлияе основно на способността ви да общувате и чувството ви за хумор. Обърнете специално внимание на поведението на хората около вас. Време е да премахнете негативните хора от живота си. Не забравяйте да се грижите повече за нуждите на партньора си. Пазете се от нараняване, бъдете по-внимателни. Съсредоточете се върху вътрешния мир, това ще ви помогне да преодолеете стреса

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Идващата седмица ще ви позволи да придобиете нов поглед върху живота, да погледнете познатите неща от различен ъгъл. Вселената ще разчиства всички възможни ограничения пред вас, така че трябва да си поставите ясни планове. Препятствията вече не могат да ви съборят на земята. Бъдете по-решителни да направите всичко възможно и необходимо, и скочете във влака на успеха, който наистина ви приближава. Имате подкрепата на планетите.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Този период може да изглежда малко сложен от гледна точка на финансите, но не е нещо, с което не можете да се справите. Гледайте на нещата с далновидност, защото парите не трябва да предизвикват кавги или усложнения във взаимоотношенията. През този период можете да срещнете нови хора, които ще ви бъдат полезни в по-късния етап от живота. Не пренебрегвайте социалния си живот, сега е моментът за нови контакти. Възприемайте само положителната енергия около вас и черпете жизнена сила от нея.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Седмицата е подходяща за упорита работа, която изисква повишено внимание. При работа с документи и отчети бъдете двойно по-внимателни. Също така бъдете внимателни и когато шофирате. Планетата Марс ще ви помогне във вашите финанси да привлечете редица възможности, които отключват вратата за подобряване на финансовото ви състояние. Планирайте добре края на седмицата и бъдете подготвени за събития, които не сте очаквали.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Имате да довършвате доста неща, а не да ги замитате под килима. Избягвайте да вземате прибързани и импулсивни решения, най-напред обмислете добре нещата. Тези дни ще ви донесат много възможности да се включите в живота на другите. Но не се увличайте от добрата си природа и не се опитвайте да помогнете на целия свят. Ако се задълбочите твърде дълбоко в личните драми на другите, ще страдате

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията