Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 8 юни до 15 юни 2022

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Настройте се към сериозни и решителни действия, но имайте предвид, че безразсъдният риск може да унищожи всичко, което предприемате още в зародиш. Препоръчително е да не показвате на другите нервността и раздразнителността си, не трябва да се доверявате на нови идеи и планове, тъй като може да прикриват капан и уловки. Трябва да се приключат недовършените дела. Съсредоточете се върху малките неща, за да подобрите ефективността.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Седмицата ви дава чудесна възможност да се преустроите напълно, да изградите отново всички области от живота си, да преструктурирате и реорганизирате всичко, което трябва да бъде. От вас се иска да използвате мъдрост и стратегия, да се облегнете на своя авторитет, на предишен опит и знания. Верен приятел ще ви помогне да излезете от трудна ситуация. Опитайте да бъдете по-спокойни относно промените, които се случват около вас.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Вашата натовареност и емоционално напрежение неминуемо ще ви се отрази. Опитайте да избегнете излишната врява. Може да почувствате някаква нестабилност, недоволство, но емоционалното напрежение скоро ще отшуми, а истинската причина така и няма да намерите. Някои ваши познати ще ви подкрепят и надъхат за успех. Вашият оптимизъм, съчетан с гъвкавост в поведението, може да привлече вниманието на другия пол към вас.

РакРак (22.06 – 21.07)

Можете да бъдете особено замечтани, но не забравяйте да бъдете предпазливи, защото мечтите понякога се сбъдват и е добре да сте готови за това. Съсредоточете се върху най-важното, тогава ще имате много време. Всякакви психологически комплекси са преодолими, ако се обърнете в трудния момент към приятели за помощ. До края на тази седмица обаче ще можете да видите светлината в края на тунела. Вие цените последователността и сигурността и имате капацитета да изградите страхотна вътрешна стабилност.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Вие търсите във всичко повече смисъл, търсите нещо повече, по-голямо, търсите истина, знание, мъдрост, търсите отговори. Лесно можете да тръгнете към нова посока. Вие сте супер креативни, щедри и забавни. Нямате проблем да заемете централното място в живота и да поемате рискове. Колегите или приятели ще направят всичко възможно, за да улеснят изпълнението на вашите планове. Забавлението през уикенда ще ви грабне толкова силно, че ще забравите последния път, когато сте били тъжни.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Имате силно усещане за нещо важно, добро предчувствие за бъдещето си. Опитайте да бъдете по-спокойни относно промените, които нахлуват в живота ви. Не се излагайте на риск, в противен случай сериозните промени няма да са във ваша полза. Ще успеете да видите неща, които не сте били в състояние да видите досега, свързани с вашата личност, идентичност и вашето място в света. Вие сте невероятно ярки и умни, ориентирани към детайлите, изключително практични и аналитични и имате силата да постигнете много неща, пред които другите се спират.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Ще имате време да постигнете много, ако не си зададете твърде трудни задачи. Звездите ви съветват да разширите кръга си от познати и да не отказвате покани, да посещавате мероприятия, където ще срещнете интересни и полезни хора. Шансовете за непланирано пътуване са големи. Обърнете внимание на бездомните животни и Вселената ще ви благодари за тази помощ. В личния живот на представителите на вашия знак не се предвижда нищо ново.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Плановете, изготвени за тази седмица, ще бъдат лесни за изпълнение. Има вероятност да получите важна информация. Домакинските задължения ще заемат почти цялото ви свободно време. Може да получите интересни оферти за работа или делово партньорство. Вие преживявате трансформациите с по-голяма лекота от другите, освобождавате и пускате неща, които са в застой, разбивате стагнациите. Премахвате неща, които не са полезни, които са остарели, които се разминават с целта ви в живота.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

В общуването спрете да дърпате „одеялото“ към себе си. Другите хора също имат право да живеят така, както им харесва. Съветът на звездите е да се грижите по-добре за здравето си и да бъдете по-внимателни към сигналите на тялото. През седмицата откривате и прилагате нови начини за реализация в живота си, намирате нови източници на радост и вдъхновение, нови източници на забавление и вълнение, нови източници на знание и нови източници на самочувствие.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Обичате предизвикателствата и през тази седмица ще имате много неща за доказване и подобряване, за поправка, проявяване, придобиване. Късметът ще ви се усмихва. Успехът може да придружава хората от творческите и научните професии, те могат да получат признание. Късметлийски шанс ще помогне за увеличаване на доходите. Напредък в кариерата не е изключен. Време за разрешаване на някои важни въпроси. Благоприятно време за делова или бизнес комуникация.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

През седмицата се движите по практичен и обоснован начин. Логиката ще стане ваш основен съюзник във важните задачи. Вие сте оригинални и изобретателни, иновативни и авангардни, имате капацитета да развиете интелекта си до големи висоти. Каквото и да предприемете, чакат ви бързи и приятни резултати. През този период можете да използвате всяка възможност за подобряване на материалното благосъстояние.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През тази седмица ще сте много инициативни, предприемате действия. И колкото по-изразителни и ориентирани към действието сте, толкова по-голям късмет ще имате. Научаването на нови неща и придобиване на нови умения ще разшири перспективите и възможностите за кариерата. Поставете засега всичко останало на пауза, по-добре да е умерена активността. Бъдете внимателни в преценките си, тъй като илюзиите могат да ви завладеят.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията