Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

24 юни до 1 юли

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Очаква ви една активна и динамична седмица. Понеделник е отличен ден за всяко ново начало. Подредете всичко и се организирайте по-добре. Стремежът ви да се самоутвърждавате е доста засилен. Изпитвате желание за положителна промяна. Енергията може да ви постави в конфликт с упорити хора, които не обичат да правят компромиси. По възможност работете сами. Планетната подредба повишава температурата около вас. Нараства и сексуалният ви потенциал, който също се нуждае от реализация.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Това е страхотна седмица да промените гледната си точка за вашето благополучие. Време е да разчупите старите модели, които ви пречат да постигнете всичко, което можете и да разширите хоризонтите си. Можете да направите много повече, просто трябва да оставите настрана своите съмнения и страхове. Възможно е да се изправите пред нови и по-добри възможности. Може да се почувствате самотни без видима причина. Не се поддавайте на изкушението да се затворите в себе си: всеки се нуждае от прегръдка от време на време!

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Това е време на голяма енергия. В момента имате толкова много енергия, че трябва да намерите начин да я насочите в правилната посока. Завършете започнатото сега. Вярвайте, че можете да създадете своята собствена съдба чрез своите мисли и действия. Ако следвате ясен план и се придържате към ежедневния график, можете да сведете до минимум рисковете. Вашите действия през седмицата ще бъдат емоционални, но оптимистични и настойчиви. Може да се наложи да преразгледате последните си финансови планове.

РакРак (22.06 – 21.07)

Събитията през тази седмица няма да бъдат напълно под ваш контрол. Бъдете търпеливи. Нещата се оправят скоро. По-емоционалните и чувствителни от вас в много отношения са готови да правят отстъпки, за да не смущават хората, на които държат. На ежедневният ход на делата ви могат да попречат всякакви случайности и непредвидени обстоятелства. Тази седмица сте склонни да изисквате много от живота и лесно да изпадате в ексцесии от всякакъв вид.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

В момента се наслаждавате на прилив на енергия. Поемате безразсъдни емоционални или финансови рискове от прекалена самоувереност и оптимизъм. Можете дори да се посветите на някои амбициозни проекти, седмицата е изненадващо позитивна, така че се възползвайте, ако имате идея за реализиране. Ако търсите финансова помощ, ще я намерите много лесно. Усилията ви ще бъдат възнаградени поради прекомерното желание да докарате нещо започнато докрай.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Тази седмица ще преминете през един леко неустойчив период. Възможно е да се появят неприятности в службата, настъпване на промени или неразбирателство с капризни колеги или шефове. Много сте чувствителни към човека до себе си. Основната тема в любовния ви живот тези дни са нечии лъжи или премълчавания. Несигурността може да причини голям дискомфорт, който ще ви накара да се почувствате дори като болни.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Тази седмица, въпреки някои срещани противоречия, трудности и изпитания, ще можете да се насладите на усмивките на звездите, защото те се усмихват специално за вас и ви дават много радост, увереност, надежда и преди всичко самочувствие. Преди да вземете драстични решения, отделете малко време да помислите по-добре. Ще бъдете неотразими и няма да се откажете да упражните силата си на съблазняване. Не пропускайте тези страхотни възможности и се насладете на простите удоволствия на живота.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Взискателността към себе си ще ви доведе до най-добрите резултати. За предпочитане е да не давате никакви обещания и да не правите жестове с размах. Оставете за малко фантазиите си и решете как искате да осъществите бъдещето си. Небето ще ви помогне да постигнете значителни успехи, но сега ще трябва да се стабилизирате и да поддържате късмета си благодарение на вашите качества. Венера е вашата звезда на седмицата. Тя ви гледа отгоре от Вселената толкова любящо, че срещата с любовта е почти неизбежна.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

За мнозина тази седмицата ще бъде възродителна. Очакват ви промени, в чието осъществяване сте изиграли значителна роля. Вие сте разсеяни. Мислите повече за забавление и пътуване. Мислите ви са далеч от мястото, където сте в момента, така че би било желателно да се концентрирате, в противен случай може да имате болезнено връщане към реалността. Ще ви заинтересоват нови идеи и проекти, които ще грабнат вниманието ви. Фокусирайте се върху партньора си, който се нуждае от допълнителна подкрепа и вашето внимание.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Периодът започва с големи и амбициозни планове. Обстоятелствата изискват по-добра организираност и заемане на конструктивна позиция. Търпението не е вашата силна страна, така че може да се появи известно напрежение и недоволство. Необходимо е да държите нещата под контрол и да контролирате темперамента си. В противен случай ще се сблъскате със сериозен стрес. Във взаимоотношенията се старайте да запазите хармонията. Не търсете всяка възможност да наложите своето господство върху любимия човек. Това може да ви изправи пред нови усложнения във вашите отношения.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица е ваша и ще успеете във всичко, което правите. Вашите умения ще бъдат признати и самочувствието ви ще бъде непоклатимо. Най-накрая се очертава епилогът на нещо, върху което работите дълго време. Винаги сте в движение за ново житейско приключение. Но сега трябва да се отдръпнете назад, да намерите вътрешен мир и да се насладите на това, което вече сте постигнали. Слънцето и по-специално Юпитер ще ви донесат много съзерцателни моменти на щастие.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Можете да бъдете подложени на всякакви противоречиви преживявания. Тези дни почивайте повече и бъдете умерени във всичко. Каквото и да правите, вложете колкото можете повече енергия. Проявявайте здрав разум, който да е насочен само към най-същественото. Не се концентрирайте върху негативните събития. Ще трябва да преразгледате някои ваши планове. Някои хора край вас не са особено доброжелателни, затова бъдете повече предпазливи.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията