Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

2 юли до 9 юли

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Лятото ви прави неуморни и решени да продължите напред. Ще се съсредоточите върху работата. Можете да получите допълнителен доход. Добра идея е да имате резервен план, ако нещата не вървят както трябва. Продължавайте, защото сте на прав път. Ще бъде много естествено за вас да общувате, да заставате пред другите. Може би защото осъзнавате, че вашият начин на действие и изразяване е силен, убедителен, солиден. Не се страхувайте да говорите.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Идеите и енергиите, които ще ви трябват, за да действате, ще намалеят малко. Съсредоточете се върху тихите моменти, за да мислите и живеете с любимите хора. Венера, вашата управителка, силно ще ви насърчи да увеличите доходите си и може да ви донесе финансови ползи. Доверете се на финансовите идеи, които ви идват на ум, независимо дали са идеи за растеж на доходите или идеи за стабилизирането и управлението им. Тъй като Меркурий е управител на дома на вашата любов, имате възможност да постигнете напредък в романтичните си отношения.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Влизането на Венера във вашия зодиакален знак ви прави щастливи, защото ще ви даде особен чар, по-голяма сила на съблазняване, желание за флирт и добро общо състояние. Освен това Слънцето ще навлезе във вашия финансов сектор и ще ви стимулира да подобрите доходите си. Доверете се на идеите си и можете да направите някои оптимистични и ентусиазирани планове за бъдещето. Не е изключено да получите предложение за присъединяване към нов групов проект. Запознанствата чрез приятели през втората част на седмицата могат наистина да заинтригуват и привлекат свободните представители на знака.

РакРак (22.06 – 21.07)

Възползвайте се от астрологичната обстановка на седмицата, за да преодолеете някои професионални страхове. По-конкретно, ако имате разговори с началниците си, направете го с увереност, защото ще получите ползите, които искате. От друга страна, имате повече доверие в опита си и в себе си, защото можете да постигнете известен професионален напредък. Не се страхувайте да спрете малко, да бъдете по-малко активни и реактивни. Спестете енергия, за времето, когато ще имате повече нужда от нея.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Слънцето и Меркурий ще бъдат защитници на вашия знак. Това е достатъчно, за да осъзнаете, че сте център на вниманието. Занимавате се с големи неща и със сигурност ще успеете, защото имате подкрепата на звездите. Някои от промените няма да ви харесат, но ще трябва да се приспособите към тях. Внимавайте с финансовата страна на нещата. Тази седмица трябва да се опитате да си почивате повече и да бъдете по-внимателни с по-старите здравословни проблеми, които сте пренебрегнали.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Настъпването на лятото ви кара да се чувствате в добро настроение. Ангажиментите ще се увеличат за вас (но също и късметът и успеха), особено на работното място. Тази седмица сте по-загрижени за кариерата си и подобряването на професионалния си имидж. Можете да имате шансове да се утвърдите или възможности да постигнете целите си. Въздействие на Марс ви кара да изпускате нервите си. Не се отказвайте, защото само така ще успеете. Бъдете търпеливи. Нямате какво да правите, освен да се надявате, че нещата ще се уредят, така че и вие да се чувствате добре.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Слънцето осветява вашия кариерен сектор и ви носи енергията, от която се нуждаете, за да се утвърдите или да се придвижите към целите си. Пазете се от склонността да прекалявате и да изразходвате енергийните си запаси. Юпитер е в сектора на вашата връзка, а секстилът с Меркурий ви помага да поддържате добра комуникация с партньора си и лесно да достигате до общи споразумения. Това е идеалният период да си направите планове за почивка.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Можете да измислите страхотни идеи и решения по време на работа, които ще ви помогнат да увеличите производителността си и да постигнете напредък в проект, в който участвате. Може да се сблъскате с някои финансови проблеми или да се откажете от някои планове, поради високите разходи. Понякога е достатъчно да поддържате положително отношение, за да промените хода на лошите дни. Слънцето със сигурност ще повдигне настроението ви. Свободните Скорпиони могат да имат не едно, а няколко открити предложения и флирт от страна на противоположния пол

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Периодът, който оставихте след себе си, беше малко странен за вас, пълен с възходи и падения. Но в края на това лудо състезание изглеждате готови да започнете отначало. Сега сте получили потвържденията, които сте очаквали и затова се чувствате по-сигурни от преди. Меркурий и Венера ви представят две предизвикателства. Нещо, което изисква от вас да се занимавате повече с любов. Чувствайте се ентусиазирани, не позволявайте на връзката ви да стане скучна. Отдайте повече значение на партньора

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Предстои доста натоварена работна седмица. Идват ви страхотни идеи, които ви помагат да бъдете ефективни и продуктивни в работата. Марс ще ви накара да се чувствате по-енергични и трябва да признаем, че в тези моменти имате нужда от това. Работните ангажименти се увеличиха доста внезапно през последния период. Имате нужда от повече почивка, повече време за себе си, нужда от обновяване на енергията си. Възможни са леки проблеми с храносмилането, кръвното налягане и чести главоболия

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Планетите ще повлияят положително на вашия знак, така че сега е подходящият момент да конкретизирате своите планове и проекти. Меркурий се присъединява към Венера, така че ще можете да разчитате на нова приятелска енергия, която ще ви помогне да живеете с много любов и страст, за да компенсирате емоционалните проблеми, които сте имали. Венера ще влезе в сектора на вашата любов и ще ви донесе повече романтика, забавление и може да ви подкрепи да започнете любовна история.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Винаги се чувствате по-добре, когато имате някой до себе си, който ви подкрепя, но не забравяйте, че сте сами по пътя си и в изборите, които правите. Венера ви подкрепя да подобрите отношенията си със семейството си и да се сближите с близките си. Също така е добър транзит за ремонт на дома. Изживявате конфликтна ситуация в работата, с която трябва да се справите спокойно. Тази седмица ще бъде период на възстановяване. Вече сте готови да поемете по нов път. Миналото е зад вас, така че се фокусирайте върху бъдещето.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията