Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

18 юли до 25 юли

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Мислите за няколко неща едновременно и може да се почувствате блокирани в собствения си живот. Имате нужда от психическо прочистване и почивка, за да осъзнаете всички научени уроци. Използвайте мъдростта си и проверете дали сте добре със себе си преди всичко, преди да предприемете други стъпки. В този период пред вас се откриват перспективи за професионално израстване. Грабнете всяка възможност, за да покажете своите умения и силни страни. За заетите представители на знака седмицата ще бъде изпълнена с нервност в емоционалните отношения.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Вие сте в период, когато нещата не ви се получават лесно. Не показвайте страх, че не можете да се справите с нещо. Сега е моментът да блеснете и да покажете на околните кои сте всъщност. Имате голяма сила на убеждаване и можете да направите онези неща, от които сте се страхували. Анализирайте всеки детайл и не оставяйте нищо на случайността. С малко повече увереност, ще можете да реализирате идеите си и да постигнете желаното във важна за вас област. В личен план страстите са нагорещени.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Независимо дали става дума за любовен или професионален план, звездите предвиждат ярък успех, а всички похвали, които ще дойдат към вас, ще ви накарат да осъзнаете своята стойност. Възможни са промени или нововъведения в работния процес. Имате много добри шансове пред себе си и причини да сте доволни. В личните отношения не трябва да бъдете настоятелни. Чувственият нежен подход ще ви помогне да получите това, което искате. Свободните представители на знака ще бъдат придружени от добро настроение, но и възможности за начало на нови емоционални истории.

РакРак (22.06 – 21.07)


Вие сте оптимисти и изпълнени с енергия, която ви помага да се справите и с най-трудните задачи. Поемате по нов път с много енергия и отворен ум. Дори и да имате моменти, в които се изкушавате да погледнете назад, звездите ви уверяват, че сте на прав път. Доверете се на себе си и на всички избори, които правите, особено след като идват от сърцето. Ако сте във връзка, може да станат малко обтегнати ситуациите в отношенията. Старайте се да не обвинявате партньора си в някои неща. Бъдете коректни към любимия човек.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Тази седмица самочувствието може да ви изиграе лоша шега. От една страна, това ви насърчава да проявите професионалните си умения, а от друга - упорито доказвайки правотата си, можете да се забъркате в спорове, които могат да навредят на репутацията ви. Звездите ви съветват да помислете два пъти, преди да действате и с най-голямо внимание. Не се оставяйте да бъдете провокирани толкова лесно, обмислете добре ситуацията, преди да вземете окончателно решение. Като се придържате към ясен план, можете да постигнете по-голям успех.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Няма смисъл да мислите за миналото, защото то вече не съществува, а настоящето е всичко, което има значение. Не забравяйте, че сте научили ценни уроци и сега е моментът да ги приложите. Уверете се, че контролирате собствените си решения и че никой друг не диктува стъпките ви. Пригответе се нещо хубаво да се случи скоро. Може дори да се почувствате претоварени от броя на възможностите, които ви се откриват. Свободните представители на знака са отворени за приключения и хубави моменти.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Започва една активна седмица, в която събитията ще се сменят с висока скорост. Подчертани ще са стресът и раздразнителността поради недоспиване или лош сън. Като цяло имате добро здраве, но с малко песимистично мислене. Някои ограничаващи вярвания, които имате, ще ви накарат да направите крачки назад и да не вземете решенията, които искате. Не се оставяйте да бъдете управлявани от страха, защото звездите ви дават всички шансове да блеснете и да постигнете така желания успех.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Тази седмица търпението ви от време на време ще бъде подложено на сериозно изпитание. Може да изглежда, че околните сякаш ви провокират към конфликт. Не позволявайте да бъдете компрометирани и запазете хладнокръвие във всяка ситуация. Дръжте емоциите си под контрол и можете да излезете победител от конкурентна битка. В отношенията с любимите хора бъдете по-деликатни, всяка невнимателна дума може да обиди любимия човек. Свободни представители на знака - давайте, забавлявайте се, около вас има много интересни хора.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Малко по-напрегната седмица предстои по отношение на работа и финанси. В този период категорично не трябва да вземате никакви решения, защото могат да бъдат прибързани и съответно да се окажат неблагоприятни по-късно. Късметът ще се усмихне на напористите и предприемчиви представители на знака, които не се страхуват да поемат отговорност. Много скоро ще можете да се насладите на плодовете на труда си, очаква ви признание. Обърнете внимание на разходите, склонни сте да харчите повече от планираното.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Тази седмица ще има доста хаос в деловата сфера. Вие сте превъзбудени, защото сте заобиколени от всякакви задачи, които държат ума ви напрегнат. Не е нужно да правите всичко наведнъж, така че не натоварвайте толкова много плещите си. Никой не очаква съвършенство от вас, затова звездите ви препоръчват да сте по-нежни по отношение на себе си. Просто бъдете по-организирани, защото работата ви изисква максимално внимание и отдаденост. Не се препоръчва да инвестирате големи суми пари, тъй като се намирате в период, в който харчите много.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица може да откриете скрити енергийни ресурси в себе си. Не е нужно да търсите помощ от други, ще имате достатъчно сили да изпълните всички задачи сам. Свършете всички задължения, които имате, не ги замитайте под килима, за да не изпаднете в незавидна ситуация и да бъдете критикувани от колеги или началници за някоя несвършена работа. Не трябва да губите време в спорове с другите, можете да докажете правотата си само с помощта на действия.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Задачите, които стоят пред вас малко ви напрягат. Съсредоточете се максимално върху най-важните неща. Допълнителните усилия ще са изморителни и това е една от причините да се чувствате доста докачливи и леко раздразнителни. Не позволявайте на страха да диктува решенията ви в живота и се доверете на интуицията си. Дори и да не сте решени да направите нещо конкретно, сега е моментът да се обърнете към душата си и да осъзнаете от какво наистина се нуждае вашето същество. Възможно е някои от вас да имат проблеми с безсънието. Сезонните вируси също представляват опасност, внимавайте.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията