Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 3 до 10 август

 

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Не трябва да съжалявате за усилията, които сте положили досега. Цялостната атмосфера в живота ви се подобрява значително благодарение на това. Може да получите похвала или комплимент, който ще ви хареса. Всичко ще върви както трябва и ще се чувствате по-добре от преди. Време е да помислите за ваканция и опознаване на местата, за които си мислите отдавна. Дори едно малко пътуване или разходка сред природата с настоящия ви партньор може значително да укрепи връзката и да донесе енергията на любовта.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Началото на седмицата е напрегнато и имате чувството, че сте притиснати от всякъде и не можете да оправдаете всички очаквания. Не забравяйте да обърнете повече внимание на вътрешното си Аз. Открийте силата, която йога носи, или изпитайте магията на движението. Една по-добра диета и упражнения ще ви донесат по-добро настроение, повече енергия и възможности, които не сте очаквали. Следващият период означава много любов, страст и магнетизъм под влиянието на Венера.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Следващият период е обречен на успех за вас. В работата ви всичко ще върви гладко. Очаквайте похвала. Тази седмица под влиянието на Меркурий ще имате нужда да направите нещо с живота си. Не забравяйте важността на почивката през този период. Почивайте, когато е възможно, за да не отслабите тялото с прекомерна работа и стрес. Отделяйте малко време за себе си всеки ден. Това ще ви отвори вратата към по-задълбочено познаване на собствените нужди, желания и емоции.

РакРак (22.06 – 21.07)

Бъдете съсредоточени върху професионалните си начинания и се старайте да ги завършите навреме. Мнозина от вас планират да отидат на почивка или да предприемат кратко пътуване през новата седмица. Свободните представители на знака могат да влязат във връзка с човек, когото харесват отдавна. Отдайте се на емоциите си, лятото е идеално за любов. Обвързаните Раци не ги очакват големи промени, вие ще се съсредоточите върху дома и ще се наслаждавате на спокойни партньорски мигове.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

В работата имате чувството, че сте сами с идеите си, че никой не ги признава. Не се отказвайте от плановете си, изчакайте по-благоприятен момент, за да ги представите. По-добре осъзнайте, че всеки прави грешки и избягвайте партньорски битки през следващия период. Никой не е съвършен и понякога изискванията ви са прекомерни. Бъдете смирени и не летете в облаците. Не само вашият партньор прави грешки, започнете от себе си. За необвързаните е добър момент да положите основите на новото си аз.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Деловите отношения са обтегнати, не влизайте в конфликти на всяка цена. Опитайте се да разрешите по мирен начин разногласията. Ако искате да освободите тъгата, най-добре е да намерите малко време само за себе си и да освободите цялата тъжна енергия. Пуснете я навън, цялата негативна аура, която витае около вас и ще бъдете спокойни в края на седмицата. За да влезете в добра форма през уикенда, това освобождаване на напрежението, дори чрез плач, ще бъде много полезно.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

В началото на седмицата ви влияят енергии, които ви носят усещане за радост и безгрижие. Тези чувства обаче ще изчезнат през следващите няколко дни и ще трябва да се справите с повече отговорности, отколкото можете да понесете. Ще почувствате стрес и напрежение от неспазване на срокове и задачи. Осъзнайте обаче, че животът ви не е само отговорности и се насладете и на положителните аспекти на живота. Съсредоточете се върху семейството и приятелите си, за да не изпаднете в депресивни настроения и тъжни чувства.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Бъдете изключително благодарни за дозата жизнена енергия и за това, което съдбата ще ви даде в следващия период. Звездите са благоприятни за вашите решения и инвестиции. Помислете обаче за бъдещето си и започнете да спестявате повече. Спестените пари ще ви бъдат от полза за големите ви планове в бъдеще. Не се обезсърчавайте, ако нещо не провърви. Вместо това се вдъхновявайте от успешни хора и прочетете добра книга за пътя към успеха, която би ви мотивирала да предприемете големи стъпки.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Възползвайте се от прилива на положителна и творческа енергия тези дни, така че се раздвижете. Звездите ви подкрепят в любовта, дори в хедонизма и всякакви наслаждения. Тази седмица е изключително подходящ период да започнете да обръщате повече внимание на физическото си здраве. Ако отдавна се каните да промените диетата си, хороскопът показва, че сега е най-подходящото време да вземете такова решение. Някой от вашето обкръжение, който ви е вдъхновявал от дълго време, може да ви помогне при вземането на решения.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Всеки от вас очаква благоприятен период не само в личните отношения, но и финансовите ви перспективи ще се подобрят. Възможно е също така да успеете в проект през тази седмица, който ще ви спечели малко пари в бъдеще. Положителната енергия, която излъчвате от себе си, ще ви помогне да изпълните няколко свои желания тази седмица. Връзките ви ще процъфтяват. Ако сте необвързани, би било подходящо време за общуване през този период. Свободните представители на знака могат да попаднат на запознанство при случайни контакти.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Вашият вътрешен глас ще ви ръководи много добре във вашите решения и емоции през тази седмица. През този период ще имате повече време да се съсредоточите върху грижата за себе си, но и за партньора си, който има нужда от това. Отдайте се заедно на пречистване на тялото и душата. Не се страхувайте да покажете колко държите на партньора си. Купете нещо дребно за радост, което наистина ще го/я зарадва и ще е от сърце. Малкият подарък не трябва да е скъп, за да носи радост и наслада.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Всичко в живота ви трябва да поеме необходимата организация и ред, за да имате една спокойна и стабилна седмица, през която ще можете да се посветите на личния си живот. Не са изключени непланирани разходи под формата на дребни ремонти в дома или на колата. Опитвайки се да оправдаете очакванията на другите, не забравяйте и за себе си, да си почивате повече. Време е да се съсредоточите върху приятелите. Партньорът ви ще разбере и поне ще му оставите свободно време, което той наистина ще оцени

 Контакти: 0885 408 779

 

От галерията