Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 11 до 17 август

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Планетното подреждане носи мощна сила и може да почувствате допълнително количество физическа енергия. Ще трябва да решавате проблеми, някои финансови въпроси, уреждане на документи и др. През тези дни стресът е значително подчертан, поради което е възможно спад на имунитета. Действайте превантивно, повече почивка, повече сън, здравословно и балансирано хранене. Седмицата може да донесе много атрактивен работен флирт.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Нещата, които са били изоставени, най-накрая започват да виждат напредък тази седмица. Небесната обстановка ви насърчава да бъдете истински и честни във вашите взаимодействия, както и да видите ситуацията от по-дистанцирана гледна точка. Трябва да избирате между двама много различни хора, така че избирайте разумно. Повишено напрежение и стрес през втората половина на седмицата може да предизвика проблеми със съня, главоболие и колебания на кръвното налягане.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Седмица ще бъде със забързан ритъм, нажежена работна атмосфера, а обемът на отговорностите рязко ще нарасне, поради което може да се чувствате заровени до гуша в работа. Сега се усещате по-концентрирани от всякога и това може да ви помогне да планирате следващите си ходове. Направете крачка напред и поемете инициативата винаги, когато можете. Доверете се на интуицията си. Бъдете готови да се намесите и да разрешите проблем, който не ви засяга пряко.

РакРак (22.06 – 21.07)

Може да почувствате, че сте по-строги към себе си, отколкото трябва. Избягвайте да влизате в рисковани финансови сделки, което може да има големи последици. Проявете повече предпазливост и самообладание в контактите, както с колеги, така и с началници, не е време за прибързани ходове и решения. Оставете емоциите си да ви водят в създаването на по-благоприятна среда около вас. Поглезете се с това, което ви доставя удоволствие, за да се чувствате най-добре и уважавайте нуждата на тялото си от почивка.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Очаквайте високо ниво на енергия и желание да правите всичко, за което се сетите! Но имайте предвид какво е разумно по време на този прилив на огнена енергия. Все още трябва да се наспивате добре, да правите достатъчно упражнения всеки ден и да поддържате здравословна, балансирана диета. Използвайте ентусиазма си, за да се захванете с проекти, които вече са в ход. Тази седмица е подходящият момент за промени, радикални и съществени, такива, които ще ви отведат в съвсем друга посока, към реализацията на вашите цели.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Вселената повишава вашето енергийно ниво и ви подготвя да се изправите пред всяко предизвикателство. Тази седмица е възможно да се появят разногласия по някои въпроси с хората, с които работите. Точно когато мислите, че нищо не върви както трябва, всичко ще започне да се оправя. Избягвайте всяко изкушение да манипулирате ситуацията си. Ако връзката е претърпяла някакви трудности в предишния период, сега можете да хармонизирате отношенията много по-лесно.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

През седмицата е възможно напрежението около вашите задължения да се увеличи. Ще се подобри комуникацията и може да ви сближи с човек, който е привлякъл интереса ви, но досега не е имало подходящи условия да се опознаете по-добре. Ако търсите работа, това са успешни дни за кандидатстване. Не можете да подобрите нещата, ако не опитате. Бъдете максимално сериозни и отговорни, проявявайте тактичност във всичко, правете умни и обмислени ходове.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Повишената емоционална енергия, предизвикана от планетарната формация през седмицата, може да ви накара да се почувствате по-емоционални и чувствителни. Опитайте се да облекчите графика си и да намалите ненужните задачи, за да имате спокойна седмица. Навлизате в период, който допълнително ще донесе много по-добри възможности и способност да се придвижите към това, което искате. Свободните представители на този знак се радват на непринудени контакти, общуване и флирт.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Това е много добра седмица да проучите как да подобрите финансовото си състояние. Планетите ви призовават да намерите нов начин да използвате своята креативност. Може да стигнете до заключението, че нещо липсва във връзката ви. Напоследък започвате да чувствате, че липсва някаква страст. Ако нещата вървят в грешна посока, веднага натиснете спирачките. Вие не сте от тези, които се отчайват лесно, но ще отнеме време, докато нещата се върнат в правилния път, така че се опитайте да бъдете търпеливи, докато това се случи.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Седмицата започва с малко по-напрегнати аспекти, но с напредването ѝ ще е по-спокойна. Опитайте се да приоритизирате задълженията, които имате, за да не остават недовършени или да се натрупват. Може да възникне някакъв конфликт с шеф или колега. Вероятно е по-скоро сблъсък на его, отколкото на идеи. Ако сте необвързани, е много вероятно да насочите вниманието си към човек, с когото имате "предистория"! Ако сте във връзка, опитайте се да не позволявате на подозренията да създават проблеми помежду ви.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Обичате да правите нещата по вашия начин. Но колкото и да сте упорити, можете да бъдете и страхотен екипен играч. Планетите носят перфектен баланс между действие и творчество. Не е лош момент да стартирате нещо ново, така че давайте! Ще получите нещо, което наистина сте искали. С правилния подход ще можете да стигнете там, където искате да отидете... Важно е да се предвидят всички проблеми. Аспектите могат да донесат емоционални предизвикателства или таен служебен флирт.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Тази седмица ще ви донесе широка гама от емоции и ситуации. Вашето семейство ще бъде основната ви грижа, не заради техните проблеми, а поради вашата нужда да ги подкрепяте. Това ще ви накара да се почувствате по-добре отвътре. В същото време ще посветите време на собствените си задължения и ще вървите към постигане на амбициите си. Можете сериозно да помислите за това, което искате да промените в живота си в близко бъдеще. Нептун ясно сигнализира за необходимост от действие и Меркурий, Марс и Уран ще насочат дейността ви в правилната посока.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията