Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 11 септември до 18 септември

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Ще трябва да се научите да бъдете по-дискретни през тази седмица. Колкото по-малко ви забелязват, толкова по-лесни ще бъдат дните ви, вероятно ще бъдете разочаровани от текущия емоционален обмен, но може да намерите известна утеха в уединението, с възможност за спокоен размисъл. Възможно е да срещнете препятствия, особено в понеделник и вторник. Може да се оформят спорове и конфликти на интереси, но в крайна сметка ще успеете да постигнете мирно споразумение, удовлетворяващо интересите на двете страни. Вашата сила идва от твърдата ви решителност.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

През седмицата като цяло ще преобладава енергизиращо настроение, което ще ви позволи да завършите определени нерешени задачи. Приемате много на сериозно работата си, изглежда, че искате да се докажете пред някого или просто искате да си върнете самочувствието. В сряда и четвъртък Луната е в неблагоприятна позиция спрямо вашия знак, което може да ви накара да почувствате малко повече стрес. Възползвайте се от добрите планетни влияния, за да се изпълните с любов и да излезете от леговището си.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Ще живеете под въздействието на настроението си и седмицата за някои може да се окаже доста трудна. Планетата Венера ще е в неблагоприятна позиция спрямо вашия знак, което може да ви донесе разочарования. Дните петък и събота, в които Луната ще бъде в квадратура, може да се почувствате много изнервени и лесно да влезете в спор или конфликт с партньора си. Затова допринася и Марс във вашия знак, който внася нотка на борбеност и агресивност. Чрез творчески занимания и физически действия можете да освободите натрупаното напрежение.

РакРак (22.06 – 21.07)

Седмицата започва с два напрегнати дни, тъй като Луната ще бъде в опозиция към вашия знак, дни, в които може да се почувствате в лошо настроение и да срещнете някои препятствия по пътя си. Преди всичко работната среда ще ви затрудни. Има риск да се забавят вашите проекти и да ви костват допълнителни усилия и стрес. Проявете търпение и разбиране, ако не искате този период да се превърне в истинско сантиментално фиаско. Усилията ви не са много удовлетворяващи, каквато и да е сферата, която ви засяга, но тази ситуация няма да продължи вечно.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Седмицата започва с добра подемна вълна и ще бъде много успешна, ако умеете да сърфирате. Усещате сила в себе си, която ви кара да се справяте успешно в натоварените дни от този период. Вие сте ефективни, издръжливи. Очакват ви интензивни моменти. Имате много идеи за реализиране. Обърнете само внимание в сряда и четвъртък, когато опозиционната Луна може да ви донесе някои препятствия или да ви изправи пред трудности. Вашата интуиция ви води по правилния път. Следвайте я.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Седмицата започва с преминаване на Венера във вашия знак, която е готова щедро да ви подари време, изпълнено с любов и страст! В същото време ще засили вашата привлекателност и чар. Отрицателните чувства остават зад гърба ви и ще напреднете към много възнаграждаващи моменти. Може да изпитате малко повече умора по отношение на работата, тъй като Марс е в неблагоприятна позиция към вас и ви кара да се чувствате по-стресирани и напрегнати. Петък и събота няма да са най-добрите ви дни, тъй като Луната ви е в опозиция.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Вие сте в страхотна форма и умът ви е позитивен, брилянтно! Без клопки пред вас. Седмицата ще премине в дух на жизнерадост, оптимизъм, инициативност и приятелство. Излъчвате чувственост, желание и щедрост, печелите популярност. Всичко ще върви добре за вас тези дни: почти може да се каже, че животът ви ще бъде лесен, сладък и приятен! Периодът ще донесе емоционално спокойствие, предвещавайки хармония между вас и партньора ви.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Ще се чувствате добре и това ще рефлектира в ритъма ви. Идва време да поставите нещата на място. В този момент общуването е за предпочитане. Подходящо е да излезете и да се запознаете с нови хора. Несъмнено ще успеете да съблазнявате и очаровате с вашата енергия, чувственост и опустошителен чар. Звездите ще се погрижат за вашите любови и ще увеличат възможностите за завладяване. Луната е в неблагоприятна позиция към вас в сряда и четвъртък и може да ви накара да се почувствате малко мрачни.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Ако имате да извършвате финансова операция в средата на седмицата, тя ще е изгодна, защото късметът е на ваша страна. Звездите ви зареждат с енергия и силно ви насърчават да реализирате своите многобройни и разнообразни проекти. Динамиката ви ще се завърне. Вашата креативност е във възход и имате желание да я изразявате с максимална свобода. Венера, планетата на любовта може да внесе повече напрежение в любовните ви отношения, а Марс ще ви подтиква да действате импулсивно.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Усмихнете се на живота, за да ви се усмихне и той. Някои шансове се обръщат във ваша полза, така че не ги пропускайте! Оставете настрана всичките си страхове и се възползвайте от всяка добра възможност. Вървете уверено напред по житейския си път, уравновесеният ви темперамент ви подтиква към утрешните успехи. Вашият финансов комфорт е осигурен и това ви дава заслужено спокойствие. Глътка оптимизъм и увереност ще набират сила тази седмица. Това е чудесно, ако трябва да започнете важен проект, да вземете решение или да си поставите нови цели

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

В професионален план нещата изглеждат доста добре. След като планетата Венера вече няма да бъде в опозиция на вашия знак, малко по малко сърдечните проблеми, които сте имали през последния период, ще намерят решение. Ще се сблъскате с някои финансови проблеми. Не се оставяйте да бъдете засегнати от този проблем и запазете оптимизма си. Това е подходящият момент да излезете от зоната си на комфорт и да създадете повече връзки. Ако обаче станете прекалено напрегнати и нервни, може да загубите някои контакти, което наистина не искате.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Още в началото на седмицата Луната ще се погрижи да ви развесели, готова да ви подари два супер късметлийски дни понеделник и вторник. За съжаление планетата Венера преминава в опозиция на вашия знак. През следващия период може да преживеете трудности в отношенията си. Марс в неблагоприятна позиция към вас ще подчертае умората и стреса. Мнозина ще живеят с впечатлението, че не правят никакви крачки напред, въпреки че много се стараят.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията