Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 28 септември до 4 октомври

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Сега е моментът да обърнете внимание на работата, освен това ще имате страхотен хъс и ще проявите аналитични умения. Ще се чувствате амбициозни, твърди и решителни, именно поради това ще можете да насочите силите си към креативни действия. Ще покажете своята способност да привличате вниманието към себе си. Вашата симпатия и романтизъм ще ви помогнат да почувствате повече сплотеност с партньора си. Вторник, 20-ти е ден, в който трябва да сдържате емоциите си, за да избегнете някои предизвикателства.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Ще се наложи да приложите прагматизма и творческата си изобретателност в действие. Ще можете да поддържате делата си добре уредени, а също така ще имате сигурността и възможността да се насладите на приятно време с партньора си. Вторник, 20-ти е ден, в който трябва да поддържате диалога си хармоничен и да избягвате емоционалните възходи и падения. Ще можете да преодолеете всяко препятствие благодарение на мъдростта при вземането на решения.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Може би през тази седмица вашето поведение да е твърде нетърпеливо и социално непримиримо, както и много чувствително към всякакъв вид критика. Някои важни хора биха могли да ви помогнат в проектите ви. Ще имате голяма жизненост и творческа енергия, както и добри взаимоотношения на работното място, от които трябва да се възползвате сега. Вербалната и емоционалната комуникация ще бъдат много важни. Като цяло ще се чувствате оптимистично настроени и ще можете да се насладите на компанията на другите.

РакРак (22.06 – 21.07)

Седмицата ще бъде положителна за връзките ви с обществеността. Ще имате голяма увереност в действията си, благодарение на вашата интуиция. Във вторник, основното ви внимание ще бъде насочено към емоционалните ви реакции и способността да бъдете практичен и активен чо век, както в плановете и ресурсите си, така и в действията си. Възможно да възникне нещо неочаквано или да възникне някакъв нов проект и да започнете да правите първите стъпки в живота си: не пропилявайте възможностите

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Седмица на задоволителни резултати. Като цяло ще се чувствате психически и физически енергични. Понякога сте склонни да очаквате твърде много от хората, с които работите, но те може да намерят вашите стъпки твърде бързи: научете се да контролирате нрава си! Във вторник, 20-и, на този ден трябва да избягвате емоционални реакции с партньора и близките си хора. Трябва да се научите да контролирате силното си его. Определено трябва да се погрижите за здравето си, в противен случай то ще ви донесе неприятни проблеми в съвсем близко бъдеще.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Това може да е седмица на удовлетворение, постижения, успехи и благоприятни взаимоотношения. Можете да достигнете върха на успеха и най-важното за вас ще бъде да се задържите и да преминете към по-високо ниво на личностно развитие. Възможно е да почувствате известно напрежение в отношенията с другите, ако не контролирате силното си его. Любовта може да почука на вратата ви. Трябва да насочите енергията си по подреден начин и да организирате идеите си: помислете преди да започнете да говорите, контролирайте импулсите си.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

През седмицата ще имате смесица от добри и лоши аспекти, във всеки случай нещо, за което трябва да се погрижите, ще бъде начинът, по който общувате с другите, защото бихте могли да смесите чувства с разум и това може да повлияе на вашите взаимоотношения. Трябва също така да контролирате избухливия нрав. Научете се да се радвате на малките неща. През уикенда просто трябва да се отпуснете и да се разсеете! Може да имате кратки пътувания, които ще донесат радост и интересни запознанства.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

През седмицата в живота ви може да се появят множество възможности. Нужно е да избягвате стреса по всякакъв възможен начин, да се пазите от скандали и разправии. Вашите нови проекти ще могат да се осъществят по хармоничен и конкретен начин. Можете да смесите чувствата с разума по въпроси, които засягат семейните ви отношения: не се разстройвайте и бъдете по-гъвкави. Трябва да се научите на повече търпение и да постигате вътрешен мир. Опитайте се да не влизате в противоречия с тези, които обичате най-много.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Седмицата може да бъде ключова за вас по икономически въпроси. Ако действате с оптимизъм и използвате творческия си ум, можете да постигнете добри резултати в областта на работата. Благоприятен период за опреснителни курсове, получаване на напълно нова информация за начините за усъвършенстване. Добре е да разчитате на развитата си интуиция. Можете проявите инициативност и взискателност по отношение на себе си и другите - и да получите това, което сте си поставили за цел и искате да постигнете.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Като цяло ще се радвате на успех на работното място и успешни инвестиции, особено ако се вслушвате в гласа на интуицията си, макар и без да забравяте логиката, разбира се. Ще сте много нетърпеливи и социално непримирими; това означава, че ще сте склонни да се разстройвате твърде много при всяка критика и ще бъдете някак нечувствителни към чувствата на другите. Като цяло дръзката ви природа може да ви накара да поемете сериозни рискове. Ще трябва да се занимавате и с чисто земни дела: засаждане на градина, ремонт на дома.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Благоденствието, сигурността, любовта към удоволствията и социалния живот, сбъднатите надежди и желания ще бъдат нещо важно в живота ви. Покажете своята щедрост и се опитайте да помогнете на тези, които имат най-голяма нужда. Използвайте аналитичните си умения, а също и интуицията си при вземането на решения. Внимавайте да не се съблазнявате от примамливи предложения, пазете се да не станете жертва на измама, бъдете внимателни към текущите събития. Изключително важно е да пазите ставите, да не поемате непосилни натоварвания.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През тази седмица не е нужно да си поставяте прекомерни цели и упорито да ги следвате. Най-добрите аспекти ще бъдат свързани с интелектуалните сфери, ученето и преподаването, както и пътуванията по служебни причини. Може да сте склонни да гледате на света от много оптимистична гледна точка. Като цяло ще се чувствате много състрадателни, практични и щедри с другите. Общо взето ще имате голяма жизнена и сексуална енергия, така че можете да планирате прекрасна среща с когото пожелаете.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията