Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 6 декември до 13 декември

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Тази седмица ще има две много важни планетарни движения, тъй като Марс и Венера ще донсат позитивни промени в живота ви. Това е много положителна новина, тъй като тези две небесни тела  ще улеснят решаването на няколко проблема. Ще засилят действията ви във всяка посока и ще ви накарат да поемете инициативи. Всичко, на което трябва да обърнете внимание, е импулсът, който ще бъде доста интензивен.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Новата позиция на Венера ще ви помогне да стабилизирате романтичната си връзка, тъй като редуването на възходите и паденията ще започне да ви уморява. Присъствието на планетата в управлявания от нея знак е много добро астрологично условие за започване на нова връзка, която изглежда ще има солидни основи. Слънцето повишава самочувствието ви. Ще повярвате, че можете да постигнете всичко, което искате и няма да сте далеч от истината. Предстоящият период ще внесе стабилност в живота ви. Този период не трябва да се оттегляте в себе си и да си стоите вкъщи.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Меркурий ще продължи своето движение, което ще ви извади от "окото на циклона". От новата си позиция той ще създаде „идеални“ условия за разпалване на фона по различни въпроси, които ви вълнуват и това е нещо, което ще трябва да имате предвид. В сряда Марс ще засили добрата енергия и ще създаде много добри условия за колективни действия

РакРак (22.06 – 21.07)

Присъствието на Марс във вашия дом на кариерата ще ви зареди с енергия, която ако се обърне в правилната посока е сигурно, че ще успеете да излезете победител в работните въпроси. Понякога може да имате силно желание да кажете нещо, без да се мисли за последствията, но това трябва да се избягва при делови и бизнес срещи и дискусии, тъй като може да създаде или засили някои вече съществуващи проблеми. Слънцето ви кара да се съсредоточите върху изпълнението на ангажиментите и завършване на започнатите проекти. Не започвайте нищо ново!

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Очаква се тази седмица да бъде по-релаксираща на работното място от предишния период, тъй като Марс  показва, че периодът на силен стрес, тревоги и бягане е към своя край. Тези дни ще можете по-лесно да се справите с някои професионални въпроси. Венера ви подкрепя в интимната сфера, нормализират се въпросите, свързани с лични и емоционални дела.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Тъй като Меркурий ще премине към приятелски знак, може да се върнете към стар ваш познат, приятел, от когото сте се отдалечили, но също така и някоя любов от миналото. За това ще допринесе и Венера, която в края на седмицата също ще влезе в знака, създавайки благоприятни условия за нови романси или за подгряване на по-стари. Марс ще увеличи интуитивните ви способности, което ще ви помогне много в професионалните дилеми и решения.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Присъствието на Марс ще се отрази на връзката, която имате. Избягвайте напрежението с партньора си, опитайте се да изглаждате компромисно нещата и да разрешавате чрез добра комуникация и диалог всеки проблем, който може да доведе до разногласия между вас. Ако сте свободни ще „запали кръвта ви“ и може да установите ново запознанство. С позиционирането на Венера в края на седмицата, вашите приоритети ще започнат да се променят.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Въпросите, свързани с работата, ще ви занимават много, но изглежда, че тази седмица в професионалните ви дела ще навлезе факторът трудност. Отношенията с вашите колеги се нуждаят от повече внимание, тъй като вероятно ще има повече моменти на напрежение между вас. Ще спечелите, ако подхождате към професионалните разногласия и моментите на напрежение с дипломатически подход. Преминаването на ретроградният Меркурий в знака Телец повдига астрологичната завеса тази седмица и насочва вниманието ви към личните взаимоотношения и сътрудничество.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Тази седмица изглежда ще имате много отговорности. Ежедневната работа може да бъде затруднена поради някои повишени изисквания, но вие сте доказали, че трудностите не ви плашат. Ретрограден Меркурий ще донесе облекчение и по-малко препятствия в общуването, срещите. В сряда Марс ще премине в нова позиция ще ви „напомня“, че съществуват радостите от живота като любимо занимание, флирт, среща с приятели и всичко друго, което ви изпълва с положителни чувства!

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Ежедневните задължения ще почукат на вратата ви тази седмица и работните проблеми изглежда ще ви вълнуват много повече от предишните дни. Работата ви ще изисква много енергия, ако имате нужда от помощ и не се колебайте да я потърсите на по-изпитани и доверени места. Ако сте във връзка, вашето внимание ще бъде насочено към някои ежедневни проблеми, които съществуват между вас и партньорът ви, тъй като новата позиция на Венера ще помогне много при уреждането им.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Ситуациите в работата няма да вървят според вашите желания, но просто трябва да се приспособите. Тази седмица изглежда, че ще се занимавате повече с лични дела и емоционални проблеми, може би флирт, който се е появил или ще възникне в следващите дни. Меркурий продължава своя победоносен ход, изравяйки по-стари романси, нещо, което ще увеличи шансовете отново да бъдете заети с нещо от миналото.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Възможно е да се появят извънредни задължения, които не сте имали предвид, така че ако искате да сте по-подготвени, опитайте се да не оставяте нищо за "последната минута", за да бъдете по-гъвкави според собствените ви нужди. Ако сте във връзка, вземете партньора си и идете да посетите любимите места, нещо, което ще ви помогне да си прекарате добре и ще ви извади от ежедневието. От сряда ще трябва да внимавате да не правите никакви ходове, от които вместо да имате полза, ще имат цена за вас.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията