Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 22 декември до 30 декември

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Прекрасно време за нови дела, нови идеи, привличане на инвеститори. Време за промени, стига да не са луди мечти. Най-важното правило за седмицата: Мислете преди да действате и говорите! Ще трябва да преразгледате старите планове и предложения. Вашата дипломация ще играе важна роля. Това ще бъде процъфтяващ период за вас, но трябва да сте наясно и с интересите на другите, да не ги оставяте на последно място. Ще имате силно развита интуиция тези дни. Изведнъж късметът ви ще се промени към по-добро. Ще бъдете източник на вдъхновение за много хора.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Очакват ви добри моменти с икономически ползи. Обръщайте внимание на знаците, които Вселената оставя около вас. Ако правилно ги приемате и следвате указанията, то ще попаднете както се казва „в струята” на благоприятните възможности. Добрите неща ще се случват едно по едно. За щастие ще имате много енергия, за да се справите с многото неща, които имате да вършите. Някои обаче ще бъдат малко разсеяни и мързеливи със задълженията си на работното място, което е недопустимо и могат сами да се прецакат.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Ако искате промяна, не забравяйте, че нищо не се случва само по себе си и че Вселената ви дава необходимите възможности, но вие трябва да се научите да ги виждате и да се възползвате от тях в пълното им великолепие. Грижете се за повече за себе си и се опитвайте да предотвратявате тъгата, която на моменти ще ви завладява. Сега е време да обичате и да бъдете обичани. Не се предавайте. Ако обстоятелствата налагат, станете по-инициативни. Помнете, че нищо не става без усилия, затова трябва да се научите да направлявате живота си с творческа енергия и да създавате интелигентни стратегии.

РакРак (22.06 – 21.07)

Време е да се изправите пред реалността, дори ако не ви харесва. Трябва да решите проблемите на миналото и настоящето. Да проявите лично себеизразяване в дейности като рисуване, живопис, говорене, писане, танци или друга творческа дейност. Благоприятно време за промени, но не големи. Доброто чувство за хумор ще ви помогне да се справите с различните емоционални възходи и падения. Опитайте се да следвате балансирана диета. Спете повече часове и скоро ще подновите енергиите си.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Изяснете важните точки на работното място. Не са изключени трудности при комуникацията с колегите. Контролирайте вашите импулси. Трябва някак да успокоите деликатните ситуации. Вселената не ви съди, изпраща само последствия, уроци и възможности да се учите чрез закона на причината и следствието. Идеите ви ще бъдат впечатляващи, но ще ви е необходима външна помощ, за да можете да ги реализирате. Тази седмица много от вас ще могат да реализират своите еротични фантазии, които имат от известно време.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Седмицата може да придружена с някои неочаквани трудности. Контролирайте нервите си. Опитайте да засилите вашата любов към ближния. Ако действате с дипломация, резултатите ще бъдат невероятни. Предприемайте действия съобразно вашите възможности. Можете наистина да започнете промяна, ако такава наистина искате. Понякога рутината убива вашият ентусиазъм. Не пренебрегвайте исканията на сърцето си, изпълнете си това, което желаете. Заменяйте емоциите на страха и вината с любов, прошка и милосърдие. Увеличава се чувствителността ви и желанието да бъдете обичани.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

На работното място всичко ще протича естествено и без големи промени и сътресения. Признайте си, вие сте творческо и смело същество, което преследва мечтите си и търси своя източник на успех и благополучие. Следвайте повелите на сърцето си. Има преки пътища да стигнете до там, където искате, но те крият опасности. Помислете готови ли сте за предизвикателства? Може да има сложни и потискащи моменти, но те не са по ваша вина. Емоциите тази седмица ще бъдат много интензивни. Опитайте се да се справите с вашите реакции.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

На работното място може да имате добро съвместно съществуване, ако избегнете излишните недоразумения. В тези дни обаче могат да възникнат противоречиви ситуации и разногласия сред близкото ви обкръжение. Вие не избягвате отговорността и се опитвате да поправите нещата. Крайно време е да решите кога да поемете юздите на живота си и да продължите по истинският път. Обърнете внимание на диетата си. Не оставяйте настрана духовният аспект на живота си.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Планетарната подредба на Слънце, Юпитер и отчасти Меркурий ще ви подкрепя и пази с благословията си. Няма да има пречка за вас, ако сте упорити в намеренията и проектите си. Ще имате яснота при вземане на решенията, защото те ще бъдат важни и положителни. Добро време за закупуване на недвижими имоти, преместване, промяна на местоживеенето. Ще бъдете стабилни физически и емоционално. Мнозина могат да започнат сантиментални взаимоотношения без никакви задръжки.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Доста динамична седмица. Моментите на спокойствие ще бъдат оскъдни. Ще работите упорито и усилено, но избягвайте ненужните рискове. Успехът ще ви бъде гарантиран, ако бъдете любезни към другите. Бъдете внимателни с парите и управлението им. Поддържайте контрола върху разходите си. Добро време да планирате бъдещите си ходове, пътувания и промени, които възнамерявате да осъществите. Трябва да поддържате баланса на вашите емоции, за да направите интелигентни и добре обмислени избори.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Професионалните въпроси, които бяха в застой, сега ще бъдат реактивирани. Шансовете ви за кариерно развитие се увеличават. Може да имате богати преживявания и щастливи моменти. Седмицата ще е интензивна, ярка и забавна. Ще имате много възможности да се забавлявате, да разговаряте с приятели. Може да има неочаквани подаръци и приятни изненади, както и вълнуващи моменти. Вероятно някой от близките ви приятели ще се появи пред вас в нова светлина. Някои Водолеи ще разберат как да превърнат хобито си в източник на доходи и да предприемат първите стъпки в избраната от тях посока.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Тази седмица ще бъдете активни с цел да постигнете високи резултати. Въпреки цялото изкушение на новите идеи и предложения, те все още не трябва да бъдат приети, отложете всички нововъведения до по-благоприятен момент. Възможно е да възникне конфликт с някакъв авторитетен човек за вас, например баща ви или шефа ви на работа, някой друг. Опитайте се да овладеете амбициите си, за да не си навредите. Мнозина от вас може да усетите нарастваща нужда от нови впечатления и ще се стремите да я получите по какъвто и да е начин.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията