Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 7 януари до14 януари

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Властта и успеха се превръщат тази седмица в съблазнителни капани за Овните. Значението на двете може да бъде силно преувеличено. Трябва да се избягват хора и ситуации, които ви обещават лично влияние или способността да използвате нещо в своя полза. Не трябва да се възприемате прекалено сериозно или да преувеличавате своята значимост. Добре е да бъдете по-скромни иначе ще предизвикате ответна реакция. Някакъв авторитет (баща, началник, друго лице) ще ви създаде пречки, които ще трябва да преодолеете.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Тази седмица нещата ви ще вървят гладко. Ако имате достатъчно проницателност да разпознаете благоприятната атмосфера, сегашните обстоятелства ще доведат до личностно израстване, икономическо развитие, разширяване на вашите интелектуални хоризонти и засилване на професионалния статус. Способността ви да вдъхновявате другите вероятно ще се увеличи. Всички предимства на живота ще придобият специална привлекателност. Ще имате възможност по-пълно да изразите чувствата си или да ви се изпълни някакъв вид лично желание

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Тази седмица интелектуалните способности на представителите на зодиакалния знак Близнаци могат да станат главен предмет на обществено признание. Може би ще се опитате да изразите своите идеи, да споделите знания и опит. Времето е благоприятен за работа с документи и дейности, свързани с подобряване на професионалното ниво. Може да се интересувате от намирането на информация, от някакъв проект или въпрос, който ви интересува през този период.

РакРак (22.06 – 21.07)

Тази седмица може да сте обект на повишено внимание, не позволявайте на стеснителността и прекомерна скромност да ви попречат да извлечете всички възможни ползи от това. Но не се опитвайте да казвате на другите какво да правят. Може би в сряда под натиска на обстоятелствата ще промените гледната си точка. Семейството може да очаква твърде много от вас, но не взимайте всичко присърце. Участието в групови събития, организационни срещи и политически дейности ще бъде благоприятно, както и любовните срещи и отношения.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Този период е подходящ за подобряване на вашите перспективи, излизане извън рамките на непосредственото ви обкръжение и по-добро разбиране на света като цяло. Благоприятните обстоятелства в този период могат да доведат до увеличаване на оптимизма и вдъхновението. Тъй като късмета не пада сам от небето, ще трябва да създадете ситуации, които способстват по-оптимистични възгледи или осигуряват нови източници на вдъхновение. Изследвайте своите духовни способности и разширявайте своите интелектуални хоризонти.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Тази седмица трябва да се съсредоточите върху разширяването на своите интелектуални хоризонти, придобиването на нов опит. Ще ви интересуват дейности, свързани с проявлението на творческите ви стремежи. Може да имате приятно пътуване в компанията на романтичен партньор, не по-малко интересна комуникация с близки хора, приятели или нови лица. Вашите планове през този период могат да бъдат свързани с развлекателни дейности и социални събития. Разкрийте душата и сърцето си!

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Верността към основополагащите ценности и високите принципи ще донесе на Везни особена полза в настоящите условия. Другите възможности зависят от вас и вашите намерения. Искате да разширите сферата на сътрудничеството? Вие ще успеете. Стремите се към равнопоставеност в партньорството? Вие ще го получите. Искате да постигнете по-висок социален статус? Това е по силите ви. Приятелството, партньорството и отношенията с другите ще придобият нова дълбочина. Личният чар ще ви помогне да постигнете много.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Въпреки факта, че като цяло тази седмица е благоприятна, от малко повече предпазливост не боли. Потенциално неудачни последствия са възможни дори и при най-добрите обстоятелства. Разпуснатост, отдаване на вашите слабости, разточителност, мързел, всичко това може да ви попречи да се възползвате от този успешен период. Трудно е да се предскаже какво очаква Скорпионите тази седмица. Опитайте късмета си в състезание или се пробвайте в лотарията. Можете да станете победители в конкурс.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Началото на седмицата може да бъде много напрегнато, затова, моля, бъдете търпеливи и не предприемайте решителни стъпки. Сряда е добро време за нови запознанства. Голям шанс за намиране на средства или възможности за реализиране на вашите идеи. През втората половина на седмицата ще почувствате подкрепата на другите. Вероятни са положителни промени в работата. Опитайте се да възстановите изразходваните сили през уикенда.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Астрологичните условия допринасят за активна умствени работа и неуморна дейност. По отношение на себеизразяването, мислите и идеите ви ще станат по-интензивни и сериозни. Съзнателно или неволно, повишавате вашата лична сила и контрол, използвайки знания и информация. Духовността и интелектуалността ви могат да се превърнат в надменна демонстрация на превъзходство. Старайте се да не го допускате. В интимната сфера очаквайте нежност и неочаквани позитивни емоции. Човекът, който ви обича, може да ви изненада приятно.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Потенциалът на настоящите обстоятелства може да бъде описан като комбинация от вдъхновение и илюзия с малко повече преувеличение и екстравагантност. Неоправданият оптимизъм или нереалистичните надежди могат да ви попречат. Може да възникне желание да си припишете на себе си повече способности, отколкото обективната оценка предполага, или добре знаейки реалните граници на способностите си да се поддадете на натиск отвън или на изкушението и да позволите на другите да направят повече от ласкателни заключения за вашите добродетели.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През следващите седем дена може рязко да нарасне вашата активност, което няма да се забави да се отрази положително върху всичките ви дела. За да се справите успешно със сложните задачи, опитайте се да ги планирате предварително за цялата седмица напред. В понеделник е желателно да се избягва излишната суета и шум. В сряда би било добре да рационализирате начина си на живот. Добре е да не се включвате в кръговрата на проблемите на другите хора. Уикендът е успешен за пътуване и пътешествия.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията