Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 22 февруари до 1 март

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

С настъпването на новата седмица заложете на активността, която ще ви спести множество неприятности в професионалната сфера. Разрешавайте своевременно възникващите проблеми, като не допускайте да се задълбочат. Постарайте се добре да обмисляте инициативите си, преди да се насочите към тяхното осъществяване. До средата на седмицата се опитайте да придобиете нови знания, благодарение на които ще съумеете да се справите с редица предизвикателства на работното си място. Добре е да не предприемате ходове, с които бихте могли да изложите на риск финансовата си стабилност

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Още в началото на седмицата се опитайте да превъзмогнете излишните колебания. Погрижете се делата ви да бъдат добре структурирани, което, от своя страна, ще ви помогне да се вместите в сроковете, определени ви от началник, клиент или делови партньор. До средата на седмицата не губете надежда, че ваш проект ще бъде осъществен, защото от това ще зависи стабилността ви на работното място. Открийте баланса между работата за постигане на целите си и потребността си от пълноценен отдих. Укрепете положителната си нагласа, дори и определени обстоятелства в личния ви живот да ви тласкат към обратното.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

В началото на седмицата организирайте инициативите си така, че да успеете да се справите с текущите си задължения. Ще разполагате с достатъчно свободно време, което да посветите на занимания, благодарение на които ще увеличите приходите си. До средата на седмицата е изключително важно да подходите с разбиране към навлизащите в живота ви новости, което ще ви помогне да преодолеете съществуващите около вас предизвикателства. Не губете стабилната почва под краката си – осланяйте се на интуицията и на натрупания до момента опит.

РакРак (22.06 – 21.07)

С настъпването на седмицата се пазете да не загубите мотивация за работа! Отстоявайте убедено личните си позиции – това ще ви гарантира, че ще постигнете собствените си желания. Осъществявайте намеренията си стъпка по стъпка. До средата на седмицата по отношение на конкретен свой проект ще се открие възможност да постигнете, дори и да задминете очакванията, които градихте. В материално отношение ще се наложи да направите цялостна равносметка, с което ще гарантирате финансовата си стабилност. Обмисляйте добре инициативите си, преди да се насочите към тяхното осъществяване.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

В началото на седмицата ще се създаде възможност да се заемете с реализацията на проект, от който ще очаквате и определени резултати, и отзвук сред колеги, партньори, дори и клиенти. Не се отказвайте да проявявате достатъчна последователност в изискванията си спрямо близките! До средата на седмицата не пренебрегвайте желанието на хората около вас да ви подкрепят в предприетите от вас стъпки на работното място. Добре е да съсредоточите усилията си върху делата, които биха могли да ви гарантират стабилност в делово отношение и добри материални приходи.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

С настъпването на седмицата, дори и да се чувствате достатъчно подсигурени финансово, е наложително да подхождате разумно към наличните си средства. Погрижете се добре да обмисляте как да реализирате делата си, за да съумеете да изпълните текущите си отговорности докрай. До средата на седмицата ще се наложи да положите усилия, за да се справите с предизвикателствата, съществуващи на работното ви място. Постарайте се добре да обмислите как да реализирате задачите, които планирате в бъдеще – така ще гарантирате, че ще постигнете успех.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

В началото на периода не се опитвайте да налагате мнението си пред хората от прякото си обкръжение, тъй като ще бъде изключително трудно да овладеете събитията, произтичащи от тези ваши действия. Постарайте се ефективно да приключите работата по конкретен свой проект. До средата на седмицата укрепете позициите, които заемате на работното си място. Ще има възможност да се заемете с осъществяването на определена инициатива, ако проявите новаторство и авантюризъм. Успехът ще зависи изцяло от вас! В любовта избягвайте словесните сблъсъци с интимната си половинка.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

С настъпването на седмицата нищо няма да е в състояние да ви отклони от вече предприетите от вас стъпки в професионалната сфера. Много от вас ще разчитат на това за получаване на финансова подкрепа. Не се опитвайте да демонстрирате превъзходство пред колегите си! До средата на седмицата на много от вас ще се наложи да уредят редица въпроси от служебен, материален и личен характер. Постарайте се добре да обмисляте как да реализирате делата си, с което в бъдеще ще си спестите много време и нерви

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

С настъпването на седмицата се посветете на отговорностите, които не може да отложите за по-късен етап. Постарайте се да подхождате новаторски към деловите и личните въпроси. Не предприемайте промени, които не бихте могли да доведете до успешен финал. До средата на седмицата се постарайте да преценявате обективно хората, които ви заобикалят! Не се поддавайте на желанието правотата да е на ваша страна, защото рискувате да влезете в конфликт с човек, на когото държите и винаги ви е подкрепял в трудни моменти.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

В началото на периода ще се открие възможност да се заловите с реализацията на своя инициатива, която обмисляте от известно време. Погрижете се да постигнете единодушие с интимната си половинка по важните за вас въпроси. Търпението ще бъде най-силният ви коз, не пренебрегвайте това! До средата на седмицата не се отказвайте да преследвате целите си, дори и да се сблъскате с определени затруднения в процеса на постигането им. Постарайте се да реагирате адекватно спрямо хората, правещи всичко възможно да осуетят усилията ви за постигане на служебна и финансова стабилност.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

С настъпването на седмицата не предприемайте ходове, които биха могли да изложат на сериозен риск деловата и личната ви стабилност. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас непрекъснато ще се променят, така че трябва да сте подготвени да действате адекватно! До средата на седмицата се заемете с уреждането на въпросите, от които ще зависи стабилността ви на работното място и в материален план. Организираните от вас събития ще се случат по възможно най-добрия за вас начин. Добре е да имате реалистична нагласа към заобикалящата действителност!

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През първия ден от седмицата, ако създадете добра организация, ще успеете да се справите с редица предизвикателства в деловата област. Ще има възможност да осъществите важни срещи, благодарение на които впоследствие ще се облагодетелствате. Погрижете се да си осигурите достатъчно време и за отдих. До средата на седмицата не предприемайте ходове, за които реално не сте подготвени. Погрижете се добре да планирате как да реализирате инициативите си – това ще ви помогне да изпълните още някои допълнителни отговорности в делови и в личен план.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията