Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 2 март до 9 март

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Последователните аспекти на Слънцето в четвъртък и събота ще доведат до промени, но не трябва сляпо да се доверявате на обстоятелствата и да плувате по течението. Може да има непредвидими обстоятелства, които биха могли да засегнат всяка една област от живота ви. Има опасност от измама и предателство от страна на близък човек. Скрити тайни за близки хора могат да изплуват тази седмица. Тази седмица ще имате основателни причини да бъдете раздразнени от нечии коментари или действия, но това не решава проблема, а по-скоро ще предизвика допълнителни или нови проблеми.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Седмицата ще бъде позитивна за повечето от вас. Вътрешните противоречия постепенно ще отпаднат и ще постигнете емоционално равновесие. Марс ще ви дари с много енергия и ентусиазъм. Бъдете обаче въздържани в отношенията си, защото и най-малката проява на агресия може да създаде проблеми в тях. Поради ретроградният Меркурий можете да очаквате закъснения, недоразумения и пречки при изпълнението на ежедневните задачи. Ще настъпят по-трудни времена, в които ще се чувствате пренебрегвани или неуспешни, но се опитвайте просто да продължите напред.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Тази седмица ще трябва да програмирате себе си за успех в любовта, защото ако погледнете света през призмата на негативността, рискувате събитията в личния ви живот също да придобият отрицателен цвят. Важно е да разпознаете знаците на съдбата навреме, тъй като Вселената се опитва да ви покаже правилният път за вашето развитие. Трябва да се научите да виждате нещата под различен ъгъл. Поради ретроградният Меркурий е по-добре да се откажете от важните преговори и да не сключвате сделки.

РакРак (22.06 – 21.07)

Ретроградното движение на Меркурий не е най-благоприятното време, тъй като създава закъснения и недоразумения в общуването и в работата. Може да се нарушат плановете ви. Доверявайте се на интуицията си и следвайте призива на сърцето си. Не разчитайте само на стандартни решения. Възможно е да имате специално събитие в семейството или в семейството на роднини, което може да е свързано с рожден ден, годеж или сватба, професионален или обществен успех или друго. Старайте се да избегнете нови запознанства - през този период те няма да донесат нищо положително.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Седмицата може да бъде доста динамична. Нещата ще се случват много бързо, понякога няма да имате време да реагирате. Можете да очаквате прекъсване и промяна в плановете, забавяния и недоразумения. Нужно е да бъдете по-търпеливи и дисциплинирани. Венера ще спомага за добри взаимоотношения с вашите приятели и колеги на работното място, докато Марс, който е на върха на вашата астрологична карта и увеличава амбициите ви. Тази седмица ви очакват много срещи, включително неочаквани, спонтанни.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Седмицата ще бъде доста напрегната за Девите. В някои моменти ще се чувствате нервни и сърдити. Ще трябва да се справите с „вътрешните си демони”, които ще ви подтикват към лекомислени постъпки и действия. Вродената интуиция ще ви помогне да различите истината от лъжата, значимото от незначителното. Слушайте шестото си чувство. Тази седмица социалният ви живот може да бъде съпътстван от недоразумения, свързани с по-високи очаквания. Не се оставяйте да бъдете въвлечени в конфликт – не ви очаква нищо добро.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Ретроградният Меркурий ще влияе върху вашата ефективност в негативен аспект. Тази седмица ще забележите, че нещата ви излизат извън контрол. Не оставяйте нищо за последния момент. Ще се чувствате като на изпитание и на моменти ще бъдете много нервни. Ще се получават случайни грешки, ще има разочароващи моменти, а в общуването можете да очаквате недоразумения и критики. По-уязвимите и чувствителни натури ще изпаднатв депресивно настроение. Не се оставяйте да бъдете водени от страхове, комплекси и съмнения.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Тази седмица определено обещава да бъде успешна, но всичко зависи от вас. От самото начало ще имате специални очаквания относно събитията, от които очаквате да получите подкрепа при изпълнението на важни за вас планове. Ще имате възможност да получите помощ или ценни съвети от мъдър наставник или от човек с власт. Мъдрите и балансирани решения със сигурност ще доведат до отлични резултати, затова не бива да бързате и самонадеяно да разчитате само на себе си.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Седмицата няма да бъде лека, но ще донесе много положителни емоции. Ще имате достатъчно енергия и ще се увеличи вашата активност. Може да се наложи често да променяте тактиката си. Докато Вселената не ви даде знак, не предприемайте резки действия, заемете позиция на изчакване, съгласявайте се с по-малко и дори правете отстъпки, ако се наложи. Възможно е възникване на проблем, с който няма да можете сами да се справите. Необходима ще ви е помощ.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Седмицата ще бъде доста динамична. Очертава се много работа. Периодът не е подходящ за решаване на сериозни въпроси. Максимумът, който може да се предприеме на работното място е да се въведе ред в делата, документите и да се проведат няколко делови разговори. Избягвайте да провеждате срещи от делови или личен характер. Ще срещнете случайно хора, които отдавна не сте виждали. Игнорирайте намесата на млада жена, която ще се опита да ви манипулира.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица, скъпи Водолеи, запазете усещането си за реализъм. Избягвайте витаенето в облаците с нереалистични очаквания, също така песимизма или липса на доверие в действията си и не очаквайте, че нещо лошо ще се случи в живота ви, тъй като това също ще бъде погрешно от ваша страна. Внимавайте в отношенията си с мъже, по-възрастни от вас, или с по-висока социална или професионална позиция. Те могат да създадат някои трудности или проблеми. Всяко дело трябва да се обмисли до най-малките детайли, да се провери няколко пъти и само след това да се маркира като „завършено".

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Влиянието на планетите ще повлияе на емоционалното и психическото състояние, така че не трябва да вземате прибързани решения. Ще почувствате нужда от топла и приятелска атмосфера. Близки хора ще ви помогнат да се отървете от стреса, ще ви насърчат и нерешителността ви ще се стопи. Навсякъде, особено на работното място, внимателно проверявайте новата информация, което ще помогне да се избегнат трудностите и погрешни действия. Има вероятност да загубите неща като ключове или документи.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията