Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 11 май до 19 май

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Мислите от къде да вземете нужните средства, за да успеете да реализирате замислите си. Има начин и вие може да го видите в най-скоро време. Очакват ви много забавления. Мъжете от зодията може да се почувстват объркани от сигналите, които получават. Той ясно ще се изрази и в материалното благополучие, което ви предстои да усвоите. Малко повече движения и витамини може да ви дойдат добре. Все пак ще има и такива, които ще се опитат да ви дестабилизират, могат да предизвикат малки или големи земетресения в живота ви.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Не отхвърляйте съветите.Има неща, които не знаете по-добре от другите или ви убягват от вниманието. Периодът носи положителна енергия. Ако нямате, но желаете, периодът е особено подходящ да се сдобиете с такова…. Погледнете на обстоятелствата по-ведро, няма защо да превръщате мухата в слон. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Няма да вземете правилно решение ако не проучите достатъчно добре ситуацията.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Обстоятелствата може да се стекат благоприятно за представителите на този знак. Без съмнение често ще ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които ви предстоят. Търсите решение на семеен въпрос по-твърдо и решително. Можете да се окажете в ролята на слушател, а не на говорещ.Приемете това изпитание с достойнство, има какво да научите от него, просто трябва да си направите нужните изводи.

РакРак (22.06 – 21.07)

Ако си сътрудничите и обедините вашите и чуждите интереси, тогава можете бързо да се превъртите напред и нагоре в избраното от вас направление. С малки и по-големи земетресения, вие вече трябва да сте си извоювали нови и по-престижни позиции, в друг случай- по различни поводи се очертават по-далечни хоризонти на развитие. Социалната ви активност продължава да е много висока, вие сте или в център на събития, или влизате в дебати, които трансформират вашето положение в обществото или поставят на ново ниво връзките ви с важни за вас хора

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Оптимален или показателен период за финансовото ви състояние. Диалогичността и проявите на толерантност са способни да отворят не една врата пред вас, същевременно прекалено високите претенции към „другите“ почти винаги ще ви разминават с очаквания резултат. Това разчупва еднообразието и ви кара да покажете и другата си страна – на авантюрист и човек, който обича щедрите жестове.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Ще продължите започнатите проекти, влагайки повече усилия и по-малко вълнения. Вашата решителност увлича и други хора, така че се радвате и на добра компания. Приятел може да ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Някой от вас ще изживеят кардинални трансформации в дома си и в повечето случаи- такива, каквито сами са предизвикали.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Мъдра и проницателна жена може да ви помогне да реализирате талантите си. С лекота в общуването ще преодолявате колебанията си и ще търсите контакти с онези, от чието внимание сте заинтересовани. Качествата ви ще се оценят на по-високо ниво и ще получите интересни предложения. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. В същото време търпите други проблеми и загуби, които ви развалят настроението.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Професионалните възможности, с които предстои да се срещнете, ще привлекат трайно интереса ви.Влагайки от енергията си в тях, ще получите повишения, бързи реализации на бизнес-проекти и печеливши сделки. Възможно е да получите голяма награда за вече положени усилия, но не е изключено и да попаднете в обстановка на принуда, в която трябва да действате, за да не ви изместят, за да защитите правата си и/или да превъртите евентуални предизвикателства в позитиви.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Възможно е към края на седмицата да се чувствате нервни и напрегнати – направете нещо да постигнете покой и вътрешен мир: разхождайте се в планината, медитирайте или упражнявайте други практики, които ще ви балансират и ще ви умиротворят. Може да се проявите като авантюристи, да прилагате нетрадиционни подходи към съвсем обикновени неща

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които ви се отдават. Работата ви е много и ако не погледнете на нея позитивно, има опасност много скоро да ви отегчи.Новите предложения изискват конструктивно мислене. Залисани в ежедневните си ангажименти, вие сте оставили партньора си на заден план и сега трябва да поправите пропуските си. Не бързайте да правите следващата стъпка преди да сте преценили ситуацията от всички възможни ъгли.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

В обществения живот се сблъсквате със сили, на които не сте в състояние да се противопоставите.И въпреки това опитвате.Това е рисковано. Не всичко върви по план, но животът по принцип е непредсказуем.Приемете даденостите философски. Хубаво е сами да бъдете по-активни- да създавате полезни контакти, да общувате с повече хора, включително и с влиятелни лица, защото щастието може да ви връхлети първо като хубава новина, после като успешни преговори, а може би и под формата на привличане на „неслучаен“ човек на ваша страна.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Предложенията, които правите се приемат добре от околните. Възможно е да усетите тенденцията като сваляне на товар от гърба си, може да оставите част от събитията по-свободно да следват своя ход, при условие, че вие вече сте взели своето решение, набелязалите сте нови цели, оценили сте какви компромиси сте склонни да извършите, с какво сте непримирими и т. През настоящата седмица ще бъде добре да избягвате да предприемате рисковани действия и да взимате решения по въпроси, свързани с финанси и с бизнес.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията