Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

11 октомври до 21 октомври

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Вселената се опитва да ви предаде важна информация, която да ви изведе от задънената улица, така че внимавайте за всичко необичайно. Търсете знаци (подсказване) около себе си. В областта на финансите и бизнеса, трябва да бъдете много внимателни тази седмица. Реализирането на плановете ви ще бъде бавно и понякога ще трябва да направите крачка назад, за да коригирате нещо, но най-важното е, че вашият успех ще бъде постигнат. Трябва да сте много предпазливи и внимателни с вашите коментари, защото те могат да се обърнат срещу вас. Тази седмица ще бъде важна за стабилността на вашите семейни отношения и домашния комфорт. Вашите усилия, които ще бъдат насочени в тази посока определено няма да бъдат напразни.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Ще бъдете разочаровани от неспособността да реализирате личните си планове. Не забравяйте обаче, че ако плановете ви не се осъществяват, може би това е, защото не е дошло още времето да ги изпълните и трябва да изчакате по-добри времена. Някои ситуации ще изискват бързи реакции и бързо вземане на решения. Понеделник и вторник трябва да бъдете по-внимателни и да избягвате ситуации на повишен риск. Някои от вас ще бъдат изправени на кръстопът и ще трябва да избират между две възможности. Сега сте по-интуитивни от обикновено, така че ще бъде важно да имате доверие на инстинктите си и впечатленията. Ако обичате да правите планове за бъдещето, направете го сега. Свободните от вас могат да срещнат своята сродна душа. Усмихвайте се повече, за да увеличите шансовете си!

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Вашият оригинален начин на мислене ще ви помогне да намерите решения на някои проблеми. Ще трябва да вземете становище по някои въпроси и да не се отклонявате от него. Бъдете по-внимателни, ако планирате да купите недвижим имот чрез посредник. Избягвайте ненужните разходи. Пазете се от меркантилни хора. Може някоя врата да се затвори пред вас, но следващата ще се отвори по-широко. Не се намесвайте в делата на другите. Ще намерите отговорите, които търсите. Имате всичко, от което се нуждаете, но не трябва да го приемате за даденост. Има шанс да изпитате голямо вдъхновение и да срещнете късмета си, само защото сте се случили в подходящото време на подходящото място.

РакРак (22.06 – 21.07)

Ново начало в някакъв аспект от живота – това може да са взаимоотношения, ситуация в работата или нещо друго. Благоприятната енергия ще ви помогне да стигнете там, където искате да отидете. Звездите ви призовават да не се страхувате да направите скок, ако това е във ваш интерес. Накратко, изисква се повече смелост. Както казва една стара поговорка, ''усетете страха, но го направете така или иначе''. Трудното е, докато започнете. Отново ще можете да покажете високия си професионализъм в работата, да демонстрирате вашите умения и интелект. Ще бъдете твърде емоционални през периода и остро ще реагирате на всякакви коментари и дори на конструктивната критика. Ще трябва да покажете търпение към поведението на другите.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Седмицата ще премине доста енергично. Продължавайте да излъчвате своята позитивна енергия към света. Ще се стремите напористо да постигнете целите си. Основното нещо в поредицата от дни е да запазите тази енергичност, за да можете завършите всичко, което не сте успели. Силен и благоприятен период, от който трябва да извлечете максимална полза. Твърде е възможно да постигнете това, за което отдавна мечтаете. Този период е отличен за комбиниране на полезното с приятното. Ще бъдете в центъра на вниманието. В любовта ви очакват много приятни емоции. Ако не сте влюбени, можете да срещнете някой, който да ви помогне да видите света с различни очи.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

През тази седмица ще бъдете нерешителни и предпазливи. От една страна може да се напише притча за пропуснатите ви възможности, но от друга - това време ще е балсам за сърцето на любителите на стабилния живот. Завистливи хора могат да се появят в живота ви и да започнат да плетат мрежи от интриги зад гърба ви. Ако шестото ви чувство сигнализира за опасност, не се успокоявайте, а се вслушайте в него. Не доверявайте тайните си на външни хора Ще трябва да преодолеете собствените си страхове и притеснения, да разрешите минали проблеми, които оказват негативно влияние върху настоящото ви щастие и успехи. Обстоятелствата изискват решителни действия и могат да донесат шанса, който отдавна сте чакали.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Това е времето, когато Вселената ви дава прекрасни възможности да се реализирате в различни сфери на живота, да направите полезни запознанства, да намерите своето призвание. За някои Везни този период ще бъде началото на нещо ново в живота. Понеделник до сряда трябва да проявявате бърз ум и рефлекси. Куражът и бойният дух ще ви помогнат да се справите за кратък период със задачите. В четвъртък и петък Луната в Риби ще ви направи по-емоционални и чувствителни от обичайното. Ще се засилят интуицията ви и психическите ви способности. За вас тази седмица нещата ще вървят доста гладко. Възползвайте се от всяка възможност и предприемайте действия, които в крайна сметка ще доведат до успех. Ако сте строили досега въздушни замъци, идва времето, когато трябва да бъдат съборени на земята.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Началото на седмицата може да бъде сложно за вас. Периодът ще изисква от вас преразглеждане на жизнените ценности, промяна на светогледа, умение да се подчините на обстоятелствата и бързо реагиране на изменението на обкръжаващата обстановка. Няма да ви липсват енергия и физически сили, както и появата на благоприятни възможности. Не губете време и енергия за незначителни неща. Четвъртък и петък ви носи любов, нежност, хармония и приятелство. Това е добро време да се отпуснете и да се забавлявате с любимите си хора. Меркурий и Венера ще ви насърчат да общувате с по-млади хора и с тези, които са креативни и мислят по различен начин. Много от вас ще бъдат увлечени в романтична или платонична любовна афера.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

От дълго време не сте се чувствали толкова спокойни, колкото през този период! Някои хора около вас могат да бъдат агресивни, но няма да ви пука. Не се отклонявайте от планирания път дори да трябва да понесете временни затруднения. Довършете задачите, които трябва да приключите. Това време е благоприятно, за да се замислите за това, какво ви липсва в живота, какво искате да постигнете. Откажете се от целите, които не водят до никъде и вместо тях да си поставите по-реалистични. Много от събитията, които ще се случат в живота ви сега, ще бъдат значими. Но това няма да разберете веднага. Ще има поводи да се почувствате вдъхновени. Опитайте се да прекарвате повече време в забавни компании, да посещавате развлекателни мероприятия, да се наслаждавате на живота до максимум.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Вашата креативност е на максимум, затова я използвайте! Пазете се от лицемерното отношение на човек до вас или от опита му за манипулиране. Не е изключено да възникне напрежение на работното ви място, което вероятно ще бъде свързано с някой колега или клиент. В понеделник и вторник звездите ви съветват да не влизате в спорове и да проявите максимална толерантност и деликатност в отношенията с членове на семейството, близки роднини и родители. Оставете настрана хората, които ви създават проблеми и се обградете с тези, които ви обичат и споделят трудните ви моменти. Усмихнете се на живота, защото той ви носи нови възможности.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

В понеделник и вторник няма да бъдете доволни да правите някои неща, които не ви харесват. И не е нужно. Правете само това, с което се чувствате добре. Втората половина на седмицата внася мир и хармония в живота ви. Това е чудесно време да се отпуснете с близки или да се забавлявате с приятели. Добър момент за създаване на нови контакти. Независимо дали става дума за работа или за социален живот, не се колебайте да бъдете отворени към света. Вашето оптимистично настроение засилва харизмата ви и ви прави по-сексуално привлекателни от обикновено. Петък и събота ще бъдете активни и концентрирани, така че използвайте тези дни разумно. Неделята е ден за почивка за повечето хора, дори за вас. Отидете на разходка сред природата или се отпуснете сред близки хора.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През новата седмица ще бъдете изпълнени с енергия, решителност и амбиция, особено родените през втората десетдневка на знака. Успявате да подобрите позициите си. Ще можете да си осигурите подкрепата на хора, които са важни за вас и ще можете да работите малко по-спокойно и по-стабилно. Свободните представители на този знак ще имат много по-активен социален живот. Откриват се нови възможности, независимо дали става въпрос само за комуникация с противоположния пол, флирта или желание за приключения. Важно е да се чувствате добре и да осъзнаете, че имате повече емоционални възможности. Ще ви изненадат някои добри новини. Някаква ситуацията ще се обърне във ваша полза.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията