Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

22 октомври до 30 октомври

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Трябва да планирате добре следващите си стъпки. Имате нужда от съюзници. Концентрирайте се върху това, което е важно. Седмицата е благоприятна за по-къси пътувания. Интуицията ви ще се засили, мисленето ви ще бъде рационално. Бъдете предпазливи, има вероятност да се нараните по ваша вина. Избягвайте конфликтите с колеги и клиенти.
Добър момент за романтично запознанство или развитието на съществуваща връзка. Ще бъдете изпълнени с чар, който представителите на противоположния пол със сигурност ще забележат. Не бива обаче да се занимавате с паралелни връзки. Има опасност да се издъните.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Ще срещнете различни социални предизвикателства. Марс във Везни ви помага да балансирате полярностите. Събужда се желанието ви за повече свобода и индивидуалност, така че сте склонни да реагирате възмутено, ако се чувствате ограничени и недооценени. Увеличава се вероятността за печалба, важни придобивки или парични постъпления. За творческите личности това е особено успешен период. Засилва се вашата чувственост, при някои ще има борба между разума и чувствата. Носейки „розови“ очила, сега сте склонни да идеализирате както своя партньор, така и отношенията си. Ще почувствате прилив на сексуална енергия.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Стабилна и спокойна седмица. Ще сте изпълнени с оптимизъм и ще се радвате на живота. Венера и Меркурий в Скорпион ви правят с повишена чувствителност към всякакви дреболии. Избягвайте емоции, които не носят нищо положително. Някои събития ще провокират философски размисли за живота като цяло, за това какво е важно и кое е преходно, с какво човек трябва да се бори. През този период ставате особено привлекателни за противоположния пол и лесно ще се влюбвате. Предстоят активни дни, изпълнени с приятни срещи и запознанства. Не е време за сериозни запознанства, но въпреки това има шансове да започнете сериозна любовна връзка.

РакРак (22.06 – 21.07)

Марс във Везни показва, че се опитвате внимателно да се справите с трудностите. Възможно е да имате проблеми с родители или други възрастни роднини, които ще се нуждаят от вашата помощ и грижи, а може просто да имате трудно разбирателство в общуването с тях. Ако в момента търсите нова работа, шансовете да намерите това, което търсите са минимални. Добре ще е да се дистанцирате от неподходящите хора, тъй като ще бъдете податливи към чуждата енергия, която ще влияе на честата промяна на настроението ви. Ще се засилят вашата чувствителност и романтичност. Може да се влюбите изключително бързо, защото нервната ви система мигновено ще реагира на зова на физическото привличане.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

През тази седмица вашите действия ще бъдат насочени към нерешени проблеми. Избягвайте да изпадате във всякакъв вид крайности. Старайте се да останете позитивни и оптимисти. Ще бъде един кръговрат от срещи, общуване, пътувания, ще сте в постоянно движение, но имате достатъчно енергия, за да се справите с всички задачи. Не омаловажавайте значението на информацията, която получавате. Има опасност от нараняване. Бъдете внимателни в поведението си към партньора си, особено ако не се разбирате напоследък. Тези, които искат да започнат любовна връзка, не трябва да се доверяват прекалено на новите си познати.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Периодът ви носи много изненади или промени в плановете ви в посока, различна от очакваната. Нещата са във вашите ръце и по-малко зависи от външните обстоятелства. Можете да направите важни промени. Не са изключени материални затруднения. Увеличава се вероятността от кражба и измама, особено в процеса на пазаруване. Може да се почувствате уморени и да поискате да се уедините, но трудно ще ви се отдаде. Избягвайте местата, където има много хора. Сега тялото е слабо и уязвимо и лесно можете да се разболеете. В отношенията с приятели може да се създаде напрежение поради разногласие или да се подразните от опитите да повлияят на вашите решения. Сега не е най-подходящото време за нови запознанства.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Марс във Везни показва по-дълги размисли и колебания. Можете да бдете малко повърхностни. Периодът може да бъде много продуктивен, ако не сте мързеливи. Повече действайте, по-малко говорете. Не пренебрегвайте отложените и недовършени дела. Вие сте достатъчно умни, за да разберете, че колкото повече отлагате нещата, толкова по-трудно е да ги разрешите. Възможно е да имате неразбирателство в общуването с по-старото поколение или да са необходими грижите ви за по-възрастни родители. Тази седмица ще е добре да правите компромиси и отстъпки. Запазете спокойствие и позитивизъм. Не подценявайте силата на своята привлекателност – така по-лесно ще постигнете целите си.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Ще бъде една добра седмица, през която ще се чувствате по-уверени. Ще преобладава добро настроение почти през цялото време. Развитието на някои обстоятелства ще бъдат във ваша полза. Не започвайте тази седмица сериозни планове. Венера, която е във вашия знак ще ви направи магнетични и привлекателни. Може да предприемете промяна във външният си вид. Лесно ще привличате това, което искате, което търсите - хора, щастие, пари, успех. Ако можете, пътувайте някъде през уикенда, защото вашето тяло, ум и дух се нуждаят от почивка. Като цяло можете да очаквате интересна седмица без драматични събития.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Ще почувствате спад на работоспособността, поради което ще ви бъде трудно да се справите дори с обичайните си дела. Освен това в този момент се увеличава вероятността от грешка - бъдете особено внимателни, ако работата ви е свързана с пари или с документи. По-големият стрес, който изпитвате, може да доведе до емоционални (прибързани) решения. Това, което може да ви помогне, е да запазите спокойствие, да следвате и да изчакате естественото развитие на определени събития. Влиянието ви върху хората ще е голямо, затова трябва да приемете това като сериозна отговорност и да подбирате внимателно думите си, особено когато другите се обърнат към вас за съвет или помощ.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Период, в който имате шанс да премахнете значителни пречки за вашето бързо развитие. Бъдете бдителни, може да станете жертва на измамници, така че пазете портфейла си. Подходящо време за реализиране на вашия интелектуален потенциал. Семейството ще бъде този тих бряг, където можете да се приютите от всякакви бури и неприятности. Ако вече сте обвързани, партньорът ще ви осигури необходимата подкрепа и ще ви помогне да се справите с вълненията. Не е подходящо време за нови запознанства - особено чрез социалните мрежи. Не бързайте да отваряте сърцето си пред първия срещнат.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Желанието да постигнете целта си може да ви подтикне към рискови действия. Добре е да бъдете по-внимателни. Понастоящем е нежелателно да сменяте работа, да сключвате договори. Съществуващите споразумения могат да се разпаднат в последния момент. Проявете повече предпазливост по въпроси, свързани с парите. В средата на седмицата е по-добре да не вземате важни, отговорни решения. Трудно ще се примирите с намеса във вашите планове и дела. Всяко възражение или опит за оказване на натиск върху вас ще предизвика гнева ви. Повишена вероятност от сезонни настинки. Обърнете специално внимание на своето здраве. Вземете предпазни мерки.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Периодът ще бъде стабилен, без особени ярки събития. Ще усетите добър жизнен тонус и ще се почувствате в страхотна форма. Някои събития или неочаквана среща могат да причинят истинска буря от емоции! Очакват ви приятни задължения, срещи с роднини, нови придобивки, както и финансова подкрепа или неочакван доход. Рискът от вирусни инфекции се увеличава. Вземете профилактични мерки, водете здравословен начин на живот и не се преуморявайте. Тогава има шанс болестта да ви отмине или да протече в по-лека форма. Ще жадувате за нови места, нови хора и като цяло променящо се ежедневие. Ще имате склонност да флиртувате, както и да купувате луксозни и красиви неща. Възможно е романтично увлечение.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията