Станка Ангелова приема в Пловдив

На 27 февруари 2021 г. ясновидката Станка Ангелова отново ще е в Пловдив. Там ще можете да се срещнете с нея на живо и да й зададете лично вашите въпроси.

За записвания и подробности се обадете на 0885 408 779.

 

продължава>
 
Китайски хороскоп за 2021 – година на Металния Бик

На 12 февруари започна годината на Металния Бик. Кой е този Бик и какво иска от нас според китайската астрология?Не могат да се правят аналогии между западната и китайската астрология: Козата няма общо с Козирога и Бика с Телеца. И в двете астрологии има по дванайсет знака, но в китайската зодията продължава цяла година, а цикълът включва 12 години.
Вие сте по-скоро Ин или Ян?
Всеки знак е Ин или Ян. Ин символизира затвореност, сянка и неподвижност. Ян олицетворява екстровертност, светлина и движение. В западната астрология говорим за "женски" или "мъжки" знаци, които отразяват същите тези символи.
Вземете Бика – той е тежък и стабилен на копитата си, преживявайки в мълчание. Той е свързан с Ин. Дали 2021 г. ще бъде годината на закотвянето и в дългосрочен план?
Петте елемента. В западната астрологията Водолей е въздушен знак, Телецът е земен, Риби е воден.. В китайската астрология знакът не се свързва с конкретен елемент. Има пет елемента - дърво, земя, метал, вода и огън, които важат за всички знаци.
Металният Бик символизира постоянство, същественост, дълг, склонност да правите преценки прекалено бързо или да останете заклещени в позициите си. През 2021 г. нещата са различни и са в голяма полза на родените под знака на Бика.

БИК (1925, 1937, 1949,1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)
Вие ще бъдете диригент на годината! На 12 февруари 2021 г. вашето тотемно животно свързано с елемента метал, пое контрола над зодиака и налага своя устойчив ритъм. Вие сте сериозни, решителни и надеждни. В комбинация с твърдостта и силата на метала, тези фини качества ще бъдат увеличени десетократно, дори това да граничи с предозиране. От февруари ще бъдете готови да вдигнете планини и да поемете всяко предизвикателство. Вашата упоритост и сила са безценни качества за останалата част от годината.
Ще се стремите да заразите със своята енергия и ценности близките си, за да им помогнете да се движат в правилната посока и да откриват винаги желанието да вървят по-далеч и напред.
2021 година е идеална за вземане на добри решения както в професионален, така и в личен план. Подобрете начина си на живот, върнете се към спорта, вземете работата, която сте искали, приемете нови предизвикателства ... Ще бъдете винаги готови да поддържате добрият ритъм.
Ако сте неомъжени, сега е времето да опознаете по-добре себе си и да отделите време, за да предефинирате възгледа си за щастие и любов. Очаквайте една среща, която идва при вас като магия, без да сте я провокирали с нищо. Предстои ви връзка, а звездите ви съветват да останете верни на себе си. Знайте, че вашата надеждност, лоялност и директност са ценни качества, които добавят хиляда добродетели към богатствата, които притежавате.
Метален Бик (1961, 2021)
От шестдесет години не сте имали този шанс - вие сте кралицата на зодиака. Сега е моментът да се освободите и да поемете отговорност, да се смеете и да се обичате.
Воден Бик (1973)
Този елемент ще има модериращ ефект върху понякога твърдия характер на Бика. Ще умеете да професионално да балансирате, да въвеждате хармония и спокойствие.
Дървен Бик (1985)
Толерантността и нежността са скъпоценните ключове, отключващи красиви приятелства през 2021 г. Лятото ще имате достатъчно време да им се насладите.
Огнен Бик (1937, 1997)
Тази година нищо и никой няма да може да застане на пътя ви повече от всякога. Ако имате мечта - действайте!
Земен Бик(1949, 2009)
Завръщането към природата е важно за вас - не се колебайте да му се поддадете още пролетта. Отворете очите истински!

Годината на бика за бика: През 2021 г. сте изправени пред много предизвикателства. Според китайската астрология, година със същия знак като годината на раждане носи лош късмет. Затова бикът трябва да бъде особено внимателен, за да избегне нещастията в живота.
Биволите ще се чувстват отпаднали от време на време. Трудностите ще се разминат, ако контролират ума си правилно и се стремят да водят хармоничен живот. Животът ще бъде по-лесен в средата на годината.
Кариера Биволите ще срещнат трудности и често ще сменят работата си. При проблеми ще намерят помощ чрез сътрудничество с хора, родени под знака на Петела или Плъха.
Здраве Положете специални грижи за здравето си. Направете подробен физически преглед и избягвайт рискови дейности и екстремни спортове. През втората половина на годината може да бъдат засегнати от негативни емоции и склонност към безсъние. Насочете се към йога и упражнения, свържете се с природата, за да абсорбирате положителна енергия.
Бизнес Хороскопът на съдбата не е много добър. Избягвайте високорискови инвестиции. Потиснете желанието за консумация и разходи, което ще се увеличи значително тази година. Бъдете пестеливи и се опитайте по-малко да купувате.
Любов Необвързаните ще срещнат различни хора и нови запознанства, но може да не срещнат сродна душа. По-добре е да не отделят твърде много време и енергия за неуспешни чувства. Вместо това подобрете взаимоотношенията с околните, което ще има по-голям ефект в дългосрочен план.
Неща, които носят късмет на Бика
Цифри за късмет: 1, 4 и числа, съдържащи 1 и 4 (14 и 41)
Щастливи дни: 13 и 27 ден на всеки месец от китайския лунен календар
Цветове на късмета: бяло, жълто и зелено
Щастливи месеци: 7 и 9 месец от китайския лунен календар
Избягвайте: син цвят, 5 и 6 число, югозападна посока, 4 и 11 месец от китайския лунен календар.

ТИГЪР (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)
Мощният ви, страстен и пламенен характер, съчетан с упоритостта на Бика, ще искри тази година. По отношение на любовта, на първо място, ще се стремите да осъществите силна промяна, искрен ангажимент или крачка напред, гигантски скок!
Ако имате връзка, ще направите всичко възможно, започвайки през зимата, за да накарате партньорът да възприеме вашата гледна точка. Пазете се от този, който се осмелява да ви се противопостави. Сами ще направите всичко възможно, за да постигнете целите си - да намерите сродна душа или, напротив, да възвърнете живота си, избора си, свободата и спокойствието си.
Тази година нищо няма да ви изплаши, ще се чувствате свързани със самия себе си и уверени в собствените възможности. Няма да останете незабелязани и като най-сладкия мед ще привличате към себе си всички пчели в кошера. От вас зависи да подредите живота си. Това е добре, но през пролетта си дайте почивка и не насилвайте нещата. В професионален план вашата печеливша аура ще пожъне прекрасни лаври през месец май, предвещавайки лято, изпълнено с спокойствие и непринуденост. Възползвайте се от това, защото тази есен нещата ще станат сериозни. Неочаквано земетресение може да доведе до разклащане на стабилността ви. Съвет към вас е да се закачете стабилно и всичко ще бъде наред.
Метален Тигър (1950, 2010)
Вашата упоритост и състезателен дух ви помагат. Не се колебайте да се освободите през март, когато ситуацията изисква това.
Воден Тигър (1962)
В навечерието на голямата си година ще се почувствате готови да направите важна стъпка. Не се колебайте.
Дървен Тигър (1974)
Вашата артистична креативност ще се подобри тази година, особено през февруари. Перфектното време е да поговорите за вашите идеи.
Огнен Тигър (1986)
Тази година може да е вашата – на чудеса и на всякакви възможности. Доверете се на звездите и ги оставете да ви водят и напътстват.
Земен Тигър (1938, 1998)
Време е да застанете на преден план, да изпъчите гордо гърди и да изпъчите тялото си, за да покажете на целия свят какво правите!

ЗАЕК (1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)
Дискретен, дипломатичен и деликатен, тази година ще търкате раменете с решителния, трудолюбив и понякога упорит характер на Металния Бик. Не се паникьосвайте, това в никакъв случай не е синоним на фиаско. Напротив. Възможно е още през февруари Бикът да събуди тайния ви дар, да оцени дълбокото и искрено благоволение и да те увенчае със свещена аура. Бикът наистина има силата да разпознава добрите и да ги награждава. Той вдъхва увереност на онези, които като теб имат скрита дарба и влива своята неизменна енергия в представителите на целия зодиак.
Ще се възползвате от тези възможности в края на зимата и ще искате да започнете нови проекти. Ако работите в изкуството, пишете или създавайте, ще бъдете много облагодетелствани. На сърцето ще почувствате необходимостта да се наложите, понякога да оставите резервите си настрана и да накарата вашата спонтанност да проговори.
Ако сте обвързани, очаквайте повече лекота и искреност във вашата връзка, ще откриете нов баланс. Сами желаете да се впуснете в неизвестното, да заявите любовта си към този, който кара сърцето ви да бие лудо или да се озовете сам със себе си за добро. И защо да не го сторите? Каквато и да е вашата ситуация, помнете, че най-голямата ви любовна история сте вие.
Метален Заек (1951, 2011)
Тази година вашата безупречна интуиция, свързана със звездите, ви води до изпълнение на желаното и бързо ви носи отговорите, които сте чакали.
Воден Заек (1963)
Вашата съпричастност и доброта ще ви досат почести тази година. Не забравяйте през май, че е време да правите това, което искате!
Дървен Заек (1975)
Вашите артистични дадености и вашата чувствителност ще бъдат увеличени десетократно повече от всякога тази година. Вярвайте в себе си.
Огнен Заек (1927, 1987)
Балансът и стабилността, съчетани с желанието ви да се справите добре, ще ви направят успешни тази година. Много добре !
Земен Заек (1939, 1999)
Забележително организирани, интелигентни и замислени, тази година ще можете да поставите своя малък свят в краката си.

ДРАКОН (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)
В китайската традиция драконът е далеч от огнедишащото чудовище, за което мислим на Запад. Свързан е със сила, късмет и смелост, той е една от великите фигури на зодиака. Тази година той ще пътува с верния и упорит Метален Бик. Тази конфигурация засилва вашата енергия, амбициите и чувството ви за справедливост.
До края на зимата ще почувствате в себе си душата на герой от роман, готов да обиколи света, да защити вдовици и сираци или да започне хуманитарен проект.
Вашето непоклатимо самочувствие ще ви накара да се откажете от установения ред и авторитет във вашата йерархия. Тази есен ще бъде идеална за разработване на професионален проект, който е скъп за вас и да започнете нещо самостоятелно. Що се отнася до сърцето, вие ще искате свобода, лекота и искреност.
Независимо дали сте семеен или необвързан, намирането на емоционалния баланс ще бъде от основно значение от края на зимата и ще ви отведе до някои въпроси. Който те обича, те следва! Възползвайте се от лятото, за да откриете нови хоризонти, да развиете красиви приятелства, да се запознаете с нови хора и да се отворите към света. Ще се върнете с главата си, пълна с прекрасни пейзажи, енергия и красиви проекти.
Метален Дракон(1940, 2000)
Вашият горд, динамичен и непоклатим характер може да ви изиграе някои номера това лято. Понякога животът обича да изненадва и да ни кара да се съмняваме.
Воден Дракон (1952, 2012)
Няма да пропуснете баланса, който държите толкова скъпо тази година, и ще жонглирате блестящо с време, любов и пари.
Дървен Дракон (1964)
Тази година ще искате да намерите отговори на половината свят, за да бъдете вдъхновени от други култури, различни занаяти и нови вкусове. Направете го!
Огнен Дракон (1976)
Енергийна бомба – през 2021 година ще бъдете готови да изкачите всички планини в света, буквално и преносно.
Земен Дракон (1988)
Очаквайте тази година да израстнете и наистина да разберете кой сте. Звездите ще ви изпратят отговорите, които сте очаквали.

ЗМИЯ (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)
Тя е най-загадъчното, най-съблазнителното и най-хитрото от всички животни от зодиака! През годината на Металния Бик с неговия трудолюбив, откровен и решителен характер, ще прехвърчат някои искри и ще има известна двойственост. Вие сте много различни – противоположни на Бика и ще трябва да наложите усилие над себе си, за да се адаптирате към понякога враждебната среда, предрешена от позицията на планетите. Вашият чар и сила на привличане не винаги ще бъдат толкова ефективни, както обикновено. Следователно през 2021 година ще имате идеалната възможност да се развивате, да преоткриете себе си и да научите повече за вас, за своята изненадваща упоритост и способности.
От юни ще разберете, че сте способни да правите чудеса и да се придвижвате напред въпреки препятствията. В сърдечната област това ще доведе до поставяне под съмнение на вашите постижения. Ако имате връзка, отношенията ще бъдат преразпределени и само ключът към истината ще може да отвори затворените врати. Наомъжените ще трябва да завършат с „да“ или „не“ връзката си. Звездите ще изискват известна искреност в любовни афери. Ще изискат от вас да отворите повече сърцето си, да оставите другия да ви открие и да премахнете маската. Това лято вашите усилия ще бъдат възнаградени отново и отново.
В професионален план амбициите ви ще бъдат големи, а вашата решителност -безупречна. Ще искате да покажете на света какво можете и какви сте в действителност. През октомври звездите ще бъдат на ваша страна и ще ви изпратят силен тласък. Това ще ви накара да прекарате една магична Коледа.
Метална Змия (1941, 2001)
Вашата смелост и желязна воля няма да ви подведат тази година. Звездите ще ви насърчат да търсите баланс във всичко.
Водна Змия (1953, 2013)
Тази година ще знаете как да правите слалом между препятствията, за да намерите изненадващо лесен начин на живот.
Дървена Змия (1965)
Вие сте най-надарени с пророчески дадености и въображение спрямо останалите представители на знака. Това са скъпоценни качества, които трябва да използвате повече от всякога тази година.
Огнена Змия (1977)
Огънят е фиксираният елемент на Змията, така че вие сте двойно повлияни от него. Намирането на баланс ще бъде ключът към вашия успех.
Земна Змия (1989)
Тази година останете в поетата посока. Въпреки някои неуспехи в края на зимата, звездите ви уверяват, че сте на прав път.

КОН (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)
Накрая 2020 г. свърши! От всички зодии вие със сигурност сте тази, за която миналата година бе най-дългата и най-разочароващата. Вкусът към свободата, пътуването и непрестанното търсене на нови пространства със сигурност бе доста ограничен напоследък. Малко повече смелост и търпение. Годината на Mеталния Бик със сигурност обещава да бъде сериозна, понякога трудоемка, но ще е изпълнена с положителни вибрации, промени и нови енергии. Търсенето на по-хармоничен живот може да бъде вашата движеща сила тази година.
От май ще започнете да търсите равновесие и хармония. Балансирайте между вашия професионален и личен живот, между вашите желания за промяна и за стабилност, между вашата независимост и вашата нужда от внимание.
В любовта ще искате сериозност и лекота. Бъдете сигурни,че това не е несъвместимо и желанията ви могат да се изпълнят в края на лятото в обятията на любим човек, който споделя вашите ценности и разбира как работите. Ако имате връзка, няколко вълни със сигурност ще разтърсят лодката ви в края на зимата и ще ви отнеме няколко месеца, за да настроите отношенията си на една честота. От вас зависи дали ще си струва или ще предпочетете да се поддадете на мощния зов на вашата скъпа свобода. Така или иначе годината трябва да завърши в любов и красота!
Метален Кон (1930, 1990)
Наричан още „Кон на дворцовите порти“. Тази година стремежът ви към независимост трябва да бъде изпитан. Понякога просто не ви пука.
Воден Кон (1942, 2002)
Тази година ще се възползвате от сложни ситуации и тихо, но сигурно ще си проправите път.
Дървен Кон (1954, 2014)
Най-стабилният от петте елемента ще засили вашата нужда от баланс тази година. От май ще бъдете на прав път.
Огнен Кон (1966)
В китайската традиция Огнените коне представляват конфликт и тирания. Ще трябва да намерите ключа за успокояване и стабилизиране на вътрешната си сила.
Земен Кон (1978)
Искате ли да оставите куфарите си? Тази година ще бъде идеалната за вас да се успокоите или най-накрая да осъществите проект, който ви е бил отдавна на сърце.

КОЗА (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)
Вие просперирате добре. Обяснението е, че сте нежни, идеалистчни, мили, по природа се интересувате от красотата на нещата и имате вроден вкус към естетиката. Характеристики, приписвани на Ин. В годината на Металния Бик от 12 февруари навлезате в ритъма на Ян, който умее да влее силата, упорит е и надежден. Следователно хармонията трябва да бъде перфектна и да ви предложи чудесни професионални възможности. Това ще изисква от вас да запазите важето желание за промените и развитието, да се осмелите да оставите резервите си настрана. Положителните и борбените вибрации на Бика ще ви помогнат много за вашия успех в края на зимата. През пролетта ще искате да вдигнете планини и да осъществите най-смелите си планове.
Що се отнася до интимната сфера, необвързаните ще се радват на десетократна сила на привличане от началото на пролетта и няма да знаят накъде да се обърнат. Само един съвет - не се колебайте да бъдете взискателни, което по никакъв начин не е несъвместимо с вашата легендарна доброта. Винаги оставайте верни на своите ценности. Ако сте семейни и обвързани, ще постигнете желаната нужда от стабилност. Това ще ви вдъхнови да направите важна стъпка в съвместния живот и да отидете по-далеч в любовната си връзка. Месец август обещава да бъде романтичен, жив и незабравим. Нямате търпение за лятото.
Метална Коза (1931,1991)
Големите любовни проекти ще оживят мислите ви тази година. Отпуснете се и имайте предвид, че макар невинаги нещата да се получават по правилния начин, нищо не се случва случайно.
Водна Коза (1943, 2003)
През юли оставете срамежливостта си настрана и започнете! Понякога е добре да отворите вратата си към непознатото.
Дървена Коза (1955, 2015)
Тази година не се колебайте, предайте се на зова на природата! Вашето сърце, тяло и ум ще ви благодарят.
Огнена Коза (1967)
Този елемент ви прави най-печеливши. Не е много трудно. Тази година вашите сърдечни качества, свързани с дръзновението ви, ще направят истински чудеса!
Земна Коза (1979)
През 2021 година повече от всякога упоритата работа няма да ви изплаши и ще бъдете готови на всичко, без да броите часовете си, за да изпълните съдбата си.

МАЙМУНА (1932, 1944, 1956, 1968, 1980,1992, 2004, 2016)
Умна като маймуна, това е определението за нас. От всички зодии сте най-забавните, най-оживените, най-големите купонджии. 2020 г. бе трудна за вас. И тази година няма да е изпълнена с партита постоянно. Подгответе се да се подложите на влиянието на Металния Бик, който е диаметрално противоположен на вас. Металът ограничава! Бикът кара Маймуната да се чувства като ученик пред пенсиониран учител по математика. Тази година мислите, че ще скучаете. Но е възможно да погледнете на положението от напълно различен и положителен ъгъл. Бикът допълва много добре Маймуната, като осигурява структура, организация и постоянство. Тези красиви качества, съчетани с вашата изобретателност и любопитство, могат да предизвикат искри.
Професионално ще бъдете най-добри до началото на пролетта, готови да покажете на света степента на вашите таланти. Сентиментално, веднъж ще сте склонни да търсите определена стабилност в любовта. Независимо дали сте семейни или необвързани, няма да искате да шикалкавите повече. Може дори да помислите да се съберете с човека, когото харесвате и може би дори да създадете семейство. Ако вече сте го направили, ще имате много забавление, споделяйки време с любимите хора,гушнати до камината.
Метална Маймуна (1980)
Тази година вашата мотивация и ангажиментите ще бъдат безупречни. Перфектното време да вземете добри препоръки и да предизвикате себе си!
Водна Маймуна (1932, 1992)
Сега е моментът да отворите сърцето си за промяна и да дадете шанс на любовта. Рисковете, поети тази година, ще се изплатят.
Дървена Маймуна (1944, 2004)
Пролетта е вашият сезон. Тогава се изправете срещу всички предизвикателства, направете промени и постигнете професионални успехи. Направете го!
Огнена Маймуна (1956, 2016)
Тази година металният елемент на Бика ще успокои пламенността и чувството ви за преувеличение. Възползвайте се от тази нова възможност, за да си направите реален самоанализ.
Земна Маймуна (1968)
Очакват ви големи професионални постижения с възможен приток на пари. Наслаждавай се!

ПЕТЕЛ (1933, 1945, 1957, 1969, 1981,1993, 2005, 2017)
Прецизен, надежден, пищен, вие никога не правите нещата наполовина и не оставяте нищо на случайността. Под влияние наМетала, който е вашият неподвижен елемент, ще претърпите двойното влияние. До средата на пролетното почистване ще бъдете два пъти по-ефективни, прецизни и организирани от обикновено. Междувременно Бикът ще предизвика у вас нужда от стабилност, спокойствие, но също така и от неизменна мотивация. В професионален план тази година очаквайте да управлявате тревожността си по-добре.
Ще успеете да се откъснете от това, което обикновено ви кара да се тревожите, и ще успеете блестящо да се закрепите в настоящия момент, наслаждавайки се на победите си и обмисляйки списъците си за „вършене“ точка по точка, без да се подлагате на натиск.
В сърдечната сфера акцентът ще бъде върху искреността и стабилността. Необвързаните ще самоанализират ситуацията, за да им помогнат да определят по-добре своите нужди и това, което ги прави истински щастливи. Любовта ще дойде, когато му дойде времето. Семейните ще почувстват необходимостта да отворят сърцето си и да помислят заедно за различните пътища, които се отварят пред тях. Никога не е напразно да задавате въпроси, да се разпитвате и да се стремите да подобрите вашите човешки взаимоотношения. В края на годината, като коледен подарък, ще получите отговорите, които сте очаквали.
Метален Петел (1981)
Умът, интелигентността и волята ви ще бъдат безупречни тази година. Перфектната възможност да направите големи начинания.
Воден Петел (1933, 1993)
Тази година ще имате достатъчно енергия и желание да се справите добре, да свършите нещата, да направите ключови стъпки в личния и професионален живот.
Дървен Петел (1945, 2005)
През 2021 г. ще гъмжите от идеи и въображение. Ще искате да промените света, да подобрите нещата и да направите свой принос. Защо не!
Огнен Петел (1957, 2017)
Влиянието на металния елемент ще смекчи ентусиазма ви и ще ви позволи по-голяма ефективност, по-добра организация и със сигурност големи успехи.
Земен Петел (1969)
Пролетта ще ви донесе чудесна професионална възможност, а лятото ще ви донесе любов.

КУЧЕ (1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)
Общителни, справедливи и алтруистични, вашият знак не обича да прикрива нещата. Тази година, благодарение на непоклатимата подкрепа на Металния Бик, много от тези фини качества ще бъдат признати и възнаградени. Всъщност Бикът набляга на искреността, надеждността, трудолюбието и ангажираността. Той удовлетворява праведните, увенчава добрите и отличава постоянните. Следователно, оставайки верни на своите ценности, ще привлечете късмет, любов и благоденствие.
Ако сте самотни, през пролетта очаквайте приятна среща. Сладка и романтична мелодия ще завладее сърцето ви, която ще ви преведе през останалата част от годината на малък розовоблак от мечти. Семейните ще имат нужда от стабилност, искрена ангажираност и обещание за вярност повече от всякога. Преместване, брак, деца... тази година нищо няма да ви изплаши - напротив. Ще трябва обаче да проявите търпение и да настроите цигулките си с тези на вашата половинка. Имайте предвид, че тези пътеки могат да бъдат изминати само ръка за ръка.
В професионален план късметът е на ваша страна и в края на ноември ще ви даде чудесна възможност.
Метално Куче (1970)
Вашата умствена сила, твърдост и непоклатима дисциплина ще ви позволят да постигнете целите си още тази есен. Ще успеете да останете в првилната посока, да останете себе си.
Водно Куче (1982)
Съсредоточили сте вниманието изцяло върху семейството. Тази година ще искате да го създадете, разширите или глезите. Във всеки случай знаете как да се възползвате от качествата си.
Дървено Куче (1934, 1994)
Вашата нужда от баланс и стабилност ще бъдат задоволени това лято с красив ангажимент към любовта или обещание за вярност.
Огнено Куче (1946, 2006)
Уверени в себе си и във възможностите си ще бъдете още повече тази година. От месец март нищо не може да ви спре.
Земно Куче (1958, 2018)
Имате голяма нужда от стабилност: желание да изградите дома си, да преустроите интериора си, но и да се погрижите за здравето си.

СВИНЯ (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)
В китайската астрология се свързва с форма на елегантност, изтънченост и дори чувственост. Търпеливи, честни и щедри, правите къщата си убежище на мира. Дръжте сърцата си! Ако харесвате малкото си удобство, тази година ще бъдете обслужени. Бикът ще влее със своята земна енергия, перфекционизъм, вкуса си към мир и спокойствие. Металният елемент също мотивира да се запретнат ръкави и да се изградят добри основи.
Не се колебайте да се впуснете в нови предизвикателства от месец февруари: върнете се към спорта, подобрете начина си на живот, четете книга всяка седмица, гответе добри, здравословни и балансирани ястия, спрете да пушите и дори се преориентирайте професионално... Нищо няма да ви спре.
Ако сте необвързани, възползвайте се от благоприятния климат, за да опознаете по-добре себе си. Отворете сърцето си за щастие, любов и новости тази есен - няма да останете разочаровани! На семейните животът ще им се усмихне. Ще искате да изживеете важен етап от любовта си и да се насладите на хубавите моменти заедно, като същевременно наблюдавате оптимистично и добронамерено вашето споделено бъдеще. Баланс, хармония и любов ще има във всички направления тази година. Така че сбъднете желанията си!
Метална Свиня (1971)
Този елемент ви дава солидна структура и силна воля. Не се колебайте да се предизвикате тази година!
Водна Свиня (1983)
Вашата емоционалност, интелигентност и страстна натура ще бъдат изпълнени с позитвни емоции. Започвайки през март, вълна от любов ще обхване живота ви, пращайки ви направо към седмото небе.
Дървена Свиня (1935, 1995)
Животът ще ви се усмихне! Тази година чувството ви за хумор, оптимизмът и щедростта ви ще звучат много положително и ще отворят затворените врати.
Огнена Свиня (1947, 2007)
Отворете сърцето и ума си за новото, за непознатото и за любовта. Не се страхувайте тази година да се отпуснете и да приемете ръка за помощ.
Земна Свиня (1959, 2019)
Вашата доброта, търпение и благосклонност ви носят уважение и са доказали своята стойност неведнъж. Останете верни на такива големи ценности.

МИШКА (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)
Предадохте щафетата на решителния и много сериозен Метален Бик. Доброволен и трудолюбив, той бързо ще наложи устойчив ритъм на останалата част от зодиака. В комбинация с вашия енергичен, амбициозен и активен характер, той обещава година, пълна с предизвикателства и успехи. Краят на пролетта ще е особено плодородна за вас и за благоприятна промяна. Ако сте имали предвид нови предизвикателства, промяна в кариерата или състезание, това е идеалният момент да се впуснете. Звездата на късмета е до вас до началото на октомври и предвещава лято, изпълнено с късмет и щастлива съдбата.
Къде е любовта във всичко това? Необходим ви е почитател, таен или не, добра доза търпение и мотивация, за да ви хване, че летите, тъй като тази година ще бъдете неуловими. Ако сте обвързани, трябва да намерите баланс между личния живот и външния свят, за да запазите най-добре връзката си. Няколко бури на чувствата ще рискуват да разтърсят семейното спокойствие през юли. Звездите ви съветват да направите крачка назад, като прекарате, например, ваканцияа - всеки сам, за да се почувствате по-добре. През октомври слънцето ще се върне и ще ви обещае моменти на романтика, доказвайки още веднъж, че любовта никога не отива далеч от вас.
Метална Мишка (1960, 2020)
Тази година оставете място за късмет, шанс и неочакваното. Не можете да контролирате всичко, да предвидите всичко. Така, че пусни.
Водна Мишка (1972)
Слушайте интуицията си повече от всякога. През май тя ще ви разкрие много тайни и ще ви позволи да откриете скрития си талант.
Дървена Мишка (1984)
Тази пролет вашата креативност и чар ще бъдат увеличени десетократно. Нищо и никой не може да ви устои.
Огнена Мишка (1936, 1996)
Тази година вашият социален живот ще бъде в центъра на вниманието. Ако ситуацията го позволява, в края на пролетта ще имате само едно желание, излезте, посмейте се и избухнете!
Земна Мишка (1948, 2008)
Времето за самоанализ настъпи. Топло е в дома ви тази зима и ще искате да предложите най-скъпите си мисли на близките си.

Със Станка Ангелова може да се свържете на тел: 0885 408 779 и 0889 887 367
 

 
Срещнете се със Станка Ангелова в Бургас

През септември можете да се срещнете лично с ясновидката в Бургас. Станка Ангелова отново гостува в Бургас и можете да й зададете въпросите, които ви вълнуват очи в очи.

За записвания и подробности - 0885 408 779

продължава>
 
Станка Ангелова приема във Варна

През септември 2020 г. можете да се видите с ясновидката Станка Ангелова във Варна. 

За записвания и подробности се обадете на телефони: 0885 408 779, 0885 408 779

 
Срещнете се със Станка Ангелова в Бургас

През януари можете да се срещнете лично с ясновидката в Бургас. Станка Ангелова отново гостува в Бургас и можете да й зададете въпросите, които ви вълнуват очи в очи. 

За записвания и подробности - 0885 408 779, 0885 408 779

 

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 15
Банер

От галерията