Мека зима вещае чудотворката от Златица - Станка Ангелова

Според в. „Галерия” тя „посочва събития в живота на хората с точността на швейцарски часовник”. Близо четвърт век тя е сред най-търсените и популярни български ясновидки. Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия я търсят да прозре бъдещето им. Славата й се разнася още в годините на тоталитаризма, когато да притежаваш ясновидска дарба не е безопасно. Безспорно Станка Ангелова оглавява топлистата на най-добрите български ясновидки, което я прави търсен консултант на седмичните прогнози на най-четените издания.

Топпрогнозите за наближаващата зима на Станка Ангелова:

Зимата се очертава сравнително мека с навалявания на сняг, но значително по-добра от преходната. Явно климатът е на страната на хората, защото с тази голяма безработица, на хората ще им е много трудно през годината. Не се очакват силни навалявания от сняг. Декември и януари ще преминат без непрекъснати валежи от изобилен сняг. Ще вали слаб,о без да се задържа снежната покривка. За сметка на февруари и март – тогава температурите ще паднат по-често под нулата. Напролет ще има много и често превалявания от дъжд. Поради слабия снеговалеж житните култури на места ще пострадат. Има българска поговорка: „Дебел сняг - голям комат”. Въпреки всичко земята ще поеме нужното количество влага и като цяло годината да е задоволителна и като реколта.

Онези, които се занимават със земеделие, ще срещнат доста трудности. Субсидиитe, които им бяха обещани, ще се опитат да ги отложат, но ако те си потърсят правата, ще спечелят.

www.bourgas.org
10.12.2009

 

От галерията