БЛИЦ Ясновидката Станка Ангелова с много тревожни прогнози за 2020 г.

БЛИЦ Ясновидката Станка Ангелова с много тревожни прогнози за 2020 г.

Това ще е изключително динамична и напрегната година, предрича астроложката София. 2020-та ще е изключително динамична и напрегната година, прогнозира Станка Ангелова, която е сред най-известните ясновидки в България. Тя предупреди, че само една искра може да доведе до Трета световна война, в интервю за "Флагман". Трябва да са благодарни на Господ, защото ни щади от страшни природни бедствия, казва дамата, която е и астролог. Тя има способността да “чете” от Акашовите записи. В Божествените летописи, до които феномените като нея имат достъп, всеки индивид е регистриран с делата, които е извършил и с кармата, която трябва да изкупи.

Ето какво още казва Ангелова:

- Посрещнахме Новата година, изпълнени с надежда и вяра, а медиите бълват страхотии. На Нострадамус му се привидяло преди пет века, че 2020-та е ще определяща за бъдещето на целия свят и предсказал страшен конфликт между англосаксоните и руснаците, а Ванга пророкувала нова икономическа криза. Каква ще е годината според вас?

- Изключително ще е динамична, много напрегната и в икономически, и в политически аспект. Ще има много сериозни конфликти, които ще изправят целия свят в опасност, защото ако пламне искрата, ще стане по-страшно и от Втората световна война. Кризисните етапи ще са три. И този път обаче ще ни се размине. Екстремните ситуации няма да липсват, но няма да се стигне до крайност. Много фирми в света ще потънат в задължения, а това ще се отрази на битието на хората.

- От годишния хороскоп, който сте публикувала в сайта си, разбрах, че 2020-та ще е година на Стрелеца – ще си сбъдне мечите. Везните ще са все по-влюбени, а Овенът ще се освободи от оковите на миналото. Като астролог какво бихте казала за България в годината на плъха? Ще се измъкнат ли страхливите българи от дупката, в която са се натикали след 30-годишния преход? Ще има ли масови протести?

-Много ще са, но за съжаление българинът няма все още да излезе от дупката. Проблемът е, че сме плашлив и завистлив народ. В другите европейски страни, когато има протестиращи в даден отрасъл, всички ги подкрепят. При нас обаче това не се случва – излизат стотина потърпевши и всички останали ги оплюват, вместо да се обединим. Докато не започнем да се подкрепяме взаимно, няма да постигнем нищо. Българите не сме мързеливи, но сме отчаяни.

- Има ли магическа сила, която може да направи българите щастливци? Какво бихте посъветвали хората, за да се сбъднат мечтите им? - Има и сънародниците ни винаги трябва да са благодарни на Господ, защото ни щади от страшни природни бедствия. Имало е наводнения, земетресения, но минаваме по тънката лайсна. Бог ни дава, но е нужно да направим нещо за себе си. Трябва да сме съпричастни към болката на ближния. Докато сме разделени, ще страдаме. А според вас кога един човек е щастлив?

 - Когато е удовлетворен от себе си и от света, който го заобикаля...

- И когато може да подсигурява семейството си. Не казвам, че трябва например да ходи да си пие кафето в Париж. Говоря за средностатистическия българин, който се нуждае от добре платена работа. Когато това го няма, хората стават озлобени. Ако не получават редовно заплата, затъват в дългове.

-Казват, че при високосна година природата се бунтувала и се случвали повече природни бедствия. Имат ли наистина основание да се страхуват?

- Да. Ужасни бедствия ще има в целия свят. България няма да бъде подмината, но няма да е толкова тежко положението, колкото в другите страни. Ще има през 2020-та много наводнения, пожари и земетресения. Те ще са повече, отколкото в предходните три години. Ще бъдем обаче пощадени.

- Президентът Румен Радев е в конфликт с управляващите от ГЕРБ. Възможно ли е да се стигне до отстраняването му и до предсрочни президентски или парламентарни избори?

- Не. Ще си изкарат мандата.

- Нови оставки на министри ще има ли?

- Правителството няма да падне, но доста от управниците ще се разделят с постовете си. За Бойко Борисов може да се говорят лоши неща, но той не толерира хората от своето обкръжение и който сгафи, го отстранява. Само една птичка обаче пролет не прави. Защо трябваше да се стига до кризата в Перник и премиерът пак да се намесва...

- А на други места водна криза ще има ли?

- Не. Това, което се случи в Перник, е следствие от безхаберие.

-Прогнозата ви за изборите през 2019-та се оказа точна, но какво бихте посъветвала политиците сега?

- Добре ще е партиите да намерят верния път и да бъдат единни за доброто на България. Когато е за благото на народа, нека политиците забравят тясно партийните си интереси! Винаги се е крадяло и то не само в България, но ако политиците работят за народа, хората няма да ги дразни това, че са взели и за себе си нещо. Много ми харесва вица за един българин, който отишъл на гости на французин. Нашенецът бил заведен на вилата му. Яли, пили и накрая сънародникът ни казал: „Добре бе, приятел, толкова много неща за кратко време как ги постигна“. Французинът отговорил: „Виждаш ли оня път, дето се вие? Сънародникът ни кимнал утвърдително. Зад него видял и болницата. Малка част от всичко това остава при мен, споделил французинът. Двамата приятели се разделили и след една година българинът поканил авера си на гости. Нашенецът го закарал на морето, за да види вилата, яхтата и новата му колата. Французинът попитал как за толкова кратко време така забогатял. Българинът отговорил с въпрос: „Виждаш ли оня път, който се вие“. Чужденецът се пулел, но такова чудо нямало. Нашенецът го питал дали вижда училище. Французинът отговорил с „Не“. А болницата виждаш ли, попитал българинът и чужденецът напразно се взирал в далечината. Всичко е при мене, казал накрая сънародникът ни. Дано управляващите да разберат този виц!

-А има ли шанс да се напълнят хотелите в Слънчев бряг с туристи след срива заради срива на туроператора „Томас Кук“ или ще се стигне до серия от фалити и до масова разпродажба на хотели край морето?

-Други банкрути няма да има. Хотелиерите ще се справят с предизвикателствата и ще продължат да развиват бизнеса си.

-По-трудна ли ще е 2020-та от 2019-та?

-Не. Важно е обаче всички да работим за България. Имаме толкова красиви курорти, чудесни планини и минерални извори. България е богата страна. Трябва обаче да се развива в правилната посока.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/intervyu/yasnovidkata-stanka-angelova-s-mnogo-trevozhni-prognozi-za-2020-g_news718256.html

 

 

От галерията