Ако човек мисли негативно сам си докарва болести

Станка Ангелова знае какво ще се случи с даден човек! Наследила е способностите от баба си и от прабаба си (румънки по народност). Гадае миналото, предсказва бъдещето. Занимава се с изчистване на негативна енергия, леене на куршум, разваляне на магии, предпазване от магически нападения. Повече от четвърт век Станка Ангелова е сред най-търсените български ясновидки. Политици, учени и шоузвезди се допитват до чудотворката от Златица – да пророкува бъдещето им, да развали магия или родово проклятие.

- Проявили сте ясновидските си способности на 10-годишна възраст?

- Вкъщи ставаха разни случки с братчетата или с майка ми. Предричах им някои неща, които се сбъдваха до часове или най-късно до следващия ден. Лека-полека установих, че това, което правя, не е измислица, а реалност.

- Вярно ли е, че сте станала ясновидка, след като ви е ухапала змия?

- Да, така е. Бях с баба ми в Румъния.

ЗМИЯТА МЕ УХАПА И ОТТАМ НАТАТЪК НЕ ПОМНЯ НИЩО

Баба ме спаси по свой си начин. След това се проявиха моите дарби.

- Защо на масата пред вас има стара икона?

- Тя е от 1812 година. Минала е през много ръце. Подарък ми е, за да работя с нея. Иконата ми дава сили. Така се справям с хорската мъка.

- Днес хората се интересуват от магии. Вие с кои от тях се занимавате?

- Много ми е приятно, когато дойдат при мен и кажат: “Аз съм влюбен. ” Все едно че около мен има магия. А магията не е определение само за лошо. Тя може да носи и добро. За съжаление самата дума винаги се приема в отрицателна светлина.

- Какво е за вас магията?

- Промяна на човешкото мислене, душа и живот. Тя не се докосва, не се вижда, но се усеща.

- Защо българите се насочват към магии и бягат от традиционното лечение?

- Според мен е неправилно, ако тръгват да се лекуват само с магии. Когато един човек се разболее, първото, което трябва да направи, е да потърси лекарска помощ. Ако докторите не се справят, хората могат да се насочат към нетрадиционна терапия.

- За какво помага леенето на куршум?

- Това е ефикасен метод против страх (уплах), против напикаване при децата. Помага и в случаи на депресия. Отстранява отрицателната енергия, натрупана в човешкото съзнание и душа.

- А леенето на восък?

- Също за изчистване на негативната енергия.

- Как идва при нас отрицателната енергия?

- Някои хора си я натрупват сами. Ако човек мисли негативно, сам си докарва болести и отрицателна енергия. В такъв случай има нужда от леене на восък. Така ще преживее положителни емоции.

- Освен с восък и куршум може ли по друг начин да се премахва негативната енергия?

- Да. Това става чрез лично мой начин. Изработвам специални амулети и ги зареждам с положителна енергия. След това ги давам на хора, които имат нужда от такива.

- Всеки човек ли е податлив на вашето лечение?

- Не. Има хора със собствена самозащита и трудно допускат до себе си човек като мен. Те просто не ми позволяват да се доближа до тяхното биополе.

- Вие влизате ли в биополето на тези, които вярват във вас?

- Разбира се. Точно оттам черпя информация за всичко, което се е случило в живота на човека, за предстоящите му проблеми.

- Можете ли да разпознавате болести?

- Да. Лично изпращам болните да търсят медицинска помощ. Когато направят необходимите изследвания, вече могат да дойдат при мен.

- Разкажете някой интересен случай!

- Преди време при мен дойде млада жена. Тя е омъжена от две години, забременява, но не може да износи плода. Прави спонтанни аборти. Мисли си, че й е направена магия. Мъчи се да я разваля. Отново забременява, и отново губи бебето. След като научила за мен, ме посети. Казах й, че няма никаква магия и й препоръчах да отиде на гинеколог. Лекарят отстрани проблема и сега нещата са наред. Жената е бременна в осмия месец. Убедена съм, че ще роди здраво бебе.

Сещам се за още един случай. При мен дойде мъж, който е ходил при различни доктори и не са му помогнали. Непрекъснато му става лошо, повръща, губи апетит и сън, слабее. Направените изследвания не показват никакво заболяване. Интересното беше, че неприятните ситуации му се случваха на определено място вкъщи. Когато излизаше извън населеното място, където живее, нямаше такива оплаквания. Близките му мислеха, че се преструва. Разговарях с него и установих, че му е направена силна магия. Наложи се да проведем няколко сеанса. Изпълни всичко, което му препоръчах. Накрая ми изпрати благодарствено писмо.

- Каква терапия препоръчвате?

- Болните да отидат на доктор, на санаториум (в зависимост от случая). Към всеки човек подхождам индивидуално.

- Вярвате ли в провидението?

- Определено.

НИЩО НА ТОЗИ СВЯТ НЕ Е СЛУЧАЙНО

Всеки от нас е дошъл с някаква задача. Животът на всеки човек е предопределен от трите дни, както казваме ние – орисниците.

- При вас идват много хора. Забелязвате ли фамилна обремененост?

- Често при мен идват хора с родово проклятие. Ако не бъде премахнато навреме, то ще се предава от поколение на поколение. Обикновено го приема първородното дете в семейството.

- От какво произтича родовото проклятие?

- От скарване между родата. Понякога се произнасят клетви, например: ”Хаир да не видиш!”, “Добро да не видиш!”, “Децата ти да не се оженят!”, “Децата ти деца да нямат!” и др. За съжаление това се случва.

- За какво най-често се правят магии?

- За раздели. Аз помагам на съпруги, които искат да си върнат мъжете. Намесвам се в случаи, когато свекърва иска да раздели сина от снахата.

chudesa.net
16 ноември 2007

 

От галерията