Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 15 деkември до 22 деkември 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Мислете позитивно оттук нататък и вдигнете глава, защото много скоро ще направите голяма крачка напред и ще видите как семената, засадени отдавна, най-накрая поникват с жизненост. Опитайте се да я използвате максимално и изпълнявайте възможно най-много задачи сега, за да не ги оставите за периода преди Нова година. Започнете да планирате следващия цикъл предварително, тъй като той често е пълен с благословии, уроци, благодарност и усмивки.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Седмицата сочи към много обещаващи дни, с видимо издигане на вашето самочувствие, както и интересни обрати, където най-малко очаквате. Освен това ще бъдете много фокусирани и развълнувани от стартирането на проекти, които могат да подобрят вашия живот и на всички около вас, чрез конкретни или постоянни действия. Любовната планета Венера е благоприятна за вашия знак. Какво страхотно време! Най-накрая имате повече пространство за чувственост, любов.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Тези последни дни на старата година ще бъдат идеални за неочаквани трансформации и изненадващи обрати във всички възможни области. Пригответе се да изживеете неща, които не сте очаквали, особено във връзка със семейството, работата, обучението, духовността и финансите. Управляващите планетни енергии сочат към неочаквани придобивки, нови постижения и различни трансформации, независимо дали са вътрешни или външни.

РакРак (22.06 – 21.07)

Забравете за незначителните сътресения в ежедневието и се опитайте да се съсредоточите върху това да се грижите повече за себе си, да съживите душата си и да реализирате най-съкровените си мечти. Ще трябва да се научите да уважавате собствените си граници и да следвате собствените си желания, тъй като удовлетворяването на другите вече не трябва да бъде неограничена грижа.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Седмицата обещава безброй благословии, както и изобилие, просперитет и успех за вас и всички близки до вас. Съсредоточете се върху прегледа на поведението и подобряването на собствените си нагласи, ако искате да избегнете по-нататъшно разочарование. Определено трябва да използвате силата на Марс в своя полза тази седмица. Ако има конкретен въпрос, който искате да изясните или финализирате преди Коледа, сега е моментът да го направите.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Ще трябва да вземете някои много важни решения, които напълно ще променят вашата гледна точка и социална позиция оттук нататък. Бъдете много внимателни и когато избирате кой трябва или не трябва да следва този път до вас, защото приятелството и любовта трябва да присъстват, да сте лоялни и съвместими с това, което търсите и вярвате. Запомнете: по-добре сам, отколкото в лоша компания. Най-доброто, което можете да направите, е да се съсредоточите върху проекти, които са съобразени с това, което търсите и в което вярвате.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Този път през новата седмица ще бъдете с ниска концентрация, много безпокойство, дълбоки страхове и мъка, които няма да изчезнат лесно. Няма да ви е лесно, но помнете: преодоляването на трудностите със запазването на човешкото у себе си винаги се възнаграждава от Вселената. Дори тази седмица да е богата на емоционални изблици, трябва да стиснете зъбите и да покажете търпение във всички въпроси. Всички трудности са решими. Сега е особено важно да слушате себе си, вашите нужди и желания.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Ще се чувствате предизвикани от време на време през тази седмица. Научете се веднъж завинаги да поставяте граници, да сте ясни и обективни в позициите си и да сте отворени за искрени, конструктивни и зрели диалози с тези, които са ви наранили или разочаровали по този път. Колективът от Плутон, Меркурий, Венера и Нептун ще работят във ваш интерес и ще ви подкрепят, ще карат проблемите да изчезват един по един като с магическа пръчка. Но Уран, Юпитер и Сатурн ще са контра и ще спъват задружните им усилия.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Важно е да се опитате да останете много фокусирани върху най-важните си проекти и да организирате целите си стратегически, в допълнение към избора на хора, които искате и трябва да задържите около вас. Разберете, че всеки избор ще бъде решаващ. Слънцето и Марс са във вашия знак и разпалват вътрешния ви огън. Добро време да се борите за по-голямо признание, стабилност и качество на живот. Възстановявате силите си толкова бързо след напрегнат ден.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Ако в най-тъмния месец от годината ви се прииска да се свиете в „бърлогата си“, не бива да се отдавате на подобно желание. Време е да се развеселите и да покажете на света какво струвате. Не се крийте от проблемите: Вселената е готова да предостави ресурс за решаването им. В четвъртък Луната и Венера се срещат в тригон. Тези двете ви гарантират прекрасно и съзерцателно време, в което любовта също не е пренебрегната. Насладете се на този красив подарък от звездите.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Със Слънцето и Марс в секстил към вашия знак, вие ще започнете седмицата в добро настроение и пълни с увереност, скъпи Водолеи. Юпитер в съвпад поставя последните щрихи върху оптимистичната ви харизма. Нищо чудно, че събирате възхищение и заслужени комплименти. Тази седмица не е най-доброто време за промяна. Ако изглежда, че нещо се обърква в някаква област, опитайте се да премахнете смущенията, без да променяте фундаментално нищо.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Внимавайте с рисковани и съблазнителни предложения, тъй като те могат да бъдат от хора, които искат да се възползват от вашата невинност, ентусиазъм и неопитност. Не се страхувайте от критика, отхвърляне, разочарование или нови предизвикателства по пътя. Всеки етап, през който преминете, ще ви осигури множество знания, трансформации и проспериращи резултати, които ще допринесат за изграждането на вашия нов път. Грижете се малко повече за себе си и за тези, които обичате.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията