Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

14 декември до 24 декември

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Това е добър период за работа по собственото ви развитие, резултатите няма да се забавят дълго. Преодолейте гордостта си и погледнете недостатъците си. Събитията не винаги ще съответстват на вашите сценарии, но светът не ви дължи нищо. Не бъдете твърде амбициозни. Определете истинските приоритети и се ръководете от тях във вашите действия. Бъдете реалисти. Старайте се да видите ситуацията от най-добрата страна, отхвърлете предразсъдъците. Бъдете толерантни и не се присмивайте на никого. Скромното поведение е ключът към успеха.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

По някаква причина, вашата среда е враждебна към вас и обстоятелствата са такива, че не можете да предприемете нищо по въпроса. С течение на времето всичко ще се промени. Но сега нямате какво да направите. Вашите ценности не съвпадат с ценностите на хората около вас. Вероятно сте станали обект на завист или неприязън. Действайте според вашите собствени идеали и ценности. Не предизвиквайте противопоставяне и не ставайте агресивни. Не слушайте какво казват за вас и не обръщайте внимание на усилията да разклатят стабилността и самочувствието ви.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Никой не може да избяга от загубата, защото това е естествения ход на събитията. Приемете като нещо неизбежно онова, от което трябва да се освободите - да пожертвате някои навици, предпочитания, хора, вещи, работа. По този начин ще опростите задачата си и ще улесните напредъка си. Може да се чувствате в неравностойно положение в сравнение с тези, които понастоящем имат повече възможности от вас. Не позволявайте емоциите да ви управляват. Ако драматизирате събитията твърде много, никога няма да видите истинската картина.

РакРак (22.06 – 21.07)

Може да ви се прииска да внесете леко изменение в средата около вас, за да отразява по- добре вашите вкусове и предпочитания. Не бъдете прекалено прагматични във вашите цели и мироглед. Скрита опасност се крие в привидно ясна ситуация. Ако се поддадете на изкушението, което е безобидно на пръв поглед, то може да се развие по най-непредвидим начин и да ви причини много проблеми. Бъдете бдителни. Непрекъснато се придържайте към пътя, който според вас е правия. Ако осъзнаете, че лош навик е възникнал в живота ви, не му позволявайте да се развива повече.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Бъдете чувствителни към нуждите на околните. Правете каквото можете, за да бъдете полезни. Дайте всичко от себе си. Бихте могли да станете източник на вдъхновение и сила за тях. Можете да предложите на хората толкова много, че те със сигурност ще ви оценят подобаващо. Това ще е от полза за всички. Концентрирайте се върху това, което се случва тук и сега. Използвайте всяка предоставена възможност да развиете и демонстрирате вашите способности. Отворете се за новото. Ако вашето обкръжение ви създава неприятности, не се оставяйте да ви извади от равновесие.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

             Вече са възможни много неща. Трябва само да се направи една крачка напред и вратите започват да се отварят пред вас. Определете всички налични ресурси, с които разполагате. Може би сте спестили пари,  събрали сте приятели,  придобили сте знания, опит, имате специални умения или качества - възможностите са безкрайни. Това е вашият капитал. Решете как да го управлявате най-добре, за да постигнете целите си. Сега е моментът да спечелите пари. Ако имате нужда от още информация, събирайте я.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Нещата известно време бяха зациклили в мъртва точка, но сега започва естествен процес на растеж. Един добър момент за действие. Използвайте го конструктивно. Опитайте да обхванете цялата ситуация, като обърнете специално внимание на взаимовръзките. Вземете под внимание как вашите действия могат да засегнат другите хора. За да си гарантирате дългосрочен успех, трябва да бъдете активен участник в развитието на събитията. Работете здраво и се възползвайте максимално от предоставените възможности.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Периодът на разочарованието свършва. Той беше свързан с недоразумения и противоречия в отношенията. И накрая проблемите могат да бъдат решени. Проектите ще започнат да се изпълняват. Ще можете да кажете сбогом на ситуация, която не ви удовлетворява. Но това няма да се случи от само себе си, без вашето активно участие. Трябва да разберете какво ви дърпа назад, къде сте били блокирани и защо. Опитайте се да разберете как вашите действия или поведение са повлияли върху ситуацията.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Седмицата носи обещание за успех, но докато по волята на обстоятелствата още е невъзможно да направите важна стъпка, бъдете внимателни. В ежедневните дела обърнете внимание на детайлите. Използвайте временните паузи, за да разработите планове, да събирате информация и да обсъждате възможностите с другите. Не се опитвайте да насилвате събитията. Всичко, което можете да направите е бавно да подготвяте почвата за бъдещи промени. Вие сте нетърпеливи да се втурнете напред, но бъдете сдържани, докато ситуацията се подобри .

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Възможни са сериозни постижения, при условие че постоянствате и не преследвате егоистични цели. Първо, трябва да знаете точно какво искате да постигнете. За да преодолеете всички препятствия се нуждаете от повече ентусиазъм и решителност. Следващата стъпка е точно да изберете посоката на действие, защото само правилният избор може да гарантира успех. Бъдете възприемчиви към нови идеи. Продължете да действате като внимателно претегляте всички възможни последици от решението си.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Нови възможности ви призовават, ситуацията, в която се намирате, ще се промени по полезен и приемлив начин. Вие изведнъж ще се почувствате по-силни, по-мъдри и по-щастливи. В душата ви съжителстват сили, над които нямате власт. Те принадлежат към по-дълбоката и по-мъдра част от вас. Понякога е необходимо да промените някои аспекти на живота си. Тази седмица може да е много напрегната в службата ви. Вашето мнение за това какво и как да се направи може да е в конфликт с мнението на началниците ви. Освен това може да имате проблеми със спазването на подчинението и дисциплината.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Бъдете в добро настроение, срещайте се с хубави хора, радвайте се по-често. Смело флиртувайте. Препоръчително е да се занимавате със саморазвитие и интелектуална дейност. Вашият заслужен успех ще ви постави в центъра на вниманието на работното място. Вкъщи, елиминирайте конфликтите още в зародиш. Ще имате мистериозно преживяване. Ще има необходимост от бързо реагиране на променящите се ситуации. В детайлите се стремете нищо да не пропуснете, това може да бъде много важно. Трябва да сте внимателни по пътя, инстинктът за самосъхранение може да не сработи.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията