Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 14 до 24 април

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Любов
Флиртове, авантюри и любовни терзания запълват свободното ви време. Имате шанс за уреждане на лични проблеми. Очаквате добри новини, които няма да закъснеят. Не пътувайте на далечни разстояния. Ще се опитат да ви въвлекат в интрига. Добре е да спазвате правилото не чух, не видях.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Звездите ви подкрепят
Напрежение и пак напрежение. Това е една от най-натоварените седмици -емоционално и финансово. На път сте да уредите много важен проект. Мира не ви дава. Звездите са на ваша страна. Помислете как да се разтоварите. Предайте щафетата на хора, на които вярвате.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Съжителство
Колко отдавна очаквате тази новина. Най-после това се случва. Получавате предложение за брак или съвместно съжителство. Не подценявайте ситуацията. Настъпва коренна промяна в личния ви живот. На работното място очаквайте реорганизации, но това трябваше да се случи.


РакРак (22.06 – 21.07)
Постъпления
Пътища, сделки, парични постъпления. Не се отчайвайте от последните неуспехи. Важното е, че излизате на чисто без загуба. Трудният период е на превършване. Очакват ви доходоностни дни. Не купувайте каквото и да било. Става въпрос за имоти или кола.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Добри новини
Спокойно обмисляте покупко-продажба. Това, което ви предлагат е в пъти по-малко. Не се доверявайте на адвоката си. По възможност го сменете. Играе двойна игра. Дете, човек от чужбина ви радва с добри новини.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Пари
Имате важни делови стрещи. Чудите се дали дали да започнете проект, свързан със стоителство. Почнете го. Подходящ е моментът. Добри новини. Парични постъпления.Сега идете на лекар. Напоследък губите сън, а и сърцето ви прави проблеми.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Приходи
В последно време харчите повече, отколкото изкарвате. Тормози ви голям кредит, но ще се справите. Крупна сума пари ви се връща -дали сте пари на заем от доста дълго време. Идва ви тъкмо навреме. Налага се да се погрижите за болен родител.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Авантюра
Започва кармичен пелиод на напрежение. Не се отчайвайте и не предприемайте нищо важно. Изчакайте да премине известно време. Тези, които се занимават със спорт или изкуство, е време да се докажат. Очаква ви авантюра с интересна личност.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Флирт
Ще имате много напрежение, свързано с началника. Получавате любовно признание от човек, от който сте в зависимост и се чудите доколко е искрено. Не се заблуждавайте. Всичко е флирт. Някои ще пътуват извън страната. Близък иска да ви запознае с избраницата на сърцето си.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Шанс
Ако сте очаяни от това, което ви се случва, доверете се на интуицията си. Вземете си отпуск. След това всичко ще си дойде на мястото. Не забравяйте, че сте дали обет за вярност към половинката. Очакват ви по-добри дни. Продажба на имот.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Нова работа
Най-после в личен план настъпват мир и спокойствие. Като че ли намирате верния тон за диалог и това води до мечтания мир. Предлагат ви нов пост, нова работа. Приемете. Можете да се справите и то доста добре.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Късмет
Имате добър шанс за завършването на поетите ангажименти. Ще вземете пари, които очаквате от доста дълго време. Това ви помага да дръпнете напред. Не предприемайте никакви промени на работното място. Екипът ви е добър.


 Контакти: 0885 408 779

 
Банер

От галерията