Фандъкова е воин, който ще се бори до край – твърди пророчица

Кметицата Йорданка Фандъкова е истински воин, който ще се бори до край – твърди пророчицата от Златица Станка Ангелова. Според нея пред столичния кмет стоят доста предизвикателства, но тя е с мъжки характер и ще ги приеме открито.
„Ще опитат да бойкотират Йорданка Фандъкова явно и задкулисно. Но тя ще устои на атаките и ще направи много за София до края на мандата си. Ще го изкара докрай и то успешно” – убедена е чудотворката от Златица.
„Правителството ще успее да се справи с управлението и ще изведе сравнително успешно страната от кризата. Премиерът Бойко Борисов ще управлява далновидно, но трябва да се пази от сривове в личния си живот. Ако успее да преодолее личните си неволи, министър-председателят ще стане един от най-успешните ни политици в най-новата история на страната” – провижда пророчицата Станка Ангелова.
Тя носи дарбата си от малка. Получава я след ухапване от змия в детството си. Тогава е лекувана с билки и баене от двете си баби – Донна и прабаба си Сабина, също прочути знахарки и гадателки в Северозападна България. Била е само на стъпка от смъртта, но към белия свят я връщат двете врачки.
Посланието на ясновидката Станка Ангелова към българите е да потискат злото в себе си и да се борят с живота, защото животът е борба.
„Ние сме гости на този свят, всичко материално е до време. Нека хората си помагат един други и така ще постигнем по-добро благосъстояние” – съветва пророчицата.

kliuki.bg
17 януари 2010

 
Банер

От галерията