Прогнозите на Станка Ангелова в новата й книга "Съдбата - карма или магия"

Излезе от печат втората книга на популярната ясновидка, писателка и психоложка Станка Ангелова. От 35 години средногорският феномен предсказва съдбините на хора и държави, предрича събития и катаклизми благодарение на вродената си криптостезия. Популярността на Станка Ангелова е огромна още отпреди 1989 г. , като в нашумя с предсказанията си година по-рано, че Корнелия Нинова ще оглави Коалиция за България, че партията на Бареков бързо ще напусе политическата сцена и още много събития в политическия и икономическия живот на България.

„Чудотворката от Златица” не се възприема за феномен, както обичат да я нарича. Откакто се помни вижда информация за бъдещи събития и минали деяния и десетки хиляди са хората, на които е помогнала.
Да притежаваш шесто чувство, да знаеш всичко за всеки, да си крачка напред във времето и да прозреш на всеки миналото е нож с две остриета. Откакто свят светува пророците са боготворени и хулени. Цялата човешка история е белязана с имената на велики ясновидци, променили съдбините на държави и личности, тласнали науката и знанието напред към по-доброто. Дарбата да си ясновидец се дава от Бога, за да помагат в безизходицата, да предвещават и предупреждават за надвиснали беди, за да се избегне негативното или да се намали страданието. И когато казват, че дадено пророчеството не се е сбъднало, това трябва да ни радва, защото няма по-хубаво от това да внесем корекции в негативните процеси и те да са за добро. Никога съдбата не е предначертана на 100 %, тъй като ролята на мисълта, внушението и желанието силно влияят при избора на решение. Ролята на ясновидството винаги е да влияе по някакъв начин да се сбъднат събитията в положителна посока. Важно е човек да осъзнае, че до голяма степен сам кове съдбата си.

Прогнози за съдбините на България
Преди години подчертах, че оттук-нататък изборите ще са на кантар. Преди 5 години го написах и сега ще го преповторя - независимо коя политическа партия ще управлява, политиците трябва да променят поведението си и да обръщат повече внимание на избирателите и на социалната политика. На хората им омръзна от политиканстване и популизъм, от този тип управление, което продължи 27 години и хората няма вече да го подкрепят.
Която и партия да спечели, нито една няма да управлява самостоятелно. Политиците трябва да се научат да управляват в съюз и крайно време е в управлението да бъде на принципа: „Съединението, а не разединението, прави силата“.

Политика
-Бойко Борисов се учи от грешките си, почерпил е поуки от първите два мандата, когато направи много компромиси и това не само не му помогна, а го принуди да прави политики, диктувани от други партии. В бъдеще ще управлява по-твърдо и повече ще набляга на проблемите на народа. Бойко Борисов все повече разбира, че да бъдеш добър управник, не трябва да си зависим, а да се работи за хората, за народа, а не за тесен кръг от фирми. Колкото повече се разграничава от другите и работи за благото на хората, те ще го подкрепят.
-Коалиция за България е във възход, откакто Корнелия Нинова оглави БСП и коалицията. Подемът на столетницата е видна и ще се задържи в следващите години. Аз преди години предсказах, че Корнелия Нинова ще стане лидер на БСП и тя добре стои на този пост. Смела е и казва нещата, каквито са, което въздигна партията след ръководството на Станишев. След време Корнелия Нинова може да излезе извън рамките на България и да я видим в управлението на социалистите в Европа.
-ДПС вече не са това, което бяха, но разчитат на своя твърд електорат в страната. Новата партия ДОСТ на Лютви Местан разчита преди всичко на българските изселници в Турция, но няма да успее да влезе в Парламента.
-Марешки и „Воля“ влизат в политиката и Парламента, но като предишните подобни партии, бързо ще се разпадне и хората ще се отдръпнат след година, защото ще видят, че е като другите. „Воля“ няма да има дълъг живот в политиката.
-Обединените патриоти имат място в Парламента, защото са коалиция. Народът гласува за тях, защото казваха на хората това, което искат да чуят. Патриотите много си повярваха, стигнаха своя връх и сега ще видим между тях конфликти. „Атака“ и Волен Сидеров, ако не са в тази коалицията,никога няма да може да влезе в Парламента. Каракачанов постигна максималното на президентските избори 2016 г., Валери Симеонов има твърди поддръжници, но не бележи възход. След време ще почнат да се карат, ще останат сила в Парламента, но няма да нарастват.
-Реформаторският блок и Нова Република с другите десни формации скоро се разбиват, за да потърсят след време ново обединение – с нови лидери и под ново име. Дори и тогава, ако влизат в управлението, то винаги ще е на ръба и под въпрос.
- Да, България няма да се обедини с другите десни партии и ще бележи възход от сегашното си състояние. Ще влезе в управлението при нови избори. Държи да се разграничи от другите десни партии и лидери.
- Движение 21 и Татяна Дончева – харесвана е, но няма шанс, няма да влезе в управлението. Същото важи и за партия АБВ. Калфин, Първанов, Румен Петков имаха своите златни възможности и своите победи. Искат повече отколкото могат. Остават на заден план. Ще са в „играта“ още известно време.
-Хората искат най-накрая партиите да започнат да работят за общото благо – искат мир, сигурност, спокойствие, добро образование, здравеопазване и доходи. Омръзна им да гласуват за политици, които нищо не правят за народа.
-Новото правителство също няма да изкара пълния си мандат. Ще тръгне да решава конкретни нележащи въпроси. Мнозинството не е стабилно, а и партиите, които не влязоха в Парламента, ще натискат. Ако през есента не падне правителството, следващият критичен период е след 2 години.
-Преди доста години писах, че в политиката ще влезе известен висок шоумен, познат от медиите. Видяхме го с иницииране на референдума и няма да е само това. Приемането на мажоритарния вот няма да е лесно и няма да е в познатия на Западните страни вид.
- Още по-голямо развитие в туризъма - отрасъл, който от години казвам как ще направи скок и ще се развива най-добре. От политиците и България зависи да се увеличи влиянието на България в ЕС.
- Много голям потенциал има пред балнеологията и целогодишния туризъм, което ще доведе до отваряне на работни места и създаване на доходи от почиващите.
-Освен Черноморието ще се развива планинския туризъм. Банско продължава да се утвърждава като международна ски дестинация, но повече внимание ще се обърне и на Боровец, и на Пампорово. България има големи ресурси в областта на туризма и ще ги развива.
-ЕС няма сега да се разпадне, но ще има промени в начина му на работа. Очакването други страни, членки на ЕС, да напуснат съюза като Великобритания няма да стане. И в Обединеното Кралство 2018-2019 ще им е тежко, после пак ще искат промяна. Шотландия ще искат да са към ЕС.
-Американският президент ще направи много гафове, агресията и национализма ще провокира големи движения срещу него. Втори мандат при него е немислим, а и при този има пречки (можем да ги определим и като здравословни) да изкара до края мандата си.
ИДИЛ – колкото и да ги унищожават руските и турските сили, терористичните атаки ще продължават, уж унищожени, а ще никнат като гъби там, където не ги очакват.
-Катаклизми ще има по света. Ще има почти разрушен град от природно бедствие. Стават все повече и по-тежки катаклизми, като резултат от измененията на климата.
Катаклизми в България няма да има. Хубава година. Ще завърши добре, с добра реколта. Винаги има наводнения - ще има две, но без жертви - те ще са последица от човешка небрежност. Леки трусове, без фатални последствия, нищо по-фрапиращо.
-2017 не е край на бежанската вълна, атентатите ще продължават, жертви в различни държави. Това е тяхната война. В България – не. У нас бежанците няма да направят проблеми...

За връзка със Станка Ангелова - тел.0885 408 779

www.bgbezgranici.com

Заявки за книгата на тел. 0888 262195 

 
Банер

От галерията