"ФЛАГМАН" Правителството няма да падне, но много от министрите ще си отидат

"ФЛАГМАН" Правителството няма да падне, но много от министрите ще си отидат
2020 -та ще е изключително динамична и напрегната година, каза ясновидката Станка Ангелова, която е и астролог. Светът ще се размине на косъм от Трета световна война, прогнозира дамата, която вижда бъдещето след ухапване от змия
Ключови думи: 2020 година, астролог, предсказания за 2020 година, астролог 2020 година, Станка Ангелова, бедствия 2020, прогноза за 2020 година, ясновидката Станка Ангелова, икономическа криза, бъдещето
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

 

Господ ни щади от страшни бедствия, минаваме през тънката лайсна, засега, казва ясновидката. 2020-та ще е изключително динамична и напрегната година, прогнозира Станка Ангелова, която е сред най-известните ясновидки в България. В ексклузивно интервю за Флагман.БГ тя предупреди, че само една искра може да доведе до Трета световна война.

Трябва да са благодарни на Господ, защото ни щади от страшни природни бедствия, казва дамата, която е и астролог.

Тя има способността да “чете” от Акашовите записи. В Божествените летописи, до които феномените като нея имат достъп, всеки индивид е регистриран с делата, които е извършил и с кармата, която трябва да изкупи.


-Посрещнахме Новата година, изпълнени с надежда и вяра, а медиите бълват страхотии. На Нострадамус му се привидяло преди пет века, че 2020-та е ще определяща за бъдещето на целия свят и предсказал страшен конфликт между англосаксоните и руснаците, а Ванга пророкувала нова икономическа криза. Каква ще е годината според вас?

-Изключително ще е динамична, много напрегната и в икономически, и в политически аспект. Ще има много сериозни конфликти, които ще изправят целия свят в опасност, защото ако пламне искрата, ще стане по-страшно и от Втората световна война. Кризисните етапи ще са три. И този път обаче ще ни се размине. Екстремните ситуации няма да липсват, но няма да се стигне до крайност.

Много фирми в света ще потънат в задължения, а това ще се отрази на битието на хората.

-От годишния хороскоп, който сте публикувала в сайта си, разбрах, че 2020-та ще е година на Стрелеца – ще си сбъдне мечите. Везните ще са все по-влюбени, а Овенът ще се освободи от оковите на миналото. Като астролог какво бихте казала за България в годината на плъха? Ще се измъкнат ли страхливите българи от дупката, в която са се натикали след 30-годишния преход? Ще има ли масови протести?

-Много ще са, но за съжаление българинът няма все още да излезе от дупката. Проблемът е, че сме плашлив и завистлив народ. В другите европейски страни, когато има протестиращи в даден отрасъл, всички ги подкрепят. При нас обаче това не се случва – излизат стотина потърпевши и всички останали ги оплюват, вместо да се обединим. Докато не започнем да се подкрепяме взаимно, няма да постигнем нищо.

Българите не сме мързеливи, но сме отчаяни.

-Има ли магическа сила, която може да направи българите щастливци? Какво бихте посъветвали хората, за да се сбъднат мечтите им?

-Има и сънародниците ни винаги трябва да са благодарни на Господ, защото ни щади от страшни природни бедствия. Имало е наводнения, земетресения, но минаваме по тънката лайсна. Бог ни дава, но е нужно да направим нещо за себе си. Трябва да сме съпричастни към болката на ближния. Докато сме разделени, ще страдаме.
А според вас кога един човек е щастлив?

-Когато е удовлетворен от себе си и от света, който го заобикаля...

-И когато може да подсигурява семейството си. Не казвам, че трябва например да ходи да си пие кафето в Париж. Говоря за средностатистическия българин, който се нуждае от добре платена работа. Когато това го няма, хората стават озлобени. Ако не получават редовно заплата, затъват в дългове.

-Казват, че при високосна година природата се бунтувала и се случвали повече природни бедствия. Имат ли наистина основание да се страхуват?

-Да. Ужасни бедствия ще има в целия свят. България няма да бъде подмината, но няма да е толкова тежко положението, колкото в другите страни. Ще има през 2020-та много наводнения, пожари и земетресения. Те ще са повече, отколкото в предходните три години. Ще бъдем обаче пощадени.

-Президентът Румен Радев е в конфликт с управляващите от ГЕРБ. Възможно ли е да се стигне до отстраняването му и до предсрочни президентски или парламентарни избори?

-Не. Ще си изкарат мандата.

-Нови оставки на министри ще има ли?

-Правителството няма да падне, но доста от управниците ще се разделят с постовете си. За Бойко Борисов може да се говорят лоши неща, но той не толерира хората от своето обкръжение и който сгафи, го отстранява. Само една птичка обаче пролет не прави. Защо трябваше да се стига до кризата в Перник и премиерът пак да се намесва...

-А на други места водна криза ще има ли?

-Не. Това, което се случи в Перник, е следствие от безхаберие.

-Прогнозата ви за изборите през 2019-та се оказа точна, но какво бихте посъветвала политиците сега?

-Добре ще е партиите да намерят верния път и да бъдат единни за доброто на България. Когато е за благото на народа, нека политиците забравят тясно партийните си интереси!

Винаги се е крадяло и то не само в България, но ако политиците работят за народа, хората няма да ги дразни това, че са взели и за себе си нещо.

Много ми харесва вица за един българин, който отишъл на гости на французин. Нашенецът бил заведен на вилата му. Яли, пили и накрая сънародникът ни казал: „Добре бе, приятел, толкова много неща за кратко време как ги постигна“. Французинът отговорил: „Виждаш ли оня път, дето се вие? Сънародникът ни кимнал утвърдително. Зад него видял и болницата. Малка част от всичко това остава при мен, споделил французинът. Двамата приятели се разделили и след една година българинът поканил авера си на гости. Нашенецът го закарал на морето, за да види вилата, яхтата и новата му колата. Французинът попитал как за толкова кратко време така забогатял. Българинът отговорил с въпрос: „Виждаш ли оня път, който се вие“. Чужденецът се пулел, но такова чудо нямало. Нашенецът го питал дали вижда училище. Французинът отговорил с „Не“. А болницата виждаш ли, попитал българинът и чужденецът напразно се взирал в далечината. Всичко е при мене, казал накрая сънародникът ни.

Дано управляващите да разберат този виц!

-А има ли шанс да се напълнят хотелите в Слънчев бряг с туристи след срива заради срива на туроператора „Томас Кук“ или ще се стигне до серия от фалити и до масова разпродажба на хотели край морето?

-Други банкрути няма да има. Хотелиерите ще се справят с предизвикателствата и ще продължат да развиват бизнеса си.

-По-трудна ли ще е 2020-та от 2019-та?

-Не. Важно е обаче всички да работим за България. Имаме толкова красиви курорти, чудесни планини и минерални извори. България е богата страна. Трябва обаче да се развива в правилната посока.  

Интервюто е препечатка от сайта "Флагман" - https://www.flagman.bg/article/204479

 
Банер

От галерията