Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 21 февруари до 29 февруари

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Седмицата ще бъде относително стабилна и благоприятна. Най-важното е да изберете пътя на най-малко съпротивление. Някои от вас ще получат интересни предложения за работа. Възможно е да ви бъде предложено да участвате в разработването на някакъв обещаващ проект. Старайте се да се грижите за здравето си повече и да не се претоварвате, особено умствено - може да надцените силите си. Контролирайте кръвното налягане и се пазете от преумора. Някои Овни ще започнат таен романс,който напълно ще ги погълне с бурните си води. Опитайте се да защитите себе си и обекта на своята страст, както и да помислите за степента на риска за вашият имидж.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Натоварена седмица, през която трябва да направите много. Ще имате повече грижи от обичайното. Първите дни от периода са благоприятни за ново начало .Предоставя ви се възможност за решаване на натрупани проблеми. Не е препоръчително да отлагате нещата за по-късно. През тази седмица животът на мнозина ще се обърне в друга посока. Ако сте дори под минималното напрежение, не бързайте да взимате решения. Това, което ще ви зарадва, е подкрепата на близките. Благодарение на нея ще преодолеете всички трудности, без да губите спокойствие и оптимизъм, дори в напрегнати моменти. Възползвайте се от свободното си време и направете нещо полезно за себе си.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Тази седмица шестото ви чувство сериозно ще се засили и ще стане много важно по отношение на вземане на решения.Трудноси и неприятни моменти не са изключени.Не бива обаче да се притеснявате от това.Ситуацията скоро ще се промени към по-добро и основната ви задача е да не започнете да се изнервяте,да не правите и да не казвате нещо излишно под влияние на мимолетни емоции.Най-добре е да играете с открити карти,защото тайнствеността не е вашият жанр.Пазете се от умора и се опитайте да се отпуснете малко,да не общувате с тези,които ви дразнят или предизвикват негативни емоции у вас.

РакРак (22.06 – 21.07)

Любовта към хората, милостта и стремежът към справедливост ще се превърнат във вашите основни принципи в живота. За личните взаимоотношения са възможни и промени към по-добро, но ще трябва да полагате усилия, за да ги осъществите. Не всичко ще се получи веднага. Не е излишно да проявите постоянство.Тази седмица способнотта да общувате, да правите добро впечатление на хората и да печелите тяхното благоразположение, ще ви бъде много полезно. Ще се увеличи броят на съюзниците ви. Имате благоприятна седмица за всякакви покупки - както планирани, така и спонтанни.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Позитивен период. Ще се чувствате малко по-спокойни от преди .Седмицата е чудесна за коригиране на някои грешки направени по-рано. Възможно е да разберете в какво грешите и да коригирате поведението си. Това е особено важно в личните отношения. Полезно е да поемете инициативата. Трябва да се справите с много различни неща и ще трябва бързо да преминавате от едно към друго. В същото време е много важно да не изпускате от поглед детайлите, да реаигирате навреме на всякакви събития, дори и незначителни. Така ще бъдете нащрек. Има вероятност да срещнете някой, който ще оцени изтънчения ви вкус, но най-вече ще бъде привлечен от вашата привлекателна личност и харесва вашия оригинален начин на мислене.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Преобладава влиянието на вашите положителни тенденции. Това е особено забележимо в областа на бизнес отношенията. Тук е възможен значителен напредък и постигането на успех. Осъществяването на проектите, ще бъде много по-лесно за вас. Парични посъпления са възможни и като цяло седмицата е добра от финансова гледна точка. Това означава, че може да правите големи покупки, да сключвате сделки, да взимате някои решения свързани с инвестиции. Не са изключени важни събития в семейството. Бъдете смел и дайте шанс на човека, когото обичате. Периодът може да е труден за тези, които страдат от промени в кръвното налягане и настроението. Възможно е даже обостряне на хронични заболявания.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Трябва да се съсредоточите в бъдещето и да пуснете мислите от миналото. Препоръчително е също да не се взимат в предвид обсебващите мнения на другите. Тази седмица са вероятни изненади и събития, които със сигурност не сте очаквали. Опитайте се да решавате проблемите навреме, да не допускате сериозни конфликти, но това изисква сериозни усилия и търпение. Тези дни много от вас ще бъдат по-чувствителни от обикновено. Не хабете ценната си енергия за недостойни хора. Вашето спокойствие е по-важно отколкото да влизате в ненужни спорове и конфликти. Не позволявайте на другите да налагат волята си над вас.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Поставяте си високи цели, но бъдете готови да преодолявате изпитания, за да ги постигнете. Тази седмица не е лесна, но и не може да бъде наречена особено лоша. Успехът идва при желаещите да работят. Тези, които не са свикнали да го правят, ще бъдат разочеровани. Финансовата страна на живота за вас ще бъде най-важна. Звездите и планетите ви съветват да чакате, да не бързате с нещата и да не действате необмислено. През първата половина на седмицата вирусни инфекции са вероятни,така че старайте се да избягвате многолюдни места и се опитайте да укрепите имунната си система. Съвпада на Нептун и Венера обещава на мнозина пиянство от любов и творческо прозрение, както и силно вдъхновение.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Насочете своята дейност и енергия в конструктивна посока. Седмицата не може да се нарече особено лека. Няма да се появят непреодолими препядствия по пътя ви. Опитът натрупан по-рано, ще бъде много полезен. Чудесно време за всякакви начинания, но преди да започнете нещо ново, завършете всичките си стари неща. Не са изключени малки разногласия с роднини. Понякога може да се стига до спорове. Марс ви дава енергия и смелост. Това може да ви накара да се чувствате по-секси и в по-добра физическа форма. Вашето самочувствие и позитивно отношение ще ви помогнат да направите добро впечетление на хората, които могат да ви помогнат да успеете.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Много спокойна седмица. Може да бъде изключително ползотворна,  ако определите своите цели и приоритети навреме и не губите време за нещо маловажно и незначително. Няма нужда да бързате. Можете да се движите напред с удобния за вас ритъм. Звездите и планетите са в доста благоприятно положение, но положителната им енергия не е всесилна. Това означава, че Козирозите трябва да изразходват енергията си възможно най-внимателно. Бъдете смели и покажете на човека, когото обичате, своите истински чувства. Някои от вас сериозно ще трябва да преразгледат начина си на живот.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Ако планирате нещо важно тази седмица, не очаквайте че всичко ще се окаже добро от само себе си и ще може да постигнете целта си без затруднения. По-скоро ще бъде обратното. Ще трябва да положите усилия да се справите с обстоятелствата и понякога да променяте плана в движение. Друг труден момент е, че често ви липсва подкрепа и одобрение, а сега те са много необходими. Благоприятна седмица за пазаруване. Може да си купите не само необходимите неща, но и тези които просто по някакъв начин сте харесали. Позволете си да сте малко мързеливи. Отпуснете се и отделете време за четене и пасивна почивка. Това ще ви помогне да се възстановите по бързо.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Звездите ще подкрепят онези Риби, които поемат нещо ново или се опитват да реализират някои необичайни творчески планове. Сега може да експериментирате, да потърсите персонализирани решения. Вземайки решения. Въздържайте се от прибързано и повърхностно заключение. Преценете дали това ще доведе до рискови ситуации и не до най-добрите последствия. Пазете се от настинка и се старайте да не пиете студени напитки. Гърлото ви ще бъде по-уязвимо от обикновено. Старайте се да почивате по-пълноценно. Ако имате някакви проблеми с половинката си, опитайте се да бъдете по-сдържани.

 Контакти: 0885 408 779 

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 625
Банер

От галерията