Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 21 юли и до 31 юли

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Седмицата е подходяща за творчески дела и за изяви пред околните. През периода ще има възможност да постигнете всички цели, които сте си поставили – на ваша страна ще бъдат качествата ви сила, издръжливост и увереност. Дните в началото на седмицата не са подходящи за далечни пътувания, за контакти и работа с хора в чужбина, не бива и да обръщате твърде голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Всички тези неща е по-добре да отложите до средата на седмицата. Моментът ще е добър за работа и за създаване на здравословни навици и режим. Отделяйте време за почивка, за забавления и спорт, за физическа активност.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Дните в началото на седмицата не са подходящи за изяви в професионален план и за предприемане на каквито и да било инициативи, свързани с кариерата ви. През периода ще проявявате активност по отношение на семейството, децата и домашните дела. Препоръчително е да се отдадете на пълноценна почивка, а заниманията със спорт и хобитата ви, както и с всякакъв вид творчество ще ви зареждат и ще ви се отразяват благоприятно. На работното ви място през периода ситуацията ще бъде добра – ще се открият нови възможности, които са перспективни и ще ви носят удовлетворение. Общувайте си с околните с лекота, бъдете адаптивни.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

За вас през настоящия период, включително през тази седмица, най-актуални ще бъдат домашните дела и семейните ви отношения. След средата на седмицата вашата управляваща планета Меркурий влиза в знака на Дева, където позицията й е силна – настъпва времето да мислите аналитично, да се държите разумно, да проявявате обективност. Създайте си практична нагласа към всичко, с което се захващате, обръщайте внимание на детайлите и вършете добре работата си. Бъдете полезни на околните – това ще ви доставя удовлетворение. На работното ви място всичко ще бъде наред – през периода е възможно условията да се подобрят и да се открият нови, перспективни възможности.

РакРак (22.06 – 21.07)

Най-добре ще направите, ако през настоящия период отделите повече време за спорт, за пълноценна и качествена почивка, за игри с децата и за забавления с любимите си хора. Творческите занимания и практикуването на хобитата ще ви се отразяват отлично. Стремете се да правите нещата, които ви доставят удоволствие и ви зареждат – при вас доброто емоционално състояние и радостта са ключов фактор, за да върви всичко друго. Също е възможно за вас да станат по-актуални темите, свързани с бизнес и с финанси – в тези сфери нещата може да се развият благоприятно. Бъдете уверени, инициативни и решителни.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Навлизате в период на висока активност, през който ще проявявате инициативност, ще проявявате увереност както в личен план, така и в професионално отношение. Възможно е да се захванете да реализирате нови проекти и инициативи. Ще действате с размах, ще имате сила и устойчивост да се справите с всичко. В дома ви ситуацията ще бъде добра, през периода е възможно някои от вас да се замислят за разширяване или за придобиване на нов дом. При далечни пътувания и контакти или работа с хора в чужбина бъдете внимателни – подготвяйте добре и проверявайте всичко, бъдете с изрядни документи, за да избегнете възможни проблеми.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Настоящият период е подходящ да се обърнете навътре към себе си или да вперите поглед назад към миналото, да си направите равносметка, да направите преоценка на възгледите си и на важните теми в живота си. Препоръчително е да се отдадете на духовни практики, медитации и визуализации. Отделяйте достатъчно време да оставате насаме със себе си. От средата на настоящата седмица настъпва период на по-активни движение и комуникация, на създаване на нови контакти и на кратки пътувания. Моментът е подходящ да започнете да учите нещо, което би имало практическо приложение и полза за вас. Бъдете ясни, точни и прецизни, обръщайте внимание на детайлите и довършвайте работата си – вие сте ненадминати в това отношение, така че е необходимо просто да проявите тези свои качества.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Дните в началото на седмицата не са подходящи за близки и далечни пътувания, както и за работа или контакти с хора в чужбина. През периода особена важност ще придобие темата за кариерата и професионалната ви реализация – може да действате по нови проекти и да се изявявате. Обръщайте достатъчно внимание на хората от екипа и от приятелския си кръг, на децата си, ако имате, и на любимите си хора. Общувайте с лекота с околните, в комуникацията си се стремете да проявявате гъвкавост – така през този период най-успешно ще постигате разбирателство, а това е важно за вас.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Навлизате в период на голяма активност в професионален план. Сега е времето да действате по отношение на кариерата си, да предприемате инициативи, да реализирате нови проекти и да се изявявате уверено и смело. В началото на седмицата отделете по-голямо внимание на грижите за здравето си, не се претоварвайте – осигурете си почивка, ако усетите, че се нуждаете от нея. Препоръчителни за вас са всякакви творчески дейности, както и спортните занимания. Ще ви се отразяват изключително благоприятно духовни практики – йога, медитации и всичко, което ви привлича в тази сфера, към която вие така или иначе проявявате интерес

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Възможно е през настоящата седмица да изпитвате напрежение. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо и се стремете да запазвате спокойствие и да намирате центъра в себе си. Моментът не е подходящ за нови начинания и за рисковани действия по отношение на бизнеса и разрешаването на финансови въпроси. В началото на седмицата внимавайте да не се въвличате в проблемни ситуации и да не възникне неразбирателство в партньорските ви взаимоотношения. Стремете се да общувате с лекота, проявявайте гъвкавост. Не е време за даване или взимане на заеми, кредити и за всякакви финансови операции, особено за такива, които не са надеждни.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

През тази седмица внимавайте да не възникнат проблемни ситуации в дома и в партньорските ви отношения. Моментът, особено дните в началото на седмицата, не е никак подходящ за изяви в професионален план, както и за бизнес и за финансови дела. Може през настоящия период да стартирате обучение или да започнете да посещавате курс, който да има практическо приложение и да ви бъде полезен. Добро време за трансформации – освободете се от това, което вече не ви служи: излезте от ситуации, прекратете отношения и всичко, което вече няма смисъл да поддържате. Духовните практики, медитациите, заниманията с йога са силно препоръчителни, за да успеете по-леко да пренасочите енергията си и да работите градивно с нея.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

През настоящата седмица е възможно да се въвлечете в напрегнати ситуации в партньорските си отношения – това се отнася не само до личните, но и до бизнессъдружията, в които участвате. Добре би било да обърнете по-голямо внимание на отдиха, на хобитата си и на творческите дейности, както и да се погрижите добре за здравето си. Бъдете умерени, не взимайте крайни и импулсивни решения и, преди да реагирате, стремете се да наблюдавате безпристрастно ситуациите, в които попадате: вие притежавате качеството обективност, така че може да я проявявате в действие. Времето също е подходящо да извършите промени и съзнателно да излезете от ситуации, а защо не и от отношения, които вече не служат на развитието ви и не ви носят радост.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През настоящата седмица е възможно да изпитвате напрежение, най-вече на работното си място и в отношенията с колегите си. Моментът не е подходящ и да предприемате нови инициативи в бизнеса, както и да работите с пари. Добре би било да се погрижите за здравето си – въпреки че през периода ще имате достатъчно сили, възможно е тези от вас, които страдате от високо кръвно или нервната ви система е твърде активна, да не се усещате както трябва. Медитациите, практикуването на йога, както и създаването на балансиран и подходящ режим ще ви помогнат да се почувствате по-добре. За вас също са препоръчителни умерената физическа активност и спортните занимания

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията