Събота, 08 Юни 2019 17:09

Преди изборите за Европарламент Станка Ангелова предсказа, че ГЕРБ ще победят с един глас БСП и че ВМРО ще вкарат 1 или 2 евродепутати. Потърсихме Станка Ангелова да даде свой коментар по темата, а след изборите накъде?

Прогноза за България
• Както две години преди да издигнат кандидатурата на Корнелия Нинова писах, че тя ще оглави БСП, то сега съм сигурна, че за нейната позиция ще воюват жена и по-млад мъж, като той ще заеме поста, което ще е добре за лявата партия.
• Питат ме често какво ще стане с правителството. От две години повтарям, че ГЕРБ ще изкара мандата си и колкото и да се карат патриотите – това е за пред хората и избирателите. И на другите избори Атака, ВМРО и НФСБ няма да са заедно.

Разбира се, че ще има още оставки – виждам 2 оставки на политици на важни постове.
• Хората подкрепят премиера Борисов, защото виждат в него
лидер, който не прави компромиси. Сгрешиш ли - веднага си тръгваш. Хубавото е, че той прокарва в политиката нов вид нетърпимост към корупцията и на прочистване, което кара и другите политици да го правят. Добре е да насочим вниманието към Мария Габриел, защото пред нея се очертава добро бъдеще в политиката.
• Първо от дъждовете, после от сухото лято ще пострада реколтата. Ще има щети, леки повишения на някои цени, но каквито и бедствия да има, те ще са леки в сравнение с това, което става по света. Господ наистина ни пази.
 

 
Банер

От галерията