Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

От 16 до 23 септември

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Промени
Периодът предвещава значителни промени. Ще имате възможност да постигнете добри финанси. Отваря ви се шанс да решите жилищен проблем - за купуване или преместване. Укрепвате позициите си във всички области. Това не значи - да не бъдете предпазливи. Учащите и да помислят по-задълбочено за това, което им предстои.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Бизнес
Имате възможност да създадете свой бизнес, който ще се разширява. Периодът е доста преломен. Финансовото ви положение се оправя. Имате добри възможности да изпреварите конкурентите. Не си позволявайте да участвате в интриги, защото нещата ще се обърнат срещу вас. Вие сте работохолици. В личния живот нещата са в застой.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Изненада
Настъпва момента когато родените през юни може да постигнат това към което се стремят много време.При много от вас неочаквани постъпления от източници от които сте загубили вяра че може да си получите парите.Това е доста сложен период за родените през май. Последните трябва да са много предпазливи, може да бъдат изненадани с неприятна новина във връзка с работата им.


РакРак (22.06 – 21.07)
Изясняване
Много сте раздвоени около интимна връзка. Стига се до положение, че трябва да заемете категорична позиция. Най-вероятно - раздяла. Вашата грешка е, че живеете с неподходящ човек - това ви носи напрежение, очаквания, неприятности. По-добре тръгнете напред, за да не увиснете във въздуха и да се чудите по кой път да поемете.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Работа
Има изгледи да нарасне материално ви състояние. Ще можете да уредите проблем със започване на нова работа, ако дълго сте били безработни. Вероятност да откриете шансове за допълнителна дейност или да разширите деловите си контакти. Не разчитайте на стабилен бизнес - ще ви държи в напрежение, но няма да създаде тежки главоболия с провали.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Светли хоризонти
Не допускайте рискове - нито в бизнеса, нито на работното място. Не напускайте работа преди края на деня. Високопоставена личност ви подкрепя. Родените през август да се пазят от хитрината на приятел – усетете я на време, за да нямате ядове. Родените през септември ще бъдат предпазливи. Не вярвате какъв светъл хоризонт се открива пред тях. Важно е да сте с изрядни документите.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Разлъка
Интимна връзка, която се е крепяла само на интерес, започва да се разпада. Накрая разбирате истината - не бяхте обичани, а само използвани. Трябваше отдавна да го осъзнаете. Налага се да преминете без съжаление към раздяла. Тези, които отдавна са прекратили брака си по различни причини, проумяват, че миналото си отишло безвъзвратно и не бива да се връщат към него.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Пари
Уточнете отношенията с работодателите - да вземете решение какво да правите, нужни ли са промени. Можете да получите изработени пари, но това не ви задоволява. Бъдете внимателни с хората, които търсят вашата близост в работата. Дистанцирайте се и се пазете от интриги в каквито могат да ви въвлекат. Приятно пътуване в страната.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Внимавайте
Периодът е доста напрегнат. Трябва да сте предпазливи във всяко отношение. Не всички са добре разположени към вас. Важни делови разговори няма да ви допаднат. Добре е да ги отложите. Дистанцирайте се от хора, които ви дразнят. Стъпвайте по-здраво на земята, като преценете обкръжението си.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Имате време и възможности да създадете нови контакти. Идеите, които са ви хрумнали, вероятно ще реализирате, но трябва добре да ги обмислите. Пазете се от прибързани решения за покупка на жилище. Неприятности с решаването на имотен проблем, който вероятно е наследствен. Помага ви вашата съобразителност и упоритост.


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Бъдете реалисти
Седмицата не е даваща - може даже да ви отнеме нещо. Под никакъв предлог не пришпорвайте събитията - не ги изпреварвайте. Ако мислите, че можете да излъжете деловия си партньор - забравете. Не се поддавайте на провокации. Прекалено много се съмнявате във всички и може би сте прави. Важно е да сте реалисти.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Бурен период
Изживявате напрегнат, но не лош период. Някои непредвидени разходи могат да ви смутят. Свикнали сте бурно да се втурвате напред, особено като се отнася за нова работа. Затова понякога попадате там, където не трябва. Бъдете внимателни към хората, които търсят вашата компания. Не всички са добронамерени. Що се отнася до вашата материалност, тя ще бъде задоволителна.


 Контакти: 0885 408 779

 

От галерията